Tatlı Tarifi Incirli Tatli(Resimli)

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
nasilda canim ceki anlatamam
incire bayilirim heleki kuru inciri cok severim zaten
ellerine saglik harika görünüyo
agzimin suyu akdi desem yalan olmaz emin ol
en kisa zamanda mutlaka denicem insallah
yorumunuda yazarim yaparsam

prensesim bu gerçekten çok tatlı bi tatlı olmuş..
hele senin gibi tatlı bi anneciğin ellerinden olmuş ya
opuyorumnanaktanballanmışşş resmen..opuyorumnanaktan

ellerine sağlık tatlı annecik..
fazla yorma kendini olurmu
:Saruboceq:allaha emanet:Saruboceq:

ooo çok güzel görünüyor eminim tadı da öyledir.

kesinlikle canim tesekkurler

canimm incim orda olsam gonderirdim vallahi daha var cok ta bereketli ya en kisa zamanda yap resim ve yorum bekliyorum balim

sagol pinarim bademim iltifatlarin icin sagol guzelim yok yormuyorum kendimi cok sukur iyim hersey iyi su anda insallah boylede gider sende Allaha emanet ol bacim

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor....
incir tatlısı benim evde en sık yaptığım tatlıdır ...bende aynı bu şekilde yapıyorum....
kesinlikle incir sevenlere öneririm harika bir lezzet arkadaşlar cokacimcoook

walla çok güzel görünüyo ellerineize sağlık
bende yaptım şuan dolapda soğuyo
kuru inciri çok severim eşimde inciri çok sever bugunde doğumgünü
umarım beğenir tekrar teşekkürler bizimle boyle muhteşem tarifleri paylaştığınız için a.s.

dün yptım çok güzel oldu ailecek bayıldık tekrar teşekkür ederim arkadaşıma resminide çekip ekliyeceğim

Tadına henüz bakmadım az kaldı inşallah nasipse bakacağım büyük ihtimalle beğenip bütün tepsiyi mideme indireceğim:roflol:

Son düzenleme:

Tadına henüz bakmadım az kaldı inşallah nasipse bakacağım büyük ihtimalle beğenip bütün tepsiyi mideme indireceğim:roflol:

Libim canim benim ya cok guzel gorunuyor tatlin akannehir

insAllah tadinida begenirsin akannehirumarim tatlim beni utandirmaz:kedi:

elerine saglik o guzel ellerin dert gormesin gaymam yedikten sonra yorumunu esirgeme olumlu yada olumsuz beklirem

Cansın sen..Şeniz
Çok teşekkür ediyorum değişik bir tatlı daha denemiş oldum vesilen ile..
Fikrime gelince kardeşim;naçizhane..
Müsadenle birkaç detay paylaşayım önce:
Kekin harcı oldukça katı oluyor;ben büyük dikdörtgen borcam kullandım kaşıkla yaydım her tarafına;önce korktum çok ince olacak diye ama piştikten sonra gayet güzel kabardı harika bir kıvamda oldu..
Daha sonra kahveli şerbeti hazırlayıp üzerine döktüm hemencecik çekti içine o andaki koku ve yumuşaklık çok hoşuma gitti.. (insanı zorlamayan ve keyifli bir tatlı..)
Muhallebisi ise en güzel tarafıkaydirigubbakcemile2 Bütün tatlı ve pastalardan kullanılabilecek tat ve lezzette...
Yaparken beni üzmedi;uslu durdu incir tatlımız:kedi:

Şimdi..
Az önce birer dilim yedik eşceğzimle:asigim:.. (kocaman dilimler ama..)
ınciri sevmiyoruz ya sanırım biraz önyargılı davrandık o kokusu içindeki kıtır kıtır taneler v.b biraz rahatsız etti başta..(belki de suda daha uzun süre bekletmem gerekti)
Ağır geldi..Ama kesinlikle bizden kaynaklanan bir durum bukaydirigubbakcemile3
Senin tarifte hiçbir sorun yok harika..!
ıncir sevenlerin aşık olacağı;davetlerin özel günlerin bir numaralı tatlısı olabilecek bir formatta..Zaten nette araştırırsanız çok olumluı yorumlara rastlarsınız..
Ben incirleri biraz iri doğramışım içine nasılsa pişer yayılır diye ..
Ayrıca şerbetsiz olsa ya da çok az şerbet dökülse biz daha çok severiz..Şekerinden azıcık kısmalı
(kendimi kınım kınım kınıyorum böyle enfes bir pastayı bayan vakum olarak nasıl yiyemiyorum ben yaa:umursamaz:)
Ama bugün iftarda çok kaçırdık söylemesi ayıp:kedi::kedi:
belki yarın daha güzel olur bekledikçe güzelleşiyor ya şerbetli tatlılar..

Kızımız çok sevdi ımmmmm paşta şok güşelllmiş hımm diyip durdukaydirigubbakcemile3 babasının ellerinden götürdü lokmalarıopuyorumnanaktan

Ellerine emeğine sağlık tekrar çiçaaaaamm
eminim misafirlerim çok sever bu pastayı gerçekten değişik ve güzel ..
Birkaç mudahale ile bizim de favori pastamız haline gelebilir yakındayerimseniben

tekrar teşekkürler iyi ki varsın

not ve ekleme:Az önce yani sahur sonunda birer dilim daha yedik ve bekledikçe güzelleştiğini farkettik.ılk yediğimizden daha lezzetli ve kıvamlı geldi..
Bir gece beklese tam süper olur kanaatindeyim:)
eeh be yavrum bize de incir yedirdin ya helal olsun vala

Son düzenleme:
canim anliyorum sebmediginiz bir meyveymis incir evet bende asiri dereede seviyorum diyemem ama bu tatlida hos duruyor gercekten seninde dedigin gibi inciri biraz daha suda bekletebilirdin benim incirlerim yikadigim an yumusadi ben fazla bekletmedim bu yuzden,ikincisi incirleri ben cok kucuk dogradim pastanin icinde yok gibiler zaten resimde kekin icine iyi bakarsan anlarsin balim.

seker konusuna gelince verdigim olculer aslinda esime gore tam (cunku kendisi tatli hastasi :) ama bana gorede cok tatli gemisti ilk yaptigimda fakat tatli bekledikce 1-2 gun sonra inan ilk gunku halinden daha da guzel oluyor.yada seker olculerini azaltabilirizde birde oyle denemek lazim cicemm.

yine sayemde incir tatlisi yeniginiz icin cok mutlu oldum belki bir kac unsuru degistirirsen seninde dedgin gibi daha da cok yiyebileceginiz bir tatli olabilir balim tekrar afiyet olsun canimin ici

prensesimmmmmmmmmm benim yahu ne hamaratmışsın sen de mavişin yeni öğrenirmiş :lepi:
cumartesi teyzamler iftara gelecekti demiştim ya canım sana
sabah erkenden aldım tarifi burdan,hep seni andım ha bilesin kaydirigubbakcemile3
veeeeeee yaptım canım zemuszemus
nefisssssssss nefisssssssssss oldu :hooray:
azcuk şekeri kıssak daha güzel olur amma walla böylede yediler yuttular cokacimcoook
tarifini de dağıttım şeker o gece hihoyyyt
ellerine sağlık benim güzel anne adayım a.s.
çok öperim seni ben
Şeniz

ellerine sağlık canım muhteşem görünüyor.. bu nişasta olayını biraz açabilirmiyiz?? evde hangi nişasta varsa onu denesek oluyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…