incirkarpuz la kilo vermece

incirkarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
112
19
30
selamlar :) ben 21 yasinda 167 boyunda 71.5 kiloyum. pazartesiden beri hayatimda birseyleri degistirmeye karar verip resmen bagimlisi oldugum tatlidan elimden geldigince uzak durmaya karar verdim. ekmege cok düskün biri olmadigim icin onu hayatima normaldede pek sokmuyorum zaten. ama tatli benim bagimliligim resmen :KK43: aksam yatmadan yiyip yiyip yattigim tatlilar sagolsun bana kilo olarak geri döndü ve bende buna dur diyorum. evimde tarti olmadigi icin bugun sabah tartildim ve baslangicimi 71.5 kilo olarak sayiyorum. burada aciktikca yediklerimi yazmaya karar verdim, aciktikca diyorum cünkü yok günde 6 ögün yok 5 ögün yerim diyemiyorum. aksamlarimi olabildigince hafif gecirmeye calisiyorum. haftada 3 gün kick boks antremani yapiyorum ve antreman salonuna giderken yürüyerek gidiyorum bu da yaklasik orta tempoda yarim saat sürüyor. onun disinda bi spor yapmiyorum diger günler. umarim hayalimdeki kiloya saglikli bir bicimde onun yemem bunu yemem demeden ulasirim. sevgilerle..

günaydin günlük bugunden itibaren o gün icinde neler yedigimi paylasacagim birazdan ölcü alip ölcülerimi de paylasmayi düsünüyorum cünkü asasen kilo degil ölcü hedefli kilo vermek istiyorum. evimde tarti yok o yüzden vakit buldukca tartilacagim, bana katilmak isteyen olursa beklerim

merhaba ben geldim, bugun ölcülerimi alamadim malesef hic hesapta olmayan bi isim cikti kahvalti edip disari cikmam gerekti, yarina kaldi artik.

sabah 10:30 civari,
2 dl tulum peyniri, 1 domates, 2 salatalik, 5 dilim karpuz yedim (salatalik domatesin üstüne yarim yemek kasigi zeytinyagi döktüm)

saat(14:30)
1 seftali, 2 incir yedim

simdiye kadar yediklerim bunlar 4 5 gibi aksam yemegi yerim aksam antremana gidicem

merhaba ben geldim, bugun ölcülerimi alamadim malesef hic hesapta olmayan bi isim cikti kahvalti edip disari cikmam gerekti, yarina kaldi artik.

sabah 10:30 civari,
2 dl tulum peyniri, 1 domates, 2 salatalik, 5 dilim karpuz yedim (salatalik domatesin üstüne yarim yemek kasigi zeytinyagi döktüm)

saat(14:30)
1 seftali, 2 incir yedim

simdiye kadar yediklerim bunlar 4 5 gibi aksam yemegi yerim aksam antremana gidicem
aksam yemegi 17 de yedim,
1 tabak kuru fasulye piyazi

saat 19:30 da
2 adet incir yedim.

sonra attim kendimi sokaga kick boks antremanima gitmek icin, yarim saat orta tempolu bi yürüyüs yaptim, sonra da antremana girdim hemen,

saat 22:30 civari
1 bardak yesil cay ictim ve bugunumu bu sekilde kapattim

ünaydin günlük ben geldim :) ölcü alma isim bugun de olmadi artik ne zaman vakit bulursam o zaman.

Kahvalti 9:30
3 taze incir, 200 gr üzüm yedim, canim bir sey yemek istemedi acikirsam yerim artik

ünaydin günlük ben geldim :) ölcü alma isim bugun de olmadi artik ne zaman vakit bulursam o zaman.

3 taze incir, 200 gr üzüm yedim, canim bir sey yemek istemedi acikirsam yerim artik

saat 12:45 de
kücük bi tabak firinda patates ,
1 kücük (sigara böregi boyutunda) peynir-patates karisik börek yedim.

saat 12:45 de
kücük bi tabak firinda patates ,
1 kücük (sigara böregi boyutunda) peynir-patates karisik börek yedim.

saat 16:00
1 adet seftali

aksam 19:45
3 domates, yarim salatalik, 1 yk ev cökelegi ne 1 tatli kasigi z.yagi koyup yedim

bugun spor yok ama temizlik yaptim canim cikti bugunu böyle kapatirim diye umuyorum

saat 16:00
1 adet seftali

aksam 19:45
3 domates, yarim salatalik, 1 yk ev cökelegi ne 1 tatli kasigi z.yagi koyup yedim

bugun spor yok ama temizlik yaptim canim cikti bugunu böyle kapatirim diye umuyorum
cok aciktim aksam 9 gibi bir büyük yesil elma yedim, 10 gibi de büyük 1 fincan yesil cay ictim :)

günaydin günlük :)

kahvaltimi 10:15 de yaptim
300 gr siyah cekirdekli üzüm ve 3 tane taze incir yedim :) (meyve beni tok tutuyor hem de sabah seker ihtiyacimi karsilamak adina tatliya saldirmamak icin bu sekilde bi kahvaltiyla basliyorum güne bazen)

günaydin günlük :)

kahvaltimi 10:15 de yaptim
300 gr siyah cekirdekli üzüm ve 3 tane taze incir yedim :) (meyve beni tok tutuyor hem de sabah seker ihtiyacimi karsilamak adina tatliya saldirmamak icin bu sekilde bi kahvaltiyla basliyorum güne bazen)
saat 13:30 da,
1 domates, 1 salatalik, 2 yk cökelek, 1 tane kirmizi biber tursusu yedim

