indirimler & kampanyalar

derinzlm

canım kızım iyiki varsın
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
3.641
0
116
Bursa
Arkadaşlar mağaza indirimleri ,merak ettiğimiz ürün fiyatları ,bez ,mama vs.kampanya ve indirimlerini buradan paylaşalım mı ? Aradığımız ihtiyaç duyduğumuz herşeye böylece daha ekonomik yolla ulaşmış oluruz .zemuszemus

Paylaşımda bulunurken,almış olduğunuz ürünlerle alakalı linkler eklememeniz rica olunur.
Dikkate aldığınız için teşekkürler
Kadınlar Klübü Yönetim
Adıvar

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım çok iyi fikir.
tansaş ta şuan molfix bebek bezi dev ekonomik paket 2 paket molfix ıslak mendil hediyeli.

Mothercare indirimi başladı % 50 ye varan.7'li bodyler 48.90 tl.den 28 tl.ye indi.

kilerde molfix jumbo paket 16.99 carrefour neomarinde molfix jumbo paket 16,75. bim markete yenidoğan ıslak pamuklu mendil gelmiş freshn soft 2.15 40 adet var.alerjik bünye olduğundan bize ii geldi..

hakkaten özlem süper olmuş bu fikir
özellikle senin gibi biri açtığı için daha hoşuma gitti

yae bu mama sandalyesi çok güsel ama ben baktığımda 600 ytl civarındaydı düşse bile ne kadar düşerki 500 olsun hadi bence git chicco falan al kaç ay kullanıcakki zaten yürümeye başladıında oturtamassın ki yazık o kadar paraya yanlış anlama beni cnm valla karışmak istemem ama ne biliim abartı geldi bana kaynanalık yapiim dedim biraz sanane diyebilirsin nacizane tavsiyem bu benim a.s.

yae bu mama sandalyesi çok güsel ama ben baktığımda 600 ytl civarındaydı düşse bile ne kadar düşerki 500 olsun hadi bence git chicco falan al kaç ay kullanıcakki zaten yürümeye başladıında oturtamassın ki yazık o kadar paraya yanlış anlama beni cnm valla karışmak istemem ama ne biliim abartı geldi bana kaynanalık yapiim dedim biraz sanane diyebilirsin nacizane tavsiyem bu benim a.s.

doğru söylüyorsun cok fazla kullanamayacak ama cok hoşuma gidiyorlar...

çok güzel bebek kostümleri var fiyatlar süper...
doğum günü
diş buğdayı
parti
düğün v.s oluca

Lütfen mesajlarınızda link vererek yönlendirme yapmayınız.
Dikkate alırsanız sevinirim.
KK Yönetim Adıvar

Rica ederim kızlar ne demek .Ne zamandır aklımdaydı iyi oldu gerçekten.
Bu arada chicco da nakit alımlarda % 20 indirim ve chicco karta % 10 puan yüklüyorlar.Mama sandalyesi için kullanılabilir 250 den 200 e gelir sandalye

ben mama sandalyesini chicco aldım. sırt kısmı yatıyor. balkona koydum. şimdiden serin serin onda yiyoruz. izmir barış bebe den aldık kampanya vardı indirimdeydi fakat alalı 1 ay oldu.

çok güzel kaliteli giyimler var ...ihrac fazlası

Lütfen mesajlarınızda link vererek yönlendirme yapmayınız.
Dikkate alırsanız sevinirim.
KK Yönetim Adıvar

özlemcim süper olmuş topik valla
küçük yerde olunca indirimler bittikten sonra haberimiz oluyordu
migrosslarda prima 3 numarası 80'li paket indirimde(money kartla aldık 16 tl'ye geldi)
kanz da etiketin yarısı

Back
X