incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

Bende bal çörekotu tarçın karışımınammı başlasam aceba diyorum

kaydirigubbakcemile3 cok güldüm kız kendımee .yok canım 29 nisan hasrta olcam beeen.şuan farlutakabaşladım pazar biteck 2-3gün sonrada hasta oluyorum hemen tahmınen 29 nisqn olcam hasta .ben daha önce 15 gün sogan kürü uyguladım pko oldugum için.1hafta falanda incir kürü uyguladım canımmm

kaydirigubbakcemile3 tamam canım şimdi eklerim senide soğan kürünü bende adet düzensizliği için denedim iyi geldi

inşllh şifa bulursunuz kızlar.

inş. canım dua et bize bebişinle :)

Yirmibir martta başladım üç hafta denedim hamilelikte yok ve bende ara lekelenme yaptı ve halada adet olmadım belirtim bile yok.normalde günümden iki üç gün önce olurdum.

canım sen incire havuçta koydunmu inş. bu ay bebişlerimiz gelir artık

Bende bal çörekotu tarçın karışımınammı başlasam aceba diyorum

bende duydum onu ama yapmadım kist yapabiliyomuş dediler

canım sen incire havuçta koydunmu inş. bu ay bebişlerimiz gelir artık

bende duydum onu ama yapmadım kist yapabiliyomuş dediler

Koydum canım çokta düzenli yapmıştım.o ara lekelenmede yumurtanın gelişmediğini gösteriyormuş.öff ne yapacağını şaşırıyo insan valla.

İnşallah arkadaşım.sen uygulamışmıydın bi kür

evet soğan suyu içtim 15gün canım.sonraa1 hafta incir suyu.sonra adet oluncada bal tarcın çörek otu ama malesef yumurtlayamadım 2kezyumurta takıbım yapıldı ama olmadı valla.ilk ay yumurtam olmadı.2ay klomen kullandım yumurtlayamadım tam iğnelerle yumurtalayactı kım eşimdee varıkosel cıktı amelıyat olcak işteee bakalım.

geldim hilalim başladım ben küre bugün 8.günüm reglin ilk günü başladım,uygulaması bizden şifamız Allah'tan inşaallah...

Koydum canım çokta düzenli yapmıştım.o ara lekelenmede yumurtanın gelişmediğini gösteriyormuş.öff ne yapacağını şaşırıyo insan valla.

ya ben bunu ilk defa duydum benim eltiminde 2.5 yıl olmadı sonra incir kürüyle ilk ay hamile kaldı oda bana dün dedi yap diye

Hadi kolay gelsin canım bekliyoz

tamam canım kolay gelsin :)

geldim hilalim başladım ben küre bugün 8.günüm reglin ilk günü başladım,uygulaması bizden şifamız Allah'tan inşaallah...

hoşgeldin nalimcim tatlım sende sat küre başladığın günü yaz ekliyeyim :)

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

krizantem................27 mart......................................................26 nisan
ecrin87....................22 nisan....................................................29 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
ya ben bunu ilk defa duydum benim eltiminde 2.5 yıl olmadı sonra incir kürüyle ilk ay hamile kaldı oda bana dün dedi yap diye

Canım bilmiyorum valla bende öyle bi etki yaptı.inşallah senin hamiş haberini duyarız ilk ayında.

jaleex sende incir kullandıysan senide ekleyeyim listeye

ben bu ay tekraradan başlamadım canım ama.şuan adetmde gelmedi dahaçünkü.

Çörekotu adetide söktürüyo ya canım önce adetim olana kadar çörekotunu kullanıp adt olunca daha sonrada incir kürüne yinemi başlasam yada çörekotunamı devam etsem bilemedim

canım 10 mayıs olarak yazabilirsin benim son adet tarihim(sat) 14 nisan ben 14 nisanda başladım küre beklenmeyen tarihimide 10 mayıs olarak yazabilirsin canım,hadi hayırlısı..

ben bu ay tekraradan başlamadım canım ama.şuan adetmde gelmedi dahaçünkü.

Çörekotu adetide söktürüyo ya canım önce adetim olana kadar çörekotunu kullanıp adt olunca daha sonrada incir kürüne yinemi başlasam yada çörekotunamı devam etsem bilemedim

çörek otu adeti söktürüyomu ilk defa duydum canım 21 gün içtikten sonra 7 gün ara vericeksin sonra tekrardan 21 gün daha içeceksin inş. hamiş kalırız bu ay :)

canım 10 mayıs olarak yazabilirsin benim son adet tarihim(sat) 14 nisan ben 14 nisanda başladım küre beklenmeyen tarihimide 10 mayıs olarak yazabilirsin canım,hadi hayırlısı..

tamam canım eklerim şimdi kaydirigubbakcemile2 ya nalimcim bilmiyorum ama sanki bu ay hamile kalıcaz gibime geliyo içime doğdu :))

Back
X