Infertilite icin burada (Amerikada) kullanilan bitkisel cozumler

cnm gercekten mi cok sevindim ya sen de mi amerikadasin ben metimazol kullandim 3 hafta ama tum vucudumda kurdesen oldu 1 haftadir kortizonlu ilac kullaniyorum sonra doktorum tiroid icin ilac kullanamazsin dedi ya ameliyat ya da radyoaktif iyot ama ikisini de istemiyorum en azindan 2 ay sonra Tr. e gidecegim , umarim benim de senin gibi olur :) stres gercekten cok seyin sebebi

Ben türkiyedeyim bu dediğim ilaç ismini de doktora sorun isterseniz hamileyken de kullanmaya devam ettim

doğumdan sonra çok şükür bebek geldi hastalık da doğumla gitti

herşey gönlünce olsun çok çok geçmiş olsun
:16::16::16:

Ben türkiyedeyim bu dediğim ilaç ismini de doktora sorun isterseniz hamileyken de kullanmaya devam ettim

doğumdan sonra çok şükür bebek geldi hastalık da doğumla gitti

herşey gönlünce olsun çok çok geçmiş olsun
:16::16::16:

TSH T4 T3 degerlerini hatirliyormusun cnm cok sagol sana da gelmis gecmis olsun,hemen ilaci ve ya benzerini arastiriyorum bakalim varmi buralarda da:)
Allah yavrunu sana bagislasin cnm.

TSH T4 T3 degerlerini hatirliyormusun cnm cok sagol sana da gelmis gecmis olsun,hemen ilaci ve ya benzerini arastiriyorum bakalim varmi buralarda da:)
Allah yavrunu sana bagislasin cnm.

malesef değerleri hatırlayamıyorum 3 yıl oldu .. araştırmaların inşallah olumlu sonuçlar verir ve dileğin olana bebişine kavuşursun sağlıklıca

bizi de haberdar edersin
:16::16:

Son düzenleme:
malesef değerleri hatırlayamıyorum 3 yıl oldu .. araştırmaların inşallah olumlu sonuçlar verir ve dileğin olana bebişine kavuşursun sağlıklıca

bizi de haberdar edersin
:16::16:

Sagol cnm ben avatardaki fotonu gorunce bebegini kucuk sanmistim :), tesekkur ederim tekrar haberdar ederim elbet:):34:

:)))

adetimizn 19. günü ne demek ki :44: yani adet başlangıcına 19 gün mü eklediniz ..

gördüm bu yazıyı merak ettim .. yani hamilesiniz öyle mi :)

Ah Keskeeeeeeee Canim Keskeeeee!!!!!! Hamile degilim :50: adetin baslangic gunu 1. gun oluyor sonra sayiyorsun. 28 gunde bir adet goren bir bayanda genelde adetinin 13-15. gunlerinde yumurtlaniyor. Benim duzensiz oldugundan 19. gune denk geldi yumurtlamam. Onceden hic yumurtlamiyordum onun icin cok mutluyum :40:

selamlar ben de bir ay evvel hipertiroid tanisiyla ilac tedavisine basladim ve hamilelik planliyordum ancak TSH im cok dusuk 0.005 ve ilac bunyema agir geldi, buralarda(usa) bildiginiz dogal bir cozum varmi tsh imi yukseltecek ve bu sayede bir an evvel hamile kalmak istiyorum:49:

Selam Canim, hic arastirmadim ama senin icin mutlaka arastirip ogrenip ekliycem ilk firsatta.Canini sikma sakin, Insallah en kisa zamanda bebis haberlerini aliriz.

