İnegöldeki Opr.Dr.Mustafa Kır' a gidenler bilginize ihtiyacım var!

dil_nur

Hoşgeldin Dünyama Bebeğim
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
3.486
1
156
39
İzmir
Bir yıldır çok istememe rağmen hala bir bebeğim olmadı :çok üzgünüm:
Bu yüzden tedaviye başlamak istiyorum ama doktor seçimi konusunda kararsızım
Daha önce bu doktora adet düzensizliği için gittim ve sonuç aldım çok da ilgili bir doktor çoğu kişidende olumlu şeyler duydum ama yinede yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar
İnşallah yardımcı olacaklar vardır şimdiden hepinize teşekkürler opuyorumnanaktan

bukadar geliyorum gidiyorum hala kimse yazmamış 1 kişi bile yok galiba bendekide ne şans ama akannehir

canım bende daha önce inegölde yaşıyordum ordaki hiçbir dr sana tavsiye etmem canım ne mustafa kırı nede hıdır dalgıcı ne osman mıdır nedir ben onlarla 1yıl yıl vaktimi harcadım hep yanlış tedavi uyguladılar istanbula gelince gözüm açıldı ve bana birsürü pürüz bırakmışlar verdikleri ilaçlar iğneler hep kist yaptı ayrıca benim nekadar ilaç verselerde çocuğum olması imkansıs mış buraya geldim istanbula dr gittim benden ilk hgs çektirmemi istedi ve tüplerim tıkalıymış ayrıca kistlerimin oluştuğunu da burda öğrendim 20kadar varmış bana dr hiçmi dr gözükmedin sen nasıl durdun bu kistlerle dediler herneyse canım anlatmakla bitmez onlar ilk fitil verirler arkasından kılomen arkasından iğne vermişlerdir dimi.
benim sana tavsiyem bursaya gir güzelbir özel hastaneye güzel bir tedavi uygulasınlar bitanem hiç orda vakit harcama bebeğine kavuşursun inşallah

teşekkür ederim canım ya :1hug:
bende anlayamadım zaten iyimi kötümü :sm_confused:
burdaki millete sorarsan iyi diyolar sanırım adam ilgileniyo falan diyemi nedir
çünkü bende gittiğim zaman memnun kaldım gayet ilgiliydi ama sonuç alamayacaksam boşuna gitmenin de bir anlamı yok sana katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5

Bursayı da düşünmedim değil ama herzaman nasıl gidicem işin kötü tarafı o gidememki :1no2:
herkese çocuk düşünmüyoruz diyorum ama 1 senedir istiyoruz aslında
kimse duymadan tedaviye başlamak istiyorum kaynanamlarla aynı evdeyiz üst katta oturuyolar dolayısıyla nereye gitsek haberleri oluyo oraya gidersem anlarlar of ya napcam ben mafoldumben
olmadı burda yeni bir tıp merkezi açıldı selenay tıp merkezi emekli öğretim üyesi bir doktor var Prof. Op. Dr. Engin ERKÜN
onu bir denesem diyorum yakın olunca her türlü giderim sıkıntı olmaz diye düşünüyorum arayışım ondan ama memnun kalmazsam dediğin gibi bursaya giderim napıyım
Tekrar teşekkürler tatlım bilgilerin için opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bişeydeğil hayatım sen o yeni açılanı da dene istersen ama ötekiler hep para avcısı tabi sende haklısın bursaya herzaman gideilmez yumurtlama takibine soktumu bu doktorlar seni hgs istedimi aşılama önerdilermi ben 1yılımı geçirdim ordaki doktorlarda bana da çok iyi geldi herkese tavsiye etmiştim çünki bilmyordum neyin ne olduğunu burdaki doktorlarla kıyasladığım da onları ya çok akllı yada çok cahil zannettim
sana tavsiyem bursada iyi bir doktor araştır 2veya 3kere git derim bende saklamıştım kaynanamlardan tedavimi görümcem annesine söylemiş o da başkalarına böylelikle belli oldu zaten şimde de baya bir zaman geçtiğinden herkes anlıyor 6seneye gireceğim artık biliyorlar tedavi gördüğümü malesef tekrar geçmiş olsun canım

