Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aritmi'deki Hakan İbrahim'e gittim ama sonra devlet hastanesindeki Hasan Yılmaz Akın'ı çok övdüler. 5 aydır ona gidiyorum ve inanılmaz memnunum. İnegöl'de özel sevdası çok ama devlet İnan bana da iyi.Kızlar inegölde yeniyim önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Mustafa kır ı duydum birkaç kişiden aritmi hastanesinde. Başka bildiğiniz önerebileceğiniz doktor var mı?![]()
Hamile misiniz? Evet ise kaç haftalık merak ettimözelde cihangirde hatice hanım var o ıyı.devlette nur yaycıoğlu ,hasan bey, bekir bey iyi
Cihangir de ultrasonlar renkli mi? Öyle duydum sanki ama emin değilim. Devlette siyah beyaz klasiközelde cihangirde hatice hanım var o ıyı.devlette nur yaycıoğlu ,hasan bey, bekir bey iyi
ıkınci çocugumu 7 ay önce devlet hastanesınde doğurdum Nur hanımda çok memnun kaldım,cihangirdede siyah beyaz cinsıyet ıcın hatıce hanıma gıtmıstım ..devlettekınden daha ıyı makıne tabıkıHamile misiniz? Evet ise kaç haftalık merak ettimdevlette Hasan beye gidiyorum
Ben de devlette doğurmayı düşünüyorum. Nasıldı? Olumlu olumsuz yönleri nasıl bizim hastanenin? Nur hanimin soyadı neydi? Cihangirde renkli ultrason gibi veren oluyor mu klasik muayenede ultrason kağıdını?ıkınci çocugumu 7 ay önce devlet hastanesınde doğurdum Nur hanımda çok memnun kaldım,cihangirdede siyah beyaz cinsıyet ıcın hatıce hanıma gıtmıstım ..devlettekınden daha ıyı makıne tabıkı
Aritmide renkli 8 haftalıkken bile tam bebek formunda çok net görüntüler elde etti doktorumCihangir de ultrasonlar renkli mi? Öyle duydum sanki ama emin değilim. Devlette siyah beyaz klasik
Devlette de veriyorlar da renkli mi onu merak ettimcihangirde her muayenede veriyolar ultrason kağıdını dıye bılıyorum
Es girebiliyor muNUR YAYCIOĞLU çok samimi ve ilgili bir doktor.ben cok memnun kaldım.devlet hastanesınde sezaryen oldum 2 gece kaldım ilgileri süreklı hemsırelerın kontrole gelmesı.ve refakatçiden baska zıyaretın yasak olması olumlu yanları.tek olumsuz yanı odalar 2 kişilik ama arada perde var ve ziyaretçıler gelemedığı için cok sorun olmadı yani
Mustafa kır a gidiyorum ben kahverengi turuncu sarı gibi renklerde çok net veriyor görüntüyü asla siyah beyaz vermedi dahaAllah Allah hangi doktor acaba? Ben 6 haftalıkken gittim aritmi'ye, devletin verdiği ultrason kâğıdının aynısını verdiler
Hakan beye gitmiştim ben ilk öğrenince ama vazgeçmiştim sonra Mustafa beyi duyuyorum hep olumlu ya da olumsuz çok yorum var. Ama renkli görmek istediğim için tekrar özele gideceğim galiba yaaEşimin de gönlünü çok güzel yapıyorbabası duyuyor musun kalbi nasıl gümbür gümbür falan diyor ben de eşim de çok memnun kaldık içeri girdiğimizde en az 30 dakika ilgileniyor
Bi deneyebilirsin ben çok memnun kaldım başka doktor araştırmadımHakan beye gitmiştim ben ilk öğrenince ama vazgeçmiştim sonra Mustafa beyi duyuyorum hep olumlu ya da olumsuz çok yorum var. Ama renkli görmek istediğim için tekrar özele gideceğim galiba yaa