Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM MERHABA MENOGONA BENDE BAŞLICAM FAKAT HERKES BAŞKA ANLATIYO HERHANGİ Bİ YAN ETKİSİ OLDU MU SENDE MERAK ETTİM CVP YAZARSAN SEVİNİRİM bu ARADA İNŞLH HAMİLE KALMIŞINDIR KİB
merhaba çoktandır görüşemiyoruz bende olumsuz gelişmeler vardı o nedenle siteye girsem bile sadece yazılanları okuyordum pek yazmıyorum zaten beni merak eden de yoktu bügün senin mesajını aldım sagol yazdıgın için bende pek iç açıcı haberler yok bu ay rahim filmi çektirdim sag tüp kapalı çıktı sol açıkmış moralim bozuk sende ne var neyok hoşçakal
bende bu ay hamile kalmazsam eger
baslayacagim insalh
İKLİM KURBAN BAYRAMINI KUTLAR MUTLULUK VE SAGLIK İÇİNDE NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİ DİLERİM .ÖZELDEN YAZDIM AMA GELİP GELMEDİGİNİ BİLMİYORUM HER İHTİMALE KARŞI BENİ UNUTMAYAN ARKADAŞIMA ÇOK ÇOK SEVGİLERİMİ GÖNDERİRİM HAYATIN BAYRAM ŞEKERİ TADINDA GEÇER İNŞALLAH HOŞÇAKAL.a.s.
eşim varikosel ameliyatı oldu ve keçiboynuzu kürü uyguladı
ben incir kürü uyguladım
5 yaşında oğlum vardı 1 yıldır çocuğumuz olmuyordu hatta rahim filmi için sıra almıştık bol dua ettik korkuyordum her adet oluşumda ağlıyordum eşim teselli veriyordu sonuç mu? şimdi 8 haftalık gebeyim. ben incir kürünün faydasına inanıyorum. birde son ay stress yaşamadım nasılsa olmuyor rahim filmi çekecem diye stresste etkiliyor. keçiboynuzu kürünü eşiniz incir kürünü siz uygulayın ve bol dua edin stress yaşamayın... inşallah en kısa sürede bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...