- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 42
Merhaba arkadaşlar, bebeğim 3 aylık olmak üzere, ilk günden beri kolik Tarzı ağlamaları oluyordu aşırı gaz, uykuya dalamama, Reflü, emerken çırpınma, yeterince emememe, günde bir kere Gazlı köpüklü kaka.. 3 ayrı gaz damlasını tam doz kullanmama ramen çok bi fark olmayınca doktor inek sütü alerjisi olabileceğini diyet yapmamı söyledi.. 2 hafta boyunca (ufak tefek kazalar Hariç) diyetimi Yaptım sonuç olarak 2. Haftasında uykuya dalamama ve ağlama krizleri büyük ölçüde kaybolmuştu. Deneme Amaçlı diyeti 1 haftadır açtım ilk birkaç gün iyi hali devam etti ve gittikçe kötüleşmeye başladı önce uykuya dalamama geri döndü sonrada akşam ağlamaları geldi
Biiz ilk haftasında bu bebeğe mama takviyesi dahi yapıyorduk durumunda bir değişiklik olmuyordu sadece hergün aynı saatlerde ağlama oluyordu 4-11 saatleri Arasında kucağımdan indirmiyordum bile.. Devamlı gezdir salla hoplat..
Bugün tekrar diyetine başlicam bu haline dayanamıyorum resmen..
Tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu alerji olabilir mi gerçekten?
Peki bunun kesin anlayabileceğimiz bir yolu yok mu?
Alerji testi bu kadar küçük bir bebeğe uyglanabiliniyor mu?
Biiz ilk haftasında bu bebeğe mama takviyesi dahi yapıyorduk durumunda bir değişiklik olmuyordu sadece hergün aynı saatlerde ağlama oluyordu 4-11 saatleri Arasında kucağımdan indirmiyordum bile.. Devamlı gezdir salla hoplat..
Bugün tekrar diyetine başlicam bu haline dayanamıyorum resmen..
Tecrübeli anneler ne diyorsunuz bu alerji olabilir mi gerçekten?
Peki bunun kesin anlayabileceğimiz bir yolu yok mu?
Alerji testi bu kadar küçük bir bebeğe uyglanabiliniyor mu?