Tatlı Tarifi Incirli Tatli(Resimli)

cnm benm kıyamam tatlı yorgunluk bunlar.rabbim tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın hem kuzucuu hem seni..tatlı için ben teşekkür ederm cnm allah razı olsun böyle güzel bir tadı öğrenmeme vesile olduğun için..kocaman öpüorm cnm allaha emanet olun..

Selam canim, bende bu tarifi çok SIK yaparim acayip gûzel bir tatli, hatta tarifini portakal agacindan almistim. Ben üstûne hindistan cevizi serpiyorum. Ellerine saglik canik

Bende simdi muffin kaliplarinda yaptim,sekerini azaltarak.
Kekleri daha fazla islatsaydim daha da guzel olacakti,ama bu haliyle de cok lezzetli.
Tesekkurler tarif icina.s.

Bende bugün yaptım tatlıyı..Harika oldu.Yanlız ben keki şurupla ıslatmadım..Birde kremasında 3 kaşık nişasta 1 kaşık un kullandım..Daha akışkan bir kıvamı oldu..Yiyenler bayıldı..Koca tepsiden 4 dilim kaldı..Tarif için teşekkürler....

geçenlerde bir arkadaşımda yedim ilk defa,harikaydı tek kelimeyle,
inşallah bende yarın yapacağım,zaten tarifi aldığımn günden beri,cevizi inciri alıyoruz,ama tatlıyı yapamadan mideye indiriyoruz...cokacimcoook
ama bu sefer dayanamayacağım ve yapacağım....kesinlikle tavsiye ederim...

Canımmmm ellerine sağlık nefis görünüyor tatlın cokacimcoook
Deneyen ve şiddetle tavsiye eden arkadaşlarım sayesinde dün bende yaptım bu tatlıyı
Şimdi okudum ki şekerini azaltıp tarifi güncellemişsin keşke not olarak yazsaydın ilk mesajına çünkü bende çok tatlı olur diye kekten de şerbetten de muhallebiden de birer ölçi eksilttim şekeri :kedi:
Şahane olmuştu gerçekten de teşekkür ederiiiim Şeniz

leylas yaptinmi keki tatlim kusura bakma dun cevap veremedim

yumurtalar yetiyor canim civik olmasina o kadar kivamda civiklik keke yetiyor yani baska extra bir malzeme katmana gerek yok.afiyet olsun umarim begenirsiniz.

leylas yaptinmi keki tatlim kusura bakma dun cevap veremedim

yumurtalar yetiyor canim civik olmasina o kadar kivamda civiklik keke yetiyor yani baska extra bir malzeme katmana gerek yok.afiyet olsun umarim begenirsiniz.

Valla aynen tarifteki gbi yaptım arkadaşların dediği gbi şekeri biraz azalttım sadece..Gayet de güzel kabardı şaşırttı beni valla.Çok hoş oldu tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…