- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Aminn kuzum ben 23 kardesim 21
ben 20 de evlendim,kardesim 21 de verdik simdi söz :123:
sen nasılsın kuzum görüsmeyeli,topik sakin kimse yok
Ne güzel ben 25 te sözlendim 26 da evlendim :) tekrar hayırlı olsun cnm...
Bende iyi sayılırım canım sabah 6dan beri tv seyrediyorum boş boş bakınıyorum yumurtayı su koymadan cezveye koymuşum Allahtan mutfaktaydım patladı :) bi tuhafım bugün neyse 😼
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım amin
ben kafaya takıyorum diye kızıyordum kendime, umut olsun,olumlu bir şeyler olsun diye bu foruma üye oldum.
ama maalesef herkes umutsuz görünüyor :18:
bir kadın için nasıl bir sınanmadır bu
ALLAHım bizlere de nasip ettt anne olmak inşallah canım cümlemize kısmet olsun :2:
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN inşallah her ay bekleyipte olmaması insanı öyle hayal kırıklığına uğratıyorki.Nedenini bilsek onun için uğraşırız fakat sebepsiz olması
her ay belki dedirtiyo insana. Yinede isyan etmiyorum.Allah büyük bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
en zor sınav ..
en kızdıgım konu cevre baskısıı ..
kac yıllık evlisin cnm sen ?
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN inşallah her ay bekleyipte olmaması insanı öyle hayal kırıklığına uğratıyorki.Nedenini bilsek onun için uğraşırız fakat sebepsiz olması
her ay belki dedirtiyo insana. Yinede isyan etmiyorum.Allah büyük bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
4 yıllık evliyim,1,5 yıldır korunmuyoruz,uğraşıyoruz,sonuç yok.çok şükür bugüne kadar kimseden baskı görmedim, ama soruyorlar tabiki, anca düşünmeye başladık deyip geçiştiriyorumşimdiye kadar hiç bu kadar takmamıştım kafama. aşılama kararı verildiğinden beri, aklımdan bir an bile çıkmıyor ne olacak sorusu
bizde 1,5 yıldır istioruz cnm ..
ne zmn asılama olacaksın ..
soorun varmı ? hsg?hormonlar?sperm?
Rabbim hepimizin hasretini bitirsin cnm
Aminn kuzum ben 23 kardesim 21
ben 20 de evlendim,kardesim 21 de verdik simdi söz :123:
sen nasılsın kuzum görüsmeyeli,topik sakin kimse yok
babasına babalar günü hediydmiz olur 👪
maalesef hiç bir sorun yok, sorun çıksa bir çözümü olacak illaki, ama sorun olmayınca çözümde zorlaşıyor. eşimede banada tüm testler yapıldı, hsg çekildi, yok yok yok23.05.2014 gonal f kullanmaya başladım, 30.05.2014 kontrole gittim,yeterli büyüme olmamış, tekrar kullanmaya devam ettim, yarın yine kontrole gideceğim, duruma göre karar verecek doktor, hayırlısı işte, şimdi büyüsünler diye bekliyoruz, büyürlerse buluşsunlar, buluşurlarsa oluşsunlar diye bekleyeceğiz
Hayal etmekten bile korkuyorum bebeğimi bende haysllerden korkanlardanım inşallsh bu ay grlir meleğimiz babasına babalar günü hediydmiz olur 👪
Kuzum nasilsin ne var ne yok ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gerçekten ne güzel olurinşallah,allah yardımcımız olsun
evet sebebi olmaması en kötüsü, bir sorun olsa çözüme gidilir. bizde aynı durumdayız, hem sorun yok, hem bebek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?