Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de varız :) sorun erkek infertilitesi... karı koca öğretmeniz (okulda yapmasak da öğretmenliği)...
ama bence bu mesleğe göre genellenemez, zira bizler eğitimci olduğumuzdan hep araştırmaya öğrenmeye ce öğretmeye meyilliyiz... bu yüzden forumları öğretmenler olarak bu kadar çok işgal ediyoruz... bir de şu var tabi üniversiteler en çok öğretmen mezun veriyor... eee yani doğal bu sonuç)
ya arkadaşlar micro negatifimi aldım diyeceğime pozitif yazmışım öyle dumur öyle şoktayımki
aslında benim düşüncem meslek hastalığı babında değildi sadece böyle ilginç bir tesadüf ve kaç kişiyiz merakındandı
bu arada bugün taze ikinci micro pozitifimi aldım dün 9. günümdü idrar testi yaptım önce ikinci çizgi yoğun bir kırmızılıkta belirdi biz sevinirken bir bakmışız kayboldu bir iki saat sonra silik bir şekilde belirdi bugün bariz kırmızı ikinci çizgi var ama kan testimde 1 negatifi gördüm malesef bugun dumurum sadece
badenur olegin teşekkür ederim canlarım bir sonraki aşamaya kendimi hiç hazır hissetmiyorum son 7 aya iki aşılama ve iki micro sığdırdım hepside birbirinden olaylı ve sorunlu geçti allah isteyen herkeze nasip eder inşallah ama benim dualarımda kabul olmuyor malesef![]()
Arkadaşlar daha önce tüp bebek tedavisi olanlara şunu sormak isterim. Biz ilkini mart ayında deneyeceğiz.Telefonda bir merkez uzun protokolun şansı %2 gibi artırdığını söyledi ve benim durumum için uygun olduğunu söyledi.(sorun sperm sayısı az ve hareket az, ben 30 yaşındayım).Aklım karıştı.Biz İstanbulda yaptırmayı planlıyoruz ve git gel işinin çok uzamaması için kısa protokolu tercih edecektik.Sizce uzun protokolde şans artar mı?
arkadaşım, okurken nasıl yani dedim, sonra yanlış yazdığını okudum, üzüldüm. kendim geldi aklıma yaşadıklarım.... Böyle durumlarda kim ne derse desin içindeki öfke ve acı dinmiyor. Sana söyleyebileceğim, bir dahakine daha güçlü yola devam etmelisin, kendini hırpalama, çok fazla ara verip zamanını kaybetme. ben ancak üçüncü deneme sonunda akıllandım, şimdi üzülüp yerlere yapışmak yerine yeni deneme için vücudumu ve ruhumu hazırlamaya çalışıyorum. İstersen yaptıklarımı da paylaşırım.
sevgiler...
badenur....azmine hayran kaldım yemin ederim keşke sen gibi olabilsem....bazen küçük bir ümit yeşersede çoğu zaman umutsuzum...dua etmak bile boşa gayret etmekmiş gibi geliyor bazen..annem soğan suyu içmem için ısrar ettiği için onu içiyorum,hoş düzenli yapmıyorumda....sen ek bişeyler yapıyormusun....cvplarsan sevinirim
Badenur,, benimde 2. microm on gün önce düşükle sonuçladı,,ah vah dönemini geçip yenisi için araştırmaya başladım ne yapsam ne etsem şeklindeyim ,, paylaşırmısın neler yapıyosun :)