infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bizlere bahşettiğin bu mübârek Cumâ gününü,
Rızâna uygun yaşamayı nâsip et Allah'ım..

Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738

Gel artık bebek :2::2::2::2:

Neredesin sen yavrucuğum ya? Oysa çoktandır yanımda, kollarımda olmalıydın. Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?

Sokakta kadınlar, biri elinde, diğeri karnında yolda koşuyor. Anneleri fazla çocuktan bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden özensizce çekiyor. Dünyanın en önemsiz olayıymış gibi. Oysa sen öyle mi olacaksın?

Yüreğim sebepsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor.yalarım kâbuslara yenik düşüyor. Oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim. Gel bebeğim.

Sen bana daha gelmeden özlemi, hasreti tattırdın, hakkıma girdin. Ama benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak. Gel ki eğer gelirsen, yaşantımıza katacağın neşe ile, varlığına karşı asıl sen beni borçlu kılacaksın.

Biliyor musun bebeğim; yeni doğan bebeklerin kulağına "geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek?" diye fısıldıyorum.

Bilsen, hiç konuşamıyorum. Dudaklarım, sıcaklığına ve "yavrum uyandın mı bebeğim" demeye muhtaç. Rüyalarımda seninle birlikte olup, uyanınca seni kaybediyorum. Ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim?

Peki. Bunca sözden sonra da halen gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin. Ama bil ki ben iyi bir anne olurum, seçim senin. Umarım bir gün beni anlarsın ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz. İnatçı bebek, ahh bebek...

Baban hayallerime bile yasak koyuyor. Her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana, seni düşünmeyi bile yasakladı. "Hayalleri, insanı hayalkırıklığına sürüklermiş" diyor. Hayallerimi de kaybedersem yaşayamam ki! Bir gelsen de babanı da şaşırtsan...

Sana sevgilerimi, öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim. Ve ağlıyorum, gel de dindir gözyaşlarımı... :2::2::2:

Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738

arkadaşım haydi çık gel çarşıda dolaşalım diyo ..
gidip stres atayım azıcık olmazsa,yürüyeyim ..
evde tamamen bunalıma sokuyorum kendimi.. :2:
görüşürüz kızçelerimmm hosçakalınnn ...

ahh ahh hic stres yapmasak ne var
ki elimizde değilllllllll

Allahtan eşim çok sakin, benim bunalım anlarıma o kadar güzel yaklaşıyor, öyle güzel şeyler konuşuyor ki, tümüyle beni gevşetiyor,yüzümü güldürüyor. Ama bu gevşeklik uzun sürmüyor maalesef

son 1-1,5 saat içinde fazla karamsar olduk galiba,

tavsiye : çikolata yedim az önce, daha yi hissediyorum sanki

iyi gezmeler,dağıt kafanı

kilolarım aldı basını gidio :2:
biraz yürüyüp,arkadasla kahwe içcez .. görüşürüz tatlım ..
sende cık dolas .. evde iyice kafayı yiyoruz ..

Kizlar bugun doktora gittik esimde 87 milyon spermvar hic canli yok bende sorun yokmus esimden skrotal renkli doppler us istedi doktor oof napicaz ya psilolojimiz alt ust oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamd olsun iyiyim bebegim,catlatmadan sonra gun sayiyorum :) :)tatilden dondum bugun kac kere camasir yikadim yemek yaptim daha bir suru is var kafami karistiriyorum boylece :) :) :)

geçmiş olsun, aslında infertilite tedavisinde bir sorun bulunması, hiç sorun olmamasından daha kolay çözüm sağlıyor. Sorunun tedavisi mümkündür muhakkak, tabi ki bunu duymak psikolojiyi elbette bozar, ama üzülmeyin, acilen doktorun tavsiyeleriyle tedavi yöntemine başlayın.

Dogru diyorsun bir doktorda tup bebek onerdi ama biz ne maddi nede manevi buna hazir degiliz. Sorunu hep ben kendimde ariyordum esimde cikacagi aklimiza bile gelmemisti. Sok olduk ne yapacagimizi sasirdik. Aileden cevreden kimse bilmiyor soylemekte istemiyoruz. Psilolojik insan cok etkileniyor. Esi bu sekilde cansiz spermi olan varmi

ve uzun bir aradan sonra yine beni ağlatmış bulunmaktasınnnn (((((

kızlar dısarım,dolasıorum ..
Kendime bikac parca ödüllendirdim,etek vs aldım
simdi kahwe icmeye cafe ye gidioruzzz

Kızlar merhaba moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim.
Bugün ablama gittim 7 aylık evli şu an çocuk düşünmüyolar..
Çarşıya çıktık beraber çok fazla irtibatımız olmayan halamla karşılaştık.
Ablama sen kilo almışsın dedi hamile misin? Ablamda hayır dedi.
Dönüp fazla bekletme bak kardeşinin artık olmuyo demesin mi?
Allahım başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ben istemiyorum olmasını bebek için neler yaptığımı bir ben bilirim bir Allah..

Bu tip insanlara uyuZ oluyorum hic karsisindakinin duygularini dusunmuyor sikma canini canim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz ayni insanlarla karsilasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…