İnfertilite problemi yaşayanların büyük bir çoğunluğu eğitimci

Eğitmenmisiniz

• Evet

OY: 40 80,0%
  • Hayır

OY: 10 20,0%

• Ankete Katılan
    50

burp

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
5.580
15
358
kızlar bende Üniversite'de Öğretim Görevlisiyim gördüğüm kadarı ile çok fazla eğitimci var bu problemi yaşayan neredeyse sayfanın yarısı eğiitimci merak ettim kaç kişiyiz :))

haklısın benimde dikkatimi çekmişti tabi çoğunluğun doğru yazdığını varsayarsak bende lise öğretmeniyim aynı zamanda yüksek lisansım yeni bitti. hep bu sürekli okuyup araştırma isteği burdan geliyor galiba, selamlar

olabilir canım o yüzden araştıra araştıra forumumu bulduk :)))

Haklı olabilirsiniz. Bende ilköğretimde bilgisayar öğretmeniyim eşimde yine ilköğretimde bilgisayar öğretmeni....:(((((

yaa bikaç gün önce bende eşime dedim herkes eğitimci bu tüp bebekte diye....bende anasınıfı öğretmeniyim....ilginç gerçekten...akannehir

Bende yumurtlayamayan bi öğretmenim :) Kimyacıyım,, ama yıllarca fen bilgisine girdim ve her yıl üremeyi anlattım, sonrasında bebeğin 40 haftalık gelişim sürecini izletirken hep içim titrerdi bigün benim vücudumda da bebeğim büyüyecek diye ama şimdi...... :(((

Ben de varım eğitimci .5 yıldır bekliyoruz.ılktüp bebek sonucu negatif.Hayırlısı bakalım.Sabırla deneyeceğiz.

biz okadar insan eğitiyoruz bize yukarılardan bir kıyak gelse dimi kızlar yeterince beklemişiz hepimiz
saydocan deniz inşallah bizlerdede büüyüyecek o bebişler

kızlar infertillerin çogu bence artı 1976 dogumlu.........................degilmi etrafımda çok var

bende varım, ilginç bir tesadüf müdür? yoksa araştırma konusu olarak değerlendirilebilir mi? :))) mesleği bıraksak hamile kalabilir miyiz?

arkadaşlar merhaba, başlık ilginç geldi yazmak istedim.

Böyle bir soru karşısında düşündüklerim şu, ülkemizde meslek olarak eğitimcilerin sayısı mühendisten yada doktordan yada bankacıdan çok fazla bu dolayısıyla bu problem mi yaşayanların oranını arttırıyor.

Biraz değişik bir örnek versem kızmasınız umarım " ıstanbul'da satılan yılbaşı biletlerinin %80 ni ni Nimet Abla gişesi satar, dolayısıyla ikramiyenin Nimet Ablanın sattığı bilete çıkma ihtimali %80 dir"

Bence en kutsal meslek olan öğretmenliği yapan sizlerin ek bir streside bu olmasın :)

Eşim de ben de üniversitede öğr. üyesiyiz.Tüm gün bilgisayar karşısında, radyo ve televizyon vericileri tepemizde.Sonuç olarak spermlerde sayı ve hareket sorunu.Ben yaşam biçimiyle çok ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar infertilite oranının yüksek olduğu meslekler var, erkekler için elektrik ile ilgili işler (benim eşim de elektrik mühendisi, sorunumuz erkek infertilitesi ama meslekten değil bebeklikten kaynaklı), bilgisayarın yoğun kullanıldığı meslekler, çok ayakta durulan meslekler (varikosel yüzünden), hem kadınlar hem de erkekler için radyasyon ve kimyasal ile çalışılan meslekler, eğitim dönemi uzun dolayısıyla evliliğin ve çocuk planlarının geç yapıldığı meslekler vb...

Ama bence eğitimcilik bunlardan biri pek sayılmaz, sadece şöyle bir çıkarım yapabiliriz: öğretmenler dertlerine derman aramak için bilgisayara başvuracak bilgi düzeyine zaten sahipler ve bilgisayar hayatlarında önemli bir yer tutuyor, diğer mesleklerden insanlar da bilgisayara yakın olsalar da belki de işyerlerinde bilgisayara ulaşma fırsatını öğretmenlere oranla daha az buluyorlar. Bir de burası kadınlar kulübü, ve öğretmenler içinde hanımlar haliyle yoğun. Burası "erkekler kulübü" olsaydı belki de yoğunluk başka bir meslek grubunda olacaktı:)))

Gecenlerde Ogretmen=Tupbebek yazmistim:)) Bende ogretmenim . Etrafimdada tupbebek yapan cok ogretmen var . Selamlar sevgiler :)

Ben de öğretmenim. Ama bzim sorunumuz eşimden o da öğretmen değil kaydirigubbakcemile3

Back
X