Rabbim vermesse yapabilecegimiz hicbisey yok .. insanlar anlayıssız
ağzı olan konusuyo , cenesi düsesicelernargazeli üzülme kuzum
bitim naber kuzu,gezdim tozdum eve geldik esimle yemek yedik,cay icelim buyur gelin
süper olurdu, maalesef çalışıyorum, aslında maalesef değil,iyiki çalışıyorum. Yoksa daha zor olurdu, en azından meşgul olacak bir sürü evrakım var
Kizlar bugun doktora gittik esimde 87 milyon spermvar hic canli yok bende sorun yokmus esimden skrotal renkli doppler us istedi doktor oof napicaz ya psilolojimiz alt ust oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamd olsun iyiyim bebegim,catlatmadan sonra gun sayiyorum :) :)tatilden dondum bugun kac kere camasir yikadim yemek yaptim daha bir suru is var kafami karistiriyorum boylece :) :) :)
ve uzun bir aradan sonra yine beni ağlatmış bulunmaktasınnnn(((((
ben kafaya takıyorum diye kızıyordum kendime, umut olsun,olumlu bir şeyler olsun diye bu foruma üye oldum.
ama maalesef herkes umutsuz görünüyor :18:
bir kadın için nasıl bir sınanmadır bu
Ay ya cagrma şu pis adetıbend ck ózldm bebegm ya ne gzl ıste kafa dagtmssn bnmkı ızn wermez:-(
ooohh afiyet olsun bugün bnde gezdim sayılır snrada 6da uyumuşm şimdi uyndım :)
Bend suan cy ıcyorummisss
insallah gelmez kuzum ama bakalım :2:
saol kuzum gelin beraber olsun ..
oohh uykuyu aldın gece napcan
afiyet olsun kuzum karşılıklı birlikte oldu bakk,gönüller bir:13:
nargazeli sakın üzülme kuzum böleleri çok var dünyada malesef snki istemioz biz olmasını ama rabbim ol demezsede olmuyoki
Sağolun kızlar beni anladığınız için :2: Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayra çevirsin ve size nasip etsin inşallahRabbim vermesse yapabilecegimiz hicbisey yok .. insanlar anlayıssız
ağzı olan konusuyo , cenesi düsesicelernargazeli üzülme kuzum
bitim naber kuzu,gezdim tozdum eve geldik esimle yemek yedik,cay icelim buyur gelin
insallah gelmez kuzum ama bakalım :2:
saol kuzum gelin beraber olsun ..
oohh uykuyu aldın gece napcan
afiyet olsun kuzum karşılıklı birlikte oldu bakk,gönüller bir:13:
Sağolun kızlar beni anladığınız için :2: Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayra çevirsin ve size nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım tez vakitte hepimiz hamiş kalırız inşallah
burdayım gecede ?
senide uyutmm ne yedin akşam yemeğinde:)
Sağolun kızlar beni anladığınız için :2: Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayra çevirsin ve size nasip etsin inşallah
Ewet bebegm
Amin şekercim aminnnnnn :116::116:inş. cnm amin hepimisnkini
INSALLAH kuzum .Hele bana cocuk yokmu hii siz simdiki kizlar birsey yapamiyorsunuz bilmem ne sinir seyler ama ben takmiyorum bu bizim imtihanlarimiz .ALLAHim her seyin en guzelini bilir ve bize suan vermiyorsa bir sebebi var icini ferak tut guzel dusuncanim brnim :) Cocugu olmayan kadinlarin gunahlari temizleniyor buda bir sebepmis gunahlardan arinmak icin nasilki ALLAHagir hasyalikla sinar ve gunahlarindan alir goturur buda oyle dusun.Isyan etmeyecegim sukur dua vee sabirla bebislerimizi bekleyecegiz insALLAH kucagimizada alacagiz:) :) :)
profetroller,pastalar gtürdüm simdide baklawa & cayy
Amin şekercim aminnnnnn :116::116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?