• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnegöl kadın doğum doktoru

curlymia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
379
239
18
30
Kızlar inegölde yeniyim önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Mustafa kır ı duydum birkaç kişiden aritmi hastanesinde. Başka bildiğiniz önerebileceğiniz doktor var mı?🌸

Kızlar inegölde yeniyim önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? Mustafa kır ı duydum birkaç kişiden aritmi hastanesinde. Başka bildiğiniz önerebileceğiniz doktor var mı?🌸
Ben aritmi'deki Hakan İbrahim'e gittim ama sonra devlet hastanesindeki Hasan Yılmaz Akın'ı çok övdüler. 5 aydır ona gidiyorum ve inanılmaz memnunum. İnegöl'de özel sevdası çok ama devlet İnan bana da iyi.

Ben bi kadına gittim koridorun en sonunda sağda olana hiç yardımcı olmadı kızlar polikistik için ilgili doktor hangisi acaba?

özelde cihangirde hatice hanım var o ıyı.devlette nur yaycıoğlu ,hasan bey, bekir bey iyi

Hamile misiniz? Evet ise kaç haftalık merak ettim 💝 devlette Hasan beye gidiyorum
ıkınci çocugumu 7 ay önce devlet hastanesınde doğurdum Nur hanımda çok memnun kaldım,cihangirdede siyah beyaz cinsıyet ıcın hatıce hanıma gıtmıstım ..devlettekınden daha ıyı makıne tabıkı

ıkınci çocugumu 7 ay önce devlet hastanesınde doğurdum Nur hanımda çok memnun kaldım,cihangirdede siyah beyaz cinsıyet ıcın hatıce hanıma gıtmıstım ..devlettekınden daha ıyı makıne tabıkı
Ben de devlette doğurmayı düşünüyorum. Nasıldı? Olumlu olumsuz yönleri nasıl bizim hastanenin? Nur hanimin soyadı neydi? Cihangirde renkli ultrason gibi veren oluyor mu klasik muayenede ultrason kağıdını?

NUR YAYCIOĞLU çok samimi ve ilgili bir doktor.ben cok memnun kaldım.devlet hastanesınde sezaryen oldum 2 gece kaldım ilgileri süreklı hemsırelerın kontrole gelmesı.ve refakatçiden baska zıyaretın yasak olması olumlu yanları.tek olumsuz yanı odalar 2 kişilik ama arada perde var ve ziyaretçıler gelemedığı için cok sorun olmadı yani

Allah Allah hangi doktor acaba? Ben 6 haftalıkken gittim aritmi'ye, devletin verdiği ultrason kâğıdının aynısını verdiler

cihangirde her muayenede veriyolar ultrason kağıdını dıye bılıyorum
Devlette de veriyorlar da renkli mi onu merak ettim
NUR YAYCIOĞLU çok samimi ve ilgili bir doktor.ben cok memnun kaldım.devlet hastanesınde sezaryen oldum 2 gece kaldım ilgileri süreklı hemsırelerın kontrole gelmesı.ve refakatçiden baska zıyaretın yasak olması olumlu yanları.tek olumsuz yanı odalar 2 kişilik ama arada perde var ve ziyaretçıler gelemedığı için cok sorun olmadı yani
Es girebiliyor mu

Eşimin de gönlünü çok güzel yapıyor 🫣 babası duyuyor musun kalbi nasıl gümbür gümbür falan diyor ben de eşim de çok memnun kaldık içeri girdiğimizde en az 30 dakika ilgileniyor

Eşimin de gönlünü çok güzel yapıyor 🫣 babası duyuyor musun kalbi nasıl gümbür gümbür falan diyor ben de eşim de çok memnun kaldık içeri girdiğimizde en az 30 dakika ilgileniyor
Hakan beye gitmiştim ben ilk öğrenince ama vazgeçmiştim sonra Mustafa beyi duyuyorum hep olumlu ya da olumsuz çok yorum var. Ama renkli görmek istediğim için tekrar özele gideceğim galiba yaa

Hakan beye gitmiştim ben ilk öğrenince ama vazgeçmiştim sonra Mustafa beyi duyuyorum hep olumlu ya da olumsuz çok yorum var. Ama renkli görmek istediğim için tekrar özele gideceğim galiba yaa
Bi deneyebilirsin ben çok memnun kaldım başka doktor araştırmadım

Back
X