İncirli Ethica Op.Dr. Tamer Köse indirimde

Calajane

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
2
0
6
35
İstanbul
Kızlar selam..İncirli Ethica Estetik için indirime girmiş sadece tektik ve hastane masraflarını alıyor bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum
Bugün görüşmeye gittim baktı gün al dedi ancak burun seklimizi belirleyemedik acelesi vardı ameliyat günü gitsem
Bu sekli belirleyebilirmiyiz ? Sanki bugün hiç bişey yapmadan gecistirdi gibi geldi fikrimide biraz sarstı açıkcası
Başına böyle bi şey gelen varmı ?:50:

Kızımın burnunda hem deviasyon hem estetik açısından sorunlar var bu da onu etkiliyor cevabınkxı bekliyorum:)

Tamer Köse'ye ameliyat olan varmı? Ben burun tıkanıklığı ve estetik olmak istiyorum. Ancak çok kararsızım. Ameliyat olan ve yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

Teşekkürlerrr

Ben oldum kızlar 2.500 e memnunum suan icin ancak tekrar kntrole gitmeye firsatim olmadi burun deliklerim arasinda farklilik var gbi tabi suan hala sis o yuzdende olabilir tekrar muayene olduktan sonra dusuncelerimi yazarim :)

Ben oldum kızlar 2.500 e memnunum suan icin ancak tekrar kntrole gitmeye firsatim olmadi burun deliklerim arasinda farklilik var gbi tabi suan hala sis o yuzdende olabilir tekrar muayene olduktan sonra dusuncelerimi yazarim :)

merhaba ben ameliyat olmak istiyorum. biraz bilgi verebilir misin? tamer bey fiyatı uygun olduğu için tercih etmek istiyorum açıkçası çok dr araştırdım ama fazla bütçem de yok, burda çok yorum alan doktorlar genelde çok pahalı :(

evet pahalı yaklaşık 10.000 e patladı ben kombin ameliyat olduğum için burunun tam küsüratını veremiyorum

o iyi fiyat vermiş sana hangi hastanede oldun abdülkadir hocaya?

bu sene de aynı fiyatlar geçerli mi acaba??

Merhaba bende Tamer beye ameliyat olmak istiyorum kararsizim ama siz memnun kaldiniz mi acaba öncesi ve sonrasi resim atabilirmisiniz

Back
X