ohhhhhhh ye ye şiş :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:13::13::13::13::13:
Ayy ne hoş yazmışsın ne güzel anlatmışsın dediğin gibi imtihan dünyası. Herşey yolunda gidecek değilya Allah daha kötü şeylerle karşılaştırmasın inşallahINSALLAH kuzum .Hele bana cocuk yokmu hii siz simdiki kizlar birsey yapamiyorsunuz bilmem ne sinir seyler ama ben takmiyorum bu bizim imtihanlarimiz .ALLAHim her seyin en guzelini bilir ve bize suan vermiyorsa bir sebebi var icini ferak tut guzel dusuncanim brnim :) Cocugu olmayan kadinlarin gunahlari temizleniyor buda bir sebepmis gunahlardan arinmak icin nasilki ALLAHagir hasyalikla sinar ve gunahlarindan alir goturur buda oyle dusun.Isyan etmeyecegim sukur dua vee sabirla bebislerimizi bekleyecegiz insALLAH kucagimizada alacagiz:) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bend eşıme bgun ck krldm ck üzüldum smd uyuyo bn tek cy ıcyorum ısten geldgnd bıle kaqıyı açp mtfaga gctm knusmcm:--(
yedim wallaaaaaaaa
72 kiloyum elleme bana düşüom yawastan 77 dim
INSALLAH kuzum .Hele bana cocuk yokmu hii siz simdiki kizlar birsey yapamiyorsunuz bilmem ne sinir seyler ama ben takmiyorum bu bizim imtihanlarimiz .ALLAHim her seyin en guzelini bilir ve bize suan vermiyorsa bir sebebi var icini ferak tut guzel dusuncanim brnim :) Cocugu olmayan kadinlarin gunahlari temizleniyor buda bir sebepmis gunahlardan arinmak icin nasilki ALLAHagir hasyalikla sinar ve gunahlarindan alir goturur buda oyle dusun.Isyan etmeyecegim sukur dua vee sabirla bebislerimizi bekleyecegiz insALLAH kucagimizada alacagiz:) :) :)
Bugün ablama gittim işte canım gezip dolaşırız diye ne bileyim cadı halama denk gelecez moralimi bozacak diyesen naptın nasılsın? cnm :)
Bugün ablama gittim işte canım gezip dolaşırız diye ne bileyim cadı halama denk gelecez moralimi bozacak diyeBilseydim hiç evden çıkmazdım
Bugün ablama gittim işte canım gezip dolaşırız diye ne bileyim cadı halama denk gelecez moralimi bozacak diyeBilseydim hiç evden çıkmazdım
Ben insanları bırakıyorumda canım onlar bi türlü bırakmıyorlar. Sürekli laf çakmalar sürekli inctme peşindeler..bırak insanları Allah askına .. öküzün altında buzaga arıolar
noldu kuzum hayırdır ?:26:
kıskanc mı seninki,ay benimki hic karısmaz ..
oda bende her yere gidebiliriz ..
Evet canım bundan sonra önemsemiyecem denilenleri zaten ağzı olan konuşuyor olsa sanki bebeğe onların bi emeğimi geçecek. Tüm negatiflikleri çıkarıyorum hayatımdan bundan böyle gülüp geçecem terbiyesizlikleri onlara kalsın..boşver duymamazlktan gel napcankuzum
Ben insanları bırakıyorumda canım onlar bi türlü bırakmıyorlar. Sürekli laf çakmalar sürekli inctme peşindeler..
bekleyip görücez
ağlamada sonnda
Bugun özldm bısesıni duyuyum dye aramstm ben knusrken bsy oldu krmzıda gcms of ya kapat telfnu ddı okadar üzldm kı sankı bn yaptm ve mesgulde etmdm kulaklıkla knusur ck krldm küstm
Evet canım bundan sonra önemsemiyecem denilenleri zaten ağzı olan konuşuyor olsa sanki bebeğe onların bi emeğimi geçecek. Tüm negatiflikleri çıkarıyorum hayatımdan bundan böyle gülüp geçecem terbiyesizlikleri onlara kalsın..
İnşallah canım olur hepimizin çifter çifterTakma cadı karıyı balm ya bebegn olsunda ıns ozman lafı yerıne otrtrsun:-* üzlme
evet herkeisn derdini bilip yayma pesindeler ..
bosver milleti kuzum,kocislerimizle ii olalım yeter. . :13:
ya tamam diyetisyen .
cok yemedim kzuummm
kuzum benim ya,erkekler calısıp yoruuluo oluo o kadar..
barıs kuzum,küslük ii olmaz .. haydi git öp barısın kocisinle ..
evet herkeisn derdini bilip yayma pesindeler ..
bosver milleti kuzum,kocislerimizle ii olalım yeter. . :13:
ya tamam diyetisyen .
cok yemedim kzuummm
kuzum benim ya,erkekler calısıp yoruuluo oluo o kadar..
barıs kuzum,küslük ii olmaz .. haydi git öp barısın kocisinle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?