Infertilite ve tiroid ilişkisi??? Tiroid tedavisi olduktan sonra hamile kalan varmı ?

euthrox 50 verdi bana. Tiroid hormonu yaziyor ustunde bende sasirdim zaten yuksek cikmiş neden tiroid hormonu veriyor diye. Megersem yuksek olmasi az calismasi anlamina geliyormuş..

Bende troid hastasıyım eğer ilaçlarınızı düzenli olarak kullanırsanız hamile kalmanız da hiçbir problem olmayacaktır Allah'ın izniyle...benim geçen ay 3.5 du dozu yükselttik bu ay 4.5 bakalım diğer ay ne olacak

Benim tsh 6.30 falandı 2 senedir bebek istiyoduk olmuyordu dahiliyeye çıktım ilaç başladık çok zor hamile kalırsınız dedi 3 veya 4 ay için de tsh 2.80 oldu ve o ay hamile kaldım su an 14 haftalık olduk bundn önce 8 haftalık düşüğum oldu

2 sene hicbir doktor brsey demedimi ? Dusurmemiz lazim diye.???

2 sene hicbir doktor brsey demedimi ? Dusurmemiz lazim diye.???
Hayır demedi referans aralığını az geçmiş diye bisey demiyolar yeni bi Dr geldi sonra ona çıktım oda az bi yükselme var tsh de bi dahiliyeye gorun dedi ben gittim Dr bana ilaç başlamadı sonra evde netten araştırdım başka dahiliyeciye gittim bi kaç gün sonra oda bana hamile kalamazsin bu değerleri düşürmemiz lazım dedi ilaç başladı çok şükür bikac ay içerisinde degerlerim normale döndü hamile kaldım su an 15 haftalık oldum ilacimi kullanmaya devam ediyorum sorunsuz ilerliyoruz Dr Dr a fark var sen derdine dusuceksin

arkadaşlar nasıl gebe kalmanız mümkün değil ya ben tsh 14 iken hamile kaldım ve tiroidim olduğunu bilmiyordum rutin kan değerlerinde öğrendim

Eger benimde sorunum gercek anlamda buysa 2 sene doktugum gozyaslarimin hesabini kime soracagim hic bilmiyorum. Bu ay regl oldum zaten. Ama ilaclar biraz beni degistirdi sanki iyi gelmedi gibi geliyor bana

arkadaşlar nasıl gebe kalmanız mümkün değil ya ben tsh 14 iken hamile kaldım ve tiroidim olduğunu bilmiyordum rutin kan değerlerinde öğrendim

Tsh hormonu tek basina gebelige engel degil. Sadece baska bir sorunun varsa tsh ile birlikte engel.
Mesela prolaktin hormonunun yuksek olmasi gebelige engel..! Tsh hormonu prolaktini yukselttigi icin gebe kalinamayabiliniyor...

Eger benimde sorunum gercek anlamda buysa 2 sene doktugum gozyaslarimin hesabini kime soracagim hic bilmiyorum. Bu ay regl oldum zaten. Ama ilaclar biraz beni degistirdi sanki iyi gelmedi gibi geliyor bana
Kendinde arama butun sorunu esin gittim doktora benim eşimin ayaklarında mantar var baya kötü durumdaydı Dr gittik kanında da iltihap çıktı ona antibiyotik mantar ilaçları falan tedavi başladı ilk kutu ilaçları ve ben hamile kaldım belkide sperm kaybına kalitesini de bozuyodu hastalığı ondan da kaynaklanabilir diye düşünüyorum

Cnm esim 2 sene once sperm tahlili yaptirdi sorun cikmadi... doktor bu ay asilama icin bi gorim dedi ama malesef biz dedigi gunde iliskiye giremeyince randevu kacti. Bidaha da ne zmAna randevu alir bilmiorum.

Merhaba kızlar size bişey sorcam bende 7 haftanın içindeyim bende hamile kalınca farkettim tsh 7 lerde t3 t4 normal değerinde yarın ilaca başlıca geç kalinmamistir demi

gebelik için tsh 1.5 civarında olmalı benim endokrin doktorum. Tsh yüksekliği engel olabiliyor gebeliğe. Benim de yüksekti düşünce hamile kaldım.

Merhaba kızlar size bişey sorcam bende 7 haftanın içindeyim bende hamile kalınca farkettim tsh 7 lerde t3 t4 normal değerinde yarın ilaca başlıca geç kalinmamistir demi
Kalinmamistir her heralde bende bilmiyordum yükselmiş 9 haftalık olunca kalp atımı durdu bi yerde okumuştum 8 veya 9 haftaya kadar tiroid hormonu anne ve bebeğe yetiyomus sonrası malum erken teşhis olmuş merak etme

Kalinmamistir her heralde bende bilmiyordum yükselmiş 9 haftalık olunca kalp atımı durdu bi yerde okumuştum 8 veya 9 haftaya kadar tiroid hormonu anne ve bebeğe yetiyomus sonrası malum erken teşhis olmuş merak etme
Sağol canım yarın tekrar doktora gitcem inşallah bi aksilik yaşamam ilk bebeğim kalpi atışı olmadı kürtaj oldum buda ikinci hamileliğim kalp atışını aldık şükür ama bu seferde böle sıkıntı yaşandı

Ben şu an 16 haftalık hamileyim ilaclarimi kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadık bu gebeligimde Allah kucağımiza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…