Selam Canim, hic arastirmadim ama senin icin mutlaka arastirip ogrenip ekliycem ilk firsatta.Canini sikma sakin, Insallah en kisa zamanda bebis haberlerini aliriz.

ah cnm benim cok sagol , eger bir seyler bulursan ve paylasirsan cok sevinirim:)

Selam kizlar,
Umarim isteyen herkes en kisa zamanda saglikli bebislerine kavusur. Sitedeki bircok bitkisel tedavi yontemini okudum, orada olmayan bazi dogal yontemleri ekliyim istedim. Umarim isinize yarar, hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyor, sakin umudunuzu kaybetmeyin diyorum.

1-SOYA IZOFLAVON (soy isoflavones) Dogal Clomid olarak geciyor. Yumurtlamayi sagliyor. Beyne vucutta az ostrojen oldugu uyarisini vererek FSH VE LH hormonlarinizin artmasina yardimci oluyor. Dolayisiyla yumurtalariniz catliyor, biliyorsunuz bazi kadinlar yumurtasi cok az hayatta kaldigi icin hamile kalamiyor. Saglikli bir kadin yumurtlayinca 12-24 saat yumurtasi canli kalip dollenmeye musait oluyor. Bu surede mutlaka spermle dollenmesi gerekiyor, aksi halde dollenme( hamilelik ) gerceklesmiyor :KK43: Erkegin spermi ise vucutta 5 gune kadar yasayabiliyor. Soya Izo buyuk ve daha uzun sure yasayan saglikli yumurta catlatmasinizi sagliyor. kullanilisina gelince ayni CLOMId gibi ayda sadece 5 gun kullaniyorsunuz. fakat icerigi Clomid in yarisi yani 1 mg Clomid 2 mg SOYA IZO ya esit. Burada minimum clomid dozuna 80 MG la basliyorsunuz yani 160 SOYA IZOYA denk geliyor. adetin hangi gununde baslayacaginiz size kalmis. genellikle basladiktan 10-14 gun icinde yumurtluyorsunuz. yumurtladiginizi kacirmaniza imkan yok. vucut isiniz ortalama 0.5 dreec artiyor ve vucudunuz spermin icinde yuzmesini kolaylastiran yumurta beyazi gounumlu elastik salgiyi FAZLAAAAAAAACAAAA salgiliyor. denerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz :)

Baslayacabileceginiz adet gunleriniz de soyle :

adetin 1-5 gunleri yani adetin 1. gunu baslayip 5. gunu son kez aliyorunuz
adetin 2-6 . gunleri
adetin 3- 7. gunleri
adetin 5-9. gunleri

eger adet oncesi akintiniz- lekenlenmeniz oluyorsa bu adetin ilk gunu sayilmiyor. normal adet akintinizi gordugunuz ilk gun adetinizin ilk gunu....

Eger ingilizce bilenleriniz varsa SOY ISO SUCCESS STORIES olarak arama motorunda arayabilir yada YOUTUBE dan videolar izleyebilirsiniz. Basari orani cok yuksek ancak %10- % 30 ikiz gebelikle hamile kalma riski oldugu biliniyor.

Turkiye de eczanelerde ve dogal urun satan yerlerde bulunabilir. Buradaki fiyati 27 dolar orada bir arkadasima onerdim istanbulda bir yerden 57 liraya almis.

Herpinize sifa olmasini dilerim. Sorunuz olursa elimden geldigince cevaplamaya calisirim...
Merhaba belki bunu okursunuz ben 40 yaşında evlenip 2 yıl 4 negatif tüp bebekten sonra yılmayıp bu tür takviyeleri araştırırken sizin yazdıklarınızı okudum ve bir çoğunu ben ve eşim uyguladık ben soya isoflavones, öksürük şurubu eşim de semenax kullandı ve ben ayrıca arı sütü bal polen kullandım doktora gidip yumurta takibi yaptırdım ve doğru günlerde ilişki olmasını sağladık ve neticede 42 yaşımda doğal yoldan hamile kaldım 4 aylık hamileyim size teşekkür etmek istedim umarım ben ve benim gibilerin de bu yöntemler işine yarar Allah herkesin gönlüne göre versin

Back
X