- Konu Sahibi nevbaharmina
-
canım ibrahim saraçoğlunun netteki sitesinde 21 gün yapıp 7 gün ara verin 21 gün daha yapın diyor..istersen birde orda bak..
evet saol nette bende baktım 21 gün diyor ama kitabında 25 gün yazmış aklım karıştı.ne yapsam acaba karar veremedim acil yardım çünkü yarın 21 gün olacak devam edip 25 tamamlayıp amin mi olsam
21 gün yap 7 gün ara ver tekrar 21 gün yap diyodu ben cok eminim....
slm kızlar ya ben ikinci kürdeyim incirde ilk 21 bitti 2. 21'e başladım.bundan sonra incir kürüne devam edecekmiyim yoksa 2 uygulmalık mı acil yardım
mrb ben aranıza yeni katıldım nerdeyse bunalıma girmiştim ama tesadüfen bu siteyi buldum bana çok iyi geldi yanlız olmadığımı anladım bende incir kürüne yeni basladım 4yıldan beri bende beklıyom eşimede keçi boynuzu içiriyom inşallah bakalım neler olcak ALLAHım inşallah bizlerin yüzünü güldürür
arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım endometriozis hastasıyım. bekarken laparoskopi olmuştum ama 1yıldır hamile kalamıyorum 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek geçmişim var. adetlerim morfin yaptıracak kadar ağrılı olurdu. 2 ay soğan kürü yaptım agrıdan eser kalmadı. dün incir kürüne başladım bakalım onun da faydası olacak mı.. endometriozis problemi olanlar ve buna rağmen hamile kalmayı başaranlar lütfen deneyimlerini paylaşşsın..
:CüvCüv:
canım benim hikayen aynı benimkine beyziyor halbuki bu sayfayı ben acmıştım aylar oldu acıp tek bir şey yazmayalı.....bir normal yolla hamile kaldım erken düşük oldu....birde tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım oda düşük oldu....para falanda kalmadı....bende takat de tabiki....ama yılma devam et derim hangi şehirdesin bilmiyorum ama bahceci kliniğini öneririm san neden dersen orda çalışmışlığım var yani hastaların görmediği yerleide gördüğüm için için rahat olsun derim...ama işte işin para tarafı var hep belimizi büken kısmı o oldu.....
MERHABA
arkadaşım incir kürü yararlı benim eşimde problem bende olsa uygulardım gögüs agrısı yumurtlamadan kaynaklandıgını düşünüyorum yada adetin yaklaşmıştır ALLAHIM herkese içindede bize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?