infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Aminn kuzum ben 23 kardesim 21
ben 20 de evlendim,kardesim 21 de verdik simdi söz :123:
sen nasılsın kuzum görüsmeyeli,topik sakin kimse yok

Ne güzel ben 25 te sözlendim 26 da evlendim :) tekrar hayırlı olsun cnm...

Bende iyi sayılırım canım sabah 6dan beri tv seyrediyorum boş boş bakınıyorum yumurtayı su koymadan cezveye koymuşum Allahtan mutfaktaydım patladı :) bi tuhafım bugün neyse 😼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738

Gel artık bebek :2::2::2::2:

Neredesin sen yavrucuğum ya? Oysa çoktandır yanımda, kollarımda olmalıydın. Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?

Sokakta kadınlar, biri elinde, diğeri karnında yolda koşuyor. Anneleri fazla çocuktan bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden özensizce çekiyor. Dünyanın en önemsiz olayıymış gibi. Oysa sen öyle mi olacaksın?

Yüreğim sebepsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor.yalarım kâbuslara yenik düşüyor. Oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim. Gel bebeğim.

Sen bana daha gelmeden özlemi, hasreti tattırdın, hakkıma girdin. Ama benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak. Gel ki eğer gelirsen, yaşantımıza katacağın neşe ile, varlığına karşı asıl sen beni borçlu kılacaksın.

Biliyor musun bebeğim; yeni doğan bebeklerin kulağına "geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek?" diye fısıldıyorum.

Bilsen, hiç konuşamıyorum. Dudaklarım, sıcaklığına ve "yavrum uyandın mı bebeğim" demeye muhtaç. Rüyalarımda seninle birlikte olup, uyanınca seni kaybediyorum. Ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim?

Peki. Bunca sözden sonra da halen gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin. Ama bil ki ben iyi bir anne olurum, seçim senin. Umarım bir gün beni anlarsın ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz. İnatçı bebek, ahh bebek...

Baban hayallerime bile yasak koyuyor. Her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana, seni düşünmeyi bile yasakladı. "Hayalleri, insanı hayalkırıklığına sürüklermiş" diyor. Hayallerimi de kaybedersem yaşayamam ki! Bir gelsen de babanı da şaşırtsan...

Sana sevgilerimi, öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim. Ve ağlıyorum, gel de dindir gözyaşlarımı... :2::2::2:

künfeyekün "rabbim ol der de oluverir"

ümitsizliğe kapılmak yokk..
Mevlam neyler,neylerse güzel eyler....
Vakti saati gelince bebeklerimiz gelecek insallahhhh..

en ideal yas cnm .. saol cnm ..
bende cok unutkanlık var ütü,caycı yanıodu gecen :26:

ben kafaya takıyorum diye kızıyordum kendime, umut olsun,olumlu bir şeyler olsun diye bu foruma üye oldum.
ama maalesef herkes umutsuz görünüyor :18:
bir kadın için nasıl bir sınanmadır bu

ben kafaya takıyorum diye kızıyordum kendime, umut olsun,olumlu bir şeyler olsun diye bu foruma üye oldum.
ama maalesef herkes umutsuz görünüyor :18:
bir kadın için nasıl bir sınanmadır bu

en zor sınav ..
en kızdıgım konu cevre baskısıı ..
kac yıllık evlisin cnm sen ?

ALLAH’ım bizlere de nasip ettt anne olmak inşallah canım cümlemize kısmet olsun :2:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN inşallah her ay bekleyipte olmaması insanı öyle hayal kırıklığına uğratıyorki.Nedenini bilsek onun için uğraşırız fakat sebepsiz olması
her ay belki dedirtiyo insana. Yinede isyan etmiyorum.Allah büyük bizimde yüzümüzü güldürür inşallah

Amiiinnnnnnnn insallahhhhhhhhhhhh :2::2:
hepimiz aynı drumdayız ooff oofff

en zor sınav ..
en kızdıgım konu cevre baskısıı ..
kac yıllık evlisin cnm sen ?

4 yıllık evliyim,1,5 yıldır korunmuyoruz,uğraşıyoruz,sonuç yok.çok şükür bugüne kadar kimseden baskı görmedim, ama soruyorlar tabiki, anca düşünmeye başladık deyip geçiştiriyorum şimdiye kadar hiç bu kadar takmamıştım kafama. aşılama kararı verildiğinden beri, aklımdan bir an bile çıkmıyor ne olacak sorusu

evet sebebi olmaması en kötüsü, bir sorun olsa çözüme gidilir. bizde aynı durumdayız, hem sorun yok, hem bebek yok

bizde 1,5 yıldır istioruz cnm ..
ne zmn asılama olacaksın ..
soorun varmı ? hsg?hormonlar?sperm?

Rabbim hepimizin hasretini bitirsin cnm

bizde 1,5 yıldır istioruz cnm ..
ne zmn asılama olacaksın ..
soorun varmı ? hsg?hormonlar?sperm?

Rabbim hepimizin hasretini bitirsin cnm

maalesef hiç bir sorun yok, sorun çıksa bir çözümü olacak illaki, ama sorun olmayınca çözümde zorlaşıyor. eşimede banada tüm testler yapıldı, hsg çekildi, yok yok yok 23.05.2014 gonal f kullanmaya başladım, 30.05.2014 kontrole gittim,yeterli büyüme olmamış, tekrar kullanmaya devam ettim, yarın yine kontrole gideceğim, duruma göre karar verecek doktor, hayırlısı işte, şimdi büyüsünler diye bekliyoruz, büyürlerse buluşsunlar, buluşurlarsa oluşsunlar diye bekleyeceğiz

Hayal etmekten bile korkuyorum bebeğimi bende haysllerden korkanlardanım inşallsh bu ay grlir meleğimiz babasına babalar günü hediydmiz olur 👪

aman sorunumuz bari yok
insallah aminnnnnn

Hayal etmekten bile korkuyorum bebeğimi bende haysllerden korkanlardanım inşallsh bu ay grlir meleğimiz babasına babalar günü hediydmiz olur 👪

insallah annesi hayallerimiz gerceklesirr

Kuzum nasilsin ne var ne yok ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamdolsun kuzum sen nasılsın
gerçekten ne güzel olur inşallah,allah yardımcımız olsun

insallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…