incir kürüne başladım

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
kızlar hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyoruz, kalamadım, adet düzensizliğim var, bugün itibariyle incir kürüne başladım, uygulayanınız sonuç göreniniz var mı? allahım inşallah bana da nasip eder

canım bende aynı senin gibiyim nasıl bişey bu incir kürü nasıl yapılıyor ve uygulanıyor. :18:

canım bende aynı senin gibiyim nasıl bişey bu incir kürü nasıl yapılıyor ve uygulanıyor. :18:

canım kaç gündür araştırıyorum, öğrendiğim kadarıyla tarif etmeye çalışayım. İbrahim saraçoğlunun vermiş olduğu bi kür, adetinin 5.günü başlıyosun, ben 9 adet kuru inciri kaynamış suyun içine attım, güzelce soğuk suyla yıkadım incirleri, 2 ye böldüm, kaynayan suyun içine attım, orta dereceli ateşte ağzı kapalı tam 15 dk kaynattım. sabahları aç karnına içcem, 12.günde havuç suyunu eklicem, ikisini birlikte içcem, incir yumurta oluşumuna yardımcı, havuç da yumurtaları çatlatmaya yardımcıymış, benim kistim falan yok, o yüzden soğan kürünü yapmadım, incir kürüyle başladım canım

Aynini bende kullaniyorum bu ay onikinci gundeyim havuc suyuna gectim insallah rabbim bu kuru bana vesile kılmıstır.sonucu yazarım.insallah hepimizde de tutar.

Ben denedim hem bu kürü hemde sogan kürünü sonuç maalesef hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…