- Konu Sahibi nevbaharmina
-
fatma bu kürlerin nasıl yapıldığı hakkında biraz yazarmısın. ben keçi boynuzu pekmezi almıştım eşime içiriyodum ama düzenli değil tabi incir kürü nasıl oluyo bu ay tutmasa başlarım bende
tşk ederim
kafama bişey takıldı onuda sorayım bari. aşılamadan önce eşimizle birlikte oluyormuyuz. veya aşılamadan sonra olmak için bekleme süresi varmı acaba ???:kedi:
ben sogan kürünü denemistim asilama oldugum zaman kist yapmasin diye 2 ay pespese yaptim...incir kürüüde yaptim 2 ay o sirada esime de keciboynuzu suyu icirdim 5 gün falan sonrada hamile kaldigimi ögrendim zaten....
önce incir kürünü denedim asilama oldugum aydan 1 ay önce basladim o zaman normalde benim yumurtalarim 13.gün catlardi incir küründe 9.gün catlama belirtilerini hissediyordum,,,erken catlama oldu yani..ama asilama tutmadi, sonra ikinci asilamayi oldum oda tutmadi
asilama tutmayinca kist yapmasin diye sagon kürünü yaptim onu yaparken bi degisiklik anlamadim hersey normaldi..
ikinci asilamanin hemen ardindan normal yolla hamile kaldim zaten bi faydasi oldumu olmadimi bilmiyorum
canım benim ablam yaptı. kendisi incir,eşi keçiboynuzu kürü ..ibrahim saraçoğluna teşekkür yazısı bile yazdık.. hatta bir konum var benim ablam hamile diye. ona bakabilirsin. gerçekten işe yaradı şu anda yiğenim ada 32 günlük olduopuyorumnanaktan
yok canim incir kürüyle bi sonuc alamadik malesefki....
sogan küründe kisti olanlarda söktügü icin akinti yapiyo diyolar bendede hic akinti olmadi hersey normaldi akintim vardi ama olmasi gereken kadardi.ben tedbir amacli klomen ve ovitrelle kist biraktigi icin baslamistim sogan kürüne ama demekki kist yapmamis ki akinti da yapmadi.
benim hamile kalamama sebebim endometrioz du... ufak capli endometrioz odaklari vardi rahmimde laparoskopi oldum onlar yakildi 5 ay sonra hamile kaldim..
incir kürüyle sogan kürünü birarada önermiyo ibrahim saracoglu..önce iki ay sogan kürü yapilmaliymis rahim temizlenince incir kürüne gecilmeliymis..bende inciri birak sogana devam et o bitince digerini yaparsin
yok canim incir kürüyle bi sonuc alamadik malesefki....
sogan küründe kisti olanlarda söktügü icin akinti yapiyo diyolar bendede hic akinti olmadi hersey normaldi akintim vardi ama olmasi gereken kadardi.ben tedbir amacli klomen ve ovitrelle kist biraktigi icin baslamistim sogan kürüne ama demekki kist yapmamis ki akinti da yapmadi.
benim hamile kalamama sebebim endometrioz du... ufak capli endometrioz odaklari vardi rahmimde laparoskopi oldum onlar yakildi 5 ay sonra hamile kaldim..
incir kürüyle sogan kürünü birarada önermiyo ibrahim saracoglu..önce iki ay sogan kürü yapilmaliymis rahim temizlenince incir kürüne gecilmeliymis..bende inciri birak sogana devam et o bitince digerini yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?