Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi inşaallah :)) bu canım ailemde melihanın gibi oldu:)) gerçekten yürekten diliyorum hayırlıısyla güzel haberler verelim Allah'ın izniyle..
hilalcim beni biliyorsun netice alamadığım tüp bebek ve aşılamalarım oldu o zamanlarda 1 kere yapmıştım ama ben yinede bunu ilk olarak görüyorum
merhaba bayanlar.
incir lafını duyunca atlıyorum hemen her yere artık.
bende bua y incir kürünü uyguladım nisan ayında adetıme 5 gun var bakalım işe yaradımı bende merak edıyorum.
ben bıle hıc sıkılmadan usanmadan 21 gun yaptıysam sızde yapabılırsınız.
yanlız tam yumurtlama gunlerımde benımde ara lekelenmem oldu 3 gun surdu ılk defa boyle bıseyle karsılastım neden oldugunu anlamadım ama boyle ara kanamaların normal oldugunu soyluyorlar ınetrnette.ınsallah faydasını gorurum sızede bır kac gun sonra mujdelı haberı verırım.
hımmm ben bırde bal tarcın corekotunu yaptım bır hafta kadar ıkısı cok agır geldı bana sureklı basım agrıdı bende onu bıraktım ama ıncır kurunu azımle yaptım ınsallah allahım emeklerımızı bosa cıkarmaz.
merhaba bayanlar.
bende bua y incir kürünü uyguladım nisan ayında adetıme 5 gun var bakalım işe yaradımı bende merak edıyorum.
yanlız tam yumurtlama gunlerımde benımde ara lekelenmem oldu 3 gun surdu ılk defa boyle bıseyle karsılastım neden oldugunu anlamadım ama boyle ara kanamaların normal oldugunu soyluyorlar ınetrnette.ınsallah faydasını gorurum sızede bır kac gun sonra mujdelı haberı verırım.
hımmm ben bırde bal tarcın corekotunu yaptım bır hafta kadar ıkısı cok agır geldı bana sureklı basım agrıdı bende onu bıraktım ama ıncır kurunu azımle yaptım ınsallah allahım emeklerımızı bosa cıkarmaz.
merhaba bayanlar.
hoşgeldin canım sat tarihini bide kaçıncı gün küre başladığını yaz canım senide ekleyeyim :)
bence işe yarar bu kür bende bu ay ilk defa deniyorum bakalım ben bebiş için 21 gün usanmadan yaparım yumurtlama günlerinde olurmuş diyorlar çünkü hem yumurtaları olgunlaştırıyo hemde iltihap ne varsa söküyo inş. canım hepimiz hamiş kalırız bu ay :)
Bendede oldu canım o lekelenme,ben uyguladım ama hamile değilim malesef
adet oldunmu canım?
yaa bendede oldu o lekelenme acaba ıyıye ısaretmı kotuyemı ben anlamadım kı? ıncırden oldu onu kesın bılıyorum da nedenını bılmıyorum.
Bende canım yarından itibaren başlıyorum soğan kürünü 9 gün yaptım adetliyken başlamıştım adetimin 11.günü kanama başladı dün doktorda kist gitmişt, yarında incir kürüne başlıyacağım
Canım o lekelenme gelişmeyen yumurtadanda olabliyomuş.18 nisanda olmam gerekiyodu olmadım bugun test yaptırdım negatif.adetimde gecikti.çok düzenli olurdum