saat 15:30
1 tane seftali

aksam 18:00
yarim kase tavuklu sehriye corbasi,
3 yk pilav, yaninda avuc ici kadar tavuk, yarim kase dügün tursusu (teretor), 1 bardak serbet ictim

aksam yemegi biraz abartili oldu biliyorum, dügüne gittik o yuzden böyle az az yemeye calistim herseyden, o kadar tokum ki suan.
bugun spor yok ama esya tasidik, 4 5 kere merdiven indim ciktim bir kat. :KK76:

selam günlük :)

sabah 09:30
2 adet taze incir yedim sadece,

saat 11:00
3 adet taze incir

saat 13:30 bu saate kadar bisey yemeye vakit olmadi disardaydim,
1 adet acili cigköfte dürüm,
1.5 bardak ayran ictim

saat 14 civari
4 top bögürtlenli dondurma yedim :eek: bu yedigim dondurmayi gercek meyveden yapiyorlar ve icinde yapay seker yok kizlar o yüzden gönül rahatligiyla yedim. :kk77::kk77:

bu arada bugun firsat buldum ve tartildim sabah, 71.2 geldim yani persembeden beri 300 gr vermisim :110: neyse az olsun öz olsun diyip morelimi bozmuyorum. aksama hafif biseyler yerim heralde kick boks antremanina gidicem cünkü illa biseyler yemem lazim:KK49:

selam günlük :)

sabah 09:30
2 adet taze incir yedim sadece,

saat 11:00
3 adet taze incir

saat 13:30 bu saate kadar bisey yemeye vakit olmadi disardaydim,
1 adet acili cigköfte dürüm,
1.5 bardak ayran ictim

saat 14 civari
4 top bögürtlenli dondurma yedim :eek: bu yedigim dondurmayi gercek meyveden yapiyorlar ve icinde yapay seker yok kizlar o yüzden gönül rahatligiyla yedim. :kk77::kk77:

bu arada bugun firsat buldum ve tartildim sabah, 71.2 geldim yani persembeden beri 300 gr vermisim :110: neyse az olsun öz olsun diyip morelimi bozmuyorum. aksama hafif biseyler yerim heralde kick boks antremanina gidicem cünkü illa biseyler yemem lazim:KK49:
aksam 19:30
3 adet taze incir yedim :KK70: icim disim incir olmus bugun ama iyi enerji veriyor, antremana gittim bugun yarim saat orta tempoda yuruyus yaptim salona giderken, sonra kick boks yaptim. bugunu böyle kapattim :KK49::KK49:

selam günlügüm ben geldim :)

kahvalti 9 civari,
1 dl tulum peyniri, 100 gr siyah üzüm, 1 seftali

saat 13 de
1 adet acma, 1 kutu naneli ayran (disardaydim ayak üstü yedim)

sonra saat 12 den 5 e kadar hic oturmadan gezdim disarda o kadar yorgunum ki. daha aksam yemegi yemedim meyveyle falan gecistirmeyi planliyorum ama bakalim.

selam günlügüm ben geldim :)

kahvalti 9 civari,
1 dl tulum peyniri, 100 gr siyah üzüm, 1 seftali

saat 13 de
1 adet acma, 1 kutu naneli ayran (disardaydim ayak üstü yedim)

sonra saat 12 den 5 e kadar hic oturmadan gezdim disarda o kadar yorgunum ki. daha aksam yemegi yemedim meyveyle falan gecistirmeyi planliyorum ama bakalim.
kizlaar :) ben aksama karpuz yerim dediydim ama canim tursu cekti teretor diye bi tursu var biber patlicandan yapiliyo, 1 yemek tabagi ondan yedim aksam yemegi niyetine :eek:
ayrica 21:3o da da karpuz yedim 1 tabak, karpuzu niye yedin derseniz sebep yok :KK53:

selam kizlaar :) nasil gidiyor saglikli beslenme bakalim :KK68:

kahvaltimi 11:30 da yaptim canim gec yemek istedi,
1 tabak karpuz ve 1 kk tulum peyniri yedim. :KK60:

karpuz ne güzel meyve ya hem susuzlugu hem acligi aliyor.:KK68:

selam kizlaar :) nasil gidiyor saglikli beslenme bakalim :KK68:

kahvaltimi 11:30 da yaptim canim gec yemek istedi,
1 tabak karpuz ve 1 kk tulum peyniri yedim. :KK60:

karpuz ne güzel meyve ya hem susuzlugu hem acligi aliyor.:KK68:
saat 15 de
1 tane seftali yedim

aksam yemegi niyetine saat 16 da,
1 tabak yesil kabak kavurmasi yaninda 3 kasik yogurt yedim :21:

bugun antremanim var gitmeden de saat 19:15 gibi 1 kase yogurtlu semizotu yerim öyle giderim spora :KK76: tabi son dk menü degisikligim olursa gelince yazarim artik :KK76:

kizlar ben geldim :) tam dedigim gibi antremana gitmeden 1 kase yogurtlu semizotu yedim. sporumu da yaptim geldim mutluyum huzurluyum

ben geldimm :) bugun sabah tartildim vee 70.7 geldim :) gecen persembeden beri 800 gr vermisim :)

kahvalti 9:30 civari,
200 gr üzüm,

saat 14 de
7 8 tane bögürtlen, 2 tanecik üzüm yedim

aksam yemegi niyetine 15:30
1 tabak semizotu yemegi, 4 yk yogurt yedim

aksama karpuz seftali falan yerim heralde henüz karar veremedim. bugun spor yok :)

X