önemli değil
etrafınızdaki insanlar sizi bizden iyi tanıyorlar
mesleğiniz nedir, birileriyle tanışma ihtimaliniz ne, güzel misiniz, flörtöz müsünüz...sizin etrafınızda 35 yaşında kadınla evlenecek erkek popülasyonu var mıdır (e bazı şehirlerimizde yok malum)...
boşansanız ve hemen hayatınıza biri girmese de siz kendi hayatınızı çevirebilir misiniz? mutlu hisseder misiniz?
belki bunları düşünüyorlardır. belki de sadece amaaan boşver rahatını bozma diye düşünüyorlardır. bilemeyiz ki.
bence esas sorun şu:
sizin şu anda eşinizle güzel bir cinsel hayatınız ve iyi bir duygusal paylaşımızın yok gibi (çocuk meselesi bir kenara, tamam o baş sebep ama) şöyle geliyor bana saki gözünüzün üstünde kaşınız olmasının suçlusu adammış gibi hissedeceksiniz hatta belki hissediyorsunuz bile...
"adamı sevmiyorsun zaten" dedikleri şey bence bu halin yansıması...bundan sonraki hayatınızı herşey için adamı suçlayarak geçirecek ve sürekli depresyonda olacak gibi bir haliniz var.
bence bu hınçla evlilik sürmez. sürecekse de birşeye benzemez.
diğer yandan dediğim gibi neredeyse 40 yaşındayım, benim zamanım daha da dar, ben dediğiniz miktarın üstünde de kazanıyorum, çocuk da isterdim ama karşıma çocuk yapacak kimse çıkmıyor. keşke kolay olsaydı o kadar.