he sen tedaviye başlıyalı çok oldumu ve hgs istedilermi senden merak etdiyorum

yok canım ozaman düzensizliğim yüzünden gittim onuda stresten dedi ama doğru düzgün bir test bile istemedi sorun olmadığını bir bakışta nasıl anladı bende anlamadım.fisfisfis
yani çocuk için henüz tedavi olmadım sadece bu sorunum çocuk olmasına da engel olurmu diye sordum oda olmaz sen daha yeni evlisin stres yapma yeter dedi sepetledi Çok üzgünüm çoook
açıkcası 1 senenin dolmasını bekledim belki olur dedim ama hala meleğim gelmedi :çok üzgünüm:
Şimdilik yeni açılan tıp merkezini denicem bakalım inşallah iyidir :Saruboceq:
neyse öpüyorum canım Allahım senide en yakın zamanda kavuştursun meleğine :Saruboceq:
buarada iyi bayramlar opuyorumnanaktan

saol canım senin de geçmiş bayramını kutlarım bende bayramda inegöldeydim orayı biliyorum hatta gçerken önün den sen aklıma geldin canım alah sanide meleğine kavuştursun bende seni öpüyorum canım

Sağolasın canım ama ben bayramda memleketimdeydim zonguldakta
Bir dahaki sefere geçme öyle gel beklerim :1hug:
hepimiz için Allahım hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:

naagihanın dediğine bakma sen yaş çok ileri değilse 30-32 üzeri 1 yıl dolmadan hsg istenmez istenirsede başka dr lar onu eleştirirler. dıştan bakarakta tüp açıkmı kapalımı anlaşılmaz. doğal olanı önce varsa enfeksiyonu düzeltip en basit tedavi ile başlamaktır yani klomenle.

karia44

canım benim bildiğim yaş önemli değil hgs çektirmekte eğer sen 1yıl dolmuşssa hala bişey yoksatedaviye başlarlar tabiki enfeksiyonla kılomenle ama sürekli bir insana kılomen çatlama iğnesi fitil verilirse sen bu tedaviye nasıl bakarsın.

Ben okadar gittim bana sürekli aynı tedavi uygulandı bende buraya dr gittim dr benden ilk istediği hgs oldu ve çektirdim tüpler tıkalı çıktı benim okadar emeklerim paralarım param şöyle dursun çektiğim acı nerde kaldı bir süre geçtiyse ve hala sonuç yoksa bana hgs önermeleri gerekiyordu ve kisler oluşmuş bende
bence yaş önemli değil hgs de çok arkadaşlar okuduysan dr lar hemen hgs öneriyorlar ve çektiriyorlar çünki belki bilirsin hgs sadece tüpler için değil rahim tersliği yapışkanlığı rahim ağzı bütün bunları kapsıyor

Evlenmeden önce burda yaşamadığım için bilemiyorum canım ama genelde herkesten olumlu şeyler duyduğum için o doktoru tercih ettim zararınıda görmedim açıkcası zaten adet düzensizliği yüzünden gitmiştim 3 ay olmadığı oluyordu :bbo: progestan verdi şuan eskiye göre çok iyiyim
Ama ozaman sormuştum bu sorunum çocuk sahibi olmamı engellermi diye şimdiden kendini o psikolojiye sokma diyip geçiştirmişti doğru söylüyordu tabi ama bizler biraz aceleciyiz hemen sonuca ulaşmak istiyoruz :kedi: şuan 1,5 yıllık evliyim ve o bana öyle dediği günden beri çocuk istiyoruz olmadı :1no2:
Bende tedavi görmeye karar verdim ama bu sefer tecihimi başka doktordan yana kullandım bakalım artık hayırlısı :Saruboceq:
Neden başka doktor dersen önceki doktorum hastaneye gittim zaman özel muayenehanesindeki gibi davranmıyordu malesef lmaz:
İlgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Canım ben uzun araştırmadan sonra inegöldeki en iyi doktorun o olduğuna karar verdim
hiç tereddütsüz gidebilirsin
önceden muayenehanesindeyken çok pahalıydı ama şimdi özel hastanede olduğu için çok daha uygun
ben doğumumu medicede yaptım Allah Mustafa Kır'dan razı olsun epidural sezeryan olmama rağmen ertesi gün çok rahat her işimi görecek durumdaydım
Zamanında banada böyle akıl verecek biri olaydı oraya buraya boşa para harcamazdım

mustafa kır a gidenler varmıı lütfenn yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlarr

bence kesinlikle ona gitmelisin ben şu an ona gidiyorum ve çok memnunum eğer ki bana anlattıklarına baksaydım gitmezdim kesinlikle ama gittimkimseyi dinlemeden eşimde araştırmış zaten çok da memnun kaldım tavsiye ederim yani

14 haftalık gebeyim. Doktoruma gittiğimde bebeği karın bölgesinde büyük bir kitle olduğunu söylediler. Acilen bir perinatologdan randevu almam gerekiyormuş. Tavsiye ettiğiniz bir perinatolog varmı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…