- Konu Sahibi nevbaharmina
-
meerhaba arkadaşlar bende bu ay incir kürü uyguladım ama daha ilk 21'i uyguladım şu an 7 günlük aradayım adetim gecikti acaba bu kür adeti geciktirir mi bilen var mı?:CüvCüv
ben şu an yapıyorum ama bu kürleri deneyen arkadaşlar varmı diye çok merak ettim..varsa bunları paylaşalım birde soğan kürüne başlıcam....
merhaba arkadaşlar sızlerın yazılarından etkılenıp kurlerı yapmaya karar verdım.ben kendımde bır problem olmadığı için soğan kürü yapmadım direkt incir kürünü yaptım eşimede keçıboynuzu kürü içirdim bu arada.adetlerımın bırıncı gunlerı uygulamaya basladım ve ilk 21 gun tamamlanır tamamlanmaz lekelenme seklınde adet görmeye basladım ve 7 gun bekleyıp tekrar basladım basladıgım ılk gun asırı kanamam oldu ve 5 gun devam edip kesıldı.ve ben kuuru uygulamaya devam ettım, 21 gunu daha tamamladım ama sımdı üzerinden 5 gün gectı ne lekenme var ne de adet üstelik hiç öle adet olacakmısım gıbı bır agrı da yok.bu kürü uygulayıp bennım durumumu yaşayanlar var mı?neden böyle olmus olabılır bosuna mı hamıleyım dıye heveslenıyorum? Yasadıgım bolgede kan testı suan yaptıracak bır yer yok ıdrar testı var sızce yapmalı mıyım bıraz daha mı bekleyeyım?
bende aynı duygular içindeyim etrafımdaki kadınlar doğurdukça sinirlerim geriliyor. 1,5 senelik evliyim ve hiçbir şekilde korunmuyorum ama ilişki sayımızın yetersiz olduğunun farkındayım. maalesef ikimizde çok yoğun çalışan insanlarız ve bu aile hayatımızı ciddi şekilde etkiliyor ilişki sayımızı bile.. çoğu yumurtlama anlarımda ya o bir koltukta uyuyakalıyor yada ben yorgunluktan elimi kolumu kaldıramaz halde oluyorum..doktora hiç gitmedim..
keçi boynuzunu 6- 7 adet keçi boynuzunu alıyosun 500 ml damacana suya kaynamış olcak ama kırıp kırıp atıyosun..3 dakika kaynıyo sonra 20 dk dinlendirip yarısını akşam yarısını sabah eşine ac karnına içiriyosun.....incir kürünüde 500 ml kaynayan suya 2 ye kestiğin 15- 16 adet incir atıyosun 20 dk kaynatıyosun ılıyınca sabah akşam yemeklerden 15 dk önce içiyosun ama incir kürü 21 gün devam edip 7 gün ara verip 21 devam ediyosun bi daha yapmıyosun.....
bende pco var bu sebepten soğan kürüde yapıyorum bunların hepsi ibrahim saraçoğlunda var....kolay gelsin...opuyorumnanaktan
mrhb bu yazışma çok önceleri olmuş ama belki hala burdasınızdır..ben yeni üye oldum merak ettiğim birşey vardı.bu keçiboynuzu küründe sürekli yeni keçiboynuzu mu kullanıyoruz.yoksa yaptıklarımızı tekrar kullanıyor muyuz aydınlatırsanız sevinirim.tşklrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?