infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Rabbim vermesse yapabilecegimiz hicbisey yok .. insanlar anlayıssız
ağzı olan konusuyo , cenesi düsesiceler nargazeli üzülme kuzum

bitim naber kuzu,gezdim tozdum eve geldik esimle yemek yedik,cay icelim buyur gelin

Bend suan cy ıcyorum misss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum sayı harikaymıs ama .. tedavi uygulanacakmı ?
üzülme kuzum Rabbim ol der de oluverir insallah bizlerinde

oohh tatili yaptın,stresi attın kuuzmm en güzeli:13:
bende yıkadım 2 makine bugünn

ben kafaya takıyorum diye kızıyordum kendime, umut olsun,olumlu bir şeyler olsun diye bu foruma üye oldum.
ama maalesef herkes umutsuz görünüyor :18:
bir kadın için nasıl bir sınanmadır bu

merhaba yazını okuduğumda hemen cevap yazmak istedim.. ben 3 yıllık evliyim yalnız eşimle 6 yıldır aynı evde yaşıyoruz parasızlıktan düğün yapamamıştık.. ilk günden beri çocuk istiyorduk ikimizde ama bir türlü olmuyordu testler testler testler yok yok yok her şey normal ama yok.. sonra ben 2 sene sonra gebe kaldım ardı ardına düşükler yaşamaya başladım uygulanmayan tedavi kalmadı artık umudumuzu yitirmiştik.. Alakasız bir şey için doktora gittiğimde rahmimin çift olduğunu fark etti ultrason çeken doktor ki adam asıl böbreklerime bakıyordu.. birden araştırma içerisinde bulduk kendimizi sonra üni. lere taşındık apar topar ameliyata alındım ama doktorum hiç iç açıcı konuşmamıştı yani sana garanti edemem bebek sahibi olacağını dedi ama ben umudumu kesmedim burada ne mucizeler okudum dua ettim dua isteyene de yardım ettim.. bol bol çocuk sevindirdim ve Rabbime sonsuz şükürler olsun şu an gebeyim tam 3 ayı bitirdim bugün.. doktorum halen riskler var diyor ama ben umutluyum sakın umudunu yitirme her şey bir sınav.. doğru tedavi doğru insanlarla karşılaştırsın Allah'ım ve sağlıklı bebeklerin olsun dualarım tüm isteyenlere

Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738

Gel artık bebek :2::2::2::2:

Neredesin sen yavrucuğum ya? Oysa çoktandır yanımda, kollarımda olmalıydın. Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?

Sokakta kadınlar, biri elinde, diğeri karnında yolda koşuyor. