Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 cok güldüm kız kendımee .yok canım 29 nisan hasrta olcam beeen.şuan farlutakabaşladım pazar biteck 2-3gün sonrada hasta oluyorum hemen tahmınen 29 nisqn olcam hasta .ben daha önce 15 gün sogan kürü uyguladım pko oldugum için.1hafta falanda incir kürü uyguladım canımmm
inşllh şifa bulursunuz kızlar.
Yirmibir martta başladım üç hafta denedim hamilelikte yok ve bende ara lekelenme yaptı ve halada adet olmadım belirtim bile yok.normalde günümden iki üç gün önce olurdum.
Bende bal çörekotu tarçın karışımınammı başlasam aceba diyorum
inşllh şifa bulursunuz kızlar.
canım sen incire havuçta koydunmu inş. bu ay bebişlerimiz gelir artık
bende duydum onu ama yapmadım kist yapabiliyomuş dediler
kızlar eşim işten geliyo yemeğini hazırlayıp hemen geliyorum
İnşallah arkadaşım.sen uygulamışmıydın bi kür
kızlar eşim işten geliyo yemeğini hazırlayıp hemen geliyorum
Koydum canım çokta düzenli yapmıştım.o ara lekelenmede yumurtanın gelişmediğini gösteriyormuş.öff ne yapacağını şaşırıyo insan valla.
Hadi kolay gelsin canım bekliyoz
tamam canım kolay gelsin :)
geldim hilalim başladım ben küre bugün 8.günüm reglin ilk günü başladım,uygulaması bizden şifamız Allah'tan inşaallah...
ya ben bunu ilk defa duydum benim eltiminde 2.5 yıl olmadı sonra incir kürüyle ilk ay hamile kaldı oda bana dün dedi yap diye
Canım bilmiyorum valla bende öyle bi etki yaptı.inşallah senin hamiş haberini duyarız ilk ayında.
jaleex sende incir kullandıysan senide ekleyeyim listeye
ben bu ay tekraradan başlamadım canım ama.şuan adetmde gelmedi dahaçünkü.
Çörekotu adetide söktürüyo ya canım önce adetim olana kadar çörekotunu kullanıp adt olunca daha sonrada incir kürüne yinemi başlasam yada çörekotunamı devam etsem bilemedim
canım 10 mayıs olarak yazabilirsin benim son adet tarihim(sat) 14 nisan ben 14 nisanda başladım küre beklenmeyen tarihimide 10 mayıs olarak yazabilirsin canım,hadi hayırlısı..