İncir Küründen Fayda Görenler Varmı

incir kürüne başlayanlar oldumu

• ewt çokta memnunum

OY: 18 27,7%
  • henüz başlamadım

OY: 47 72,3%

• Ankete Katılan
    65
canım incir kürünün nasıl yapıldığının en doğrusu saraçoğlu sitesinde yazıyor.bence sen google saraçoğlu incir havuç kürü yaz ordan oku.sen yumurtan çatlasın diyemi yoksa yumurtan oluşsun diyemi yapıcan incir kürünü.ona göre araştır saraçoğlu sitesinde.bence

arkadaşlar sogan küründen sonra nezaman incir kürüne başlamalıyım diye ibrahim saraçoğluna mail atmıstım işte cevabı:
Merhaba,

Üç gün ara verdikten sonra ıncir kürünü uygulayabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
yani 3 gün beklenilecekmiş bilgilerinize...

CANIM MERHABA MENOGONA BENDE BAŞLICAM FAKAT HERKES BAŞKA ANLATIYO HERHANGİ Bİ YAN ETKİSİ OLDU MU SENDE MERAK ETTİM CVP YAZARSAN SEVİNİRİM bu ARADA İNŞLH HAMİLE KALMIŞINDIR KİB

CANIM MERHABA MENOGONA BENDE BAŞLICAM FAKAT HERKES BAŞKA ANLATIYO HERHANGİ Bİ YAN ETKİSİ OLDU MU SENDE MERAK ETTİM CVP YAZARSAN SEVİNİRİM bu ARADA İNŞLH HAMİLE KALMIŞINDIR KİB

meraba güzelim ben inciri kısa bir süre yaptım sonra bıraktım tedaviyi suanda yeni başlıyorum uzun bir aradan sonra bilmiyorum yani olumlu olumsuz bir sonuç alamadım çünkü bırakmıştım bakalım bundan sonra ne olur bilemiyorum

merhaba çoktandır görüşemiyoruz bende olumsuz gelişmeler vardı o nedenle siteye girsem bile sadece yazılanları okuyordum pek yazmıyorum zaten beni merak eden de yoktu bügün senin mesajını aldım sagol yazdıgın için bende pek iç açıcı haberler yok bu ay rahim filmi çektirdim sag tüp kapalı çıktı sol açıkmış moralim bozuk sende ne var neyok hoşçakal

merhaba çoktandır görüşemiyoruz bende olumsuz gelişmeler vardı o nedenle siteye girsem bile sadece yazılanları okuyordum pek yazmıyorum zaten beni merak eden de yoktu bügün senin mesajını aldım sagol yazdıgın için bende pek iç açıcı haberler yok bu ay rahim filmi çektirdim sag tüp kapalı çıktı sol açıkmış moralim bozuk sende ne var neyok hoşçakal

mrb cnm olsun üzülme kısmet canım ya olur sıkma canını ..
benim sorunum guatr hipotroidliymişim değerlerim çok yüksek malesef önce olması gereken seviyeye getiricez tsh ı.ondan sonra hala bebek olmuyosa kadın dr gidicem şimdilik endokrin dr gidiyorum benim tsh hormonum çok yüksekmiş o sebeple hamile kalamıyomusum bakalım bundan sonra ne olur kısmet

bende incir elimde yedim günde 3_4 tane bakalım hayırlısı yanın da ç,b,t yedim adaçaytı içtim merakla bekliyom

İKLİM KURBAN BAYRAMINI KUTLAR MUTLULUK VE SAGLIK İÇİNDE NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİ DİLERİM .ÖZELDEN YAZDIM AMA GELİP GELMEDİGİNİ BİLMİYORUM HER İHTİMALE KARŞI BENİ UNUTMAYAN ARKADAŞIMA ÇOK ÇOK SEVGİLERİMİ GÖNDERİRİM HAYATIN BAYRAM ŞEKERİ TADINDA GEÇER İNŞALLAH HOŞÇAKAL.a.s.

İKLİM KURBAN BAYRAMINI KUTLAR MUTLULUK VE SAGLIK İÇİNDE NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİ DİLERİM .ÖZELDEN YAZDIM AMA GELİP GELMEDİGİNİ BİLMİYORUM HER İHTİMALE KARŞI BENİ UNUTMAYAN ARKADAŞIMA ÇOK ÇOK SEVGİLERİMİ GÖNDERİRİM HAYATIN BAYRAM ŞEKERİ TADINDA GEÇER İNŞALLAH HOŞÇAKAL.a.s.

ŞenizŞeniz canım çok saol amin inşallah hepimizin öyle geçsin görüşmek üzere kendine çok iyi bakŞeniz

eşim varikosel ameliyatı oldu ve keçiboynuzu kürü uyguladı
ben incir kürü uyguladım
5 yaşında oğlum vardı 1 yıldır çocuğumuz olmuyordu hatta rahim filmi için sıra almıştık bol dua ettik korkuyordum her adet oluşumda ağlıyordum eşim teselli veriyordu sonuç mu? şimdi 8 haftalık gebeyim. ben incir kürünün faydasına inanıyorum. birde son ay stress yaşamadım nasılsa olmuyor rahim filmi çekecem diye stresste etkiliyor. keçiboynuzu kürünü eşiniz incir kürünü siz uygulayın ve bol dua edin stress yaşamayın... inşallah en kısa sürede bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım.İncir kürü hakkında yazdıklarınız ilgimi çekti.Ben de 2 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmuyor.Ama sebep bulunamadı.Bu incir kürü nasıl yapılır bilgi verirseniz sevinirim.

eşim varikosel ameliyatı oldu ve keçiboynuzu kürü uyguladı
ben incir kürü uyguladım
5 yaşında oğlum vardı 1 yıldır çocuğumuz olmuyordu hatta rahim filmi için sıra almıştık bol dua ettik korkuyordum her adet oluşumda ağlıyordum eşim teselli veriyordu sonuç mu? şimdi 8 haftalık gebeyim. ben incir kürünün faydasına inanıyorum. birde son ay stress yaşamadım nasılsa olmuyor rahim filmi çekecem diye stresste etkiliyor. keçiboynuzu kürünü eşiniz incir kürünü siz uygulayın ve bol dua edin stress yaşamayın... inşallah en kısa sürede bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...

canım tebrikler...ne güzel anlattın...stres zaten en büyük düşmanımız bizim...
benim eşim hiç stres yapmıyor mesela..erkekler doğursaydı benimki 9 tane doğurmuştu valla kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..

aslimdidem sitede bu kürlerin tarifi var yada ibrahim saraçoğlu'nun sitesinden de bulabilirsin..
hatta bu kürlerin tarifleri için özel sayfalar var..infertilite bölümünü gez...tez vakitte gönlündekini versin Allah size...opuyorumnanaktan

kızlar ben de bilgilendiriyim sizi kullandığım incir kürü ile ilgili...
adetimin ilk günü soğan kürü yaptım...6. 7. günlerde yapılması gerekiyormuş..ama ben 1. gün başladım..bir yerden aklımda öyle kalmış...15 gün uyguladım..hiç ara vermeden de incir kürüne başladım..21 gün uygulamam gerekiyormuş..ilk 21 günümün bitmesine 7 gün kala adetim başladı...işe yaramamış mı oluyor şimdi??bence hayır..şu an adetim ve 21 günümü tamamlıcam...7 gün ara verip bi 21 günlük daha kür yapıcam....ee gerisi TAKTıR-ı ıLAHı ..

Back
X