infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13::13::13::13::13:

Bend eşıme bgun ck krldm ck üzüldum smd uyuyo bn tek cy ıcyorum ısten geldgnd bıle kaqıyı açp mtfaga gctm knusmcm:--(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy ne hoş yazmışsın ne güzel anlatmışsın dediğin gibi imtihan dünyası. Herşey yolunda gidecek değilya Allah daha kötü şeylerle karşılaştırmasın inşallah Biz sabırla bekliyoruz zaten kuzum millet yerinde durmuyor

Bend eşıme bgun ck krldm ck üzüldum smd uyuyo bn tek cy ıcyorum ısten geldgnd bıle kaqıyı açp mtfaga gctm knusmcm:--(

noldu kuzum hayırdır ?:26:
kıskanc mı seninki,ay benimki hic karısmaz ..
oda bende her yere gidebiliriz ..

Ah kzlar ah bebegm olmuyo tam 2sene 20gndr bebegm olmuyo hrkz bunu nerdn blcek tabı yaknda olmuyo dye ckarırlar bnd aglyorum ama ısyan dgl ûzûlyorum rabbm en kısa zmanda bzde annelık dygusunu tatdrsn

noldu kuzum hayırdır ?:26:
kıskanc mı seninki,ay benimki hic karısmaz ..
oda bende her yere gidebiliriz ..

Bugun özldm bısesıni duyuyum dye aramstm ben knusrken bsy oldu krmzıda gcms of ya kapat telfnu ddı okadar üzldm kı sankı bn yaptm ve mesgulde etmdm kulaklıkla knusur ck krldm küstm

boşver duymamazlktan gel napcan kuzum
Evet canım bundan sonra önemsemiyecem denilenleri zaten ağzı olan konuşuyor olsa sanki bebeğe onların bi emeğimi geçecek. Tüm negatiflikleri çıkarıyorum hayatımdan bundan böyle gülüp geçecem terbiyesizlikleri onlara kalsın..

Bugün ablama gittim işte canım gezip dolaşırız diye ne bileyim cadı halama denk gelecez moralimi bozacak diye Bilseydim hiç evden çıkmazdım

Takma cadı karıyı balm ya bebegn olsunda ıns ozman lafı yerıne otrtrsun:-* üzlme

Ben insanları bırakıyorumda canım onlar bi türlü bırakmıyorlar. Sürekli laf çakmalar sürekli inctme peşindeler..

evet herkeisn derdini bilip yayma pesindeler ..
bosver milleti kuzum,kocislerimizle ii olalım yeter. . :13:

bekleyip görücez
ağlamada sonnda

ya tamam diyetisyen .
cok yemedim kzuummm

kuzum benim ya,erkekler calısıp yoruuluo oluo o kadar..
barıs kuzum,küslük ii olmaz .. haydi git öp barısın kocisinle ..

aynn boş ver :)
gülüp geç

Takma cadı karıyı balm ya bebegn olsunda ıns ozman lafı yerıne otrtrsun:-* üzlme

İnşallah canım olur hepimizin çifter çifter Sende eşini takma ararsın niye arıyorsun derler aramazsın bugün hiç aramadın derler.. Benimkide öyle yani ilginçler..

Bzm kuslugümz yarm saat bıle surmez ama ben öpmem glsn öpsun bnane suclu:-(

tmm yeme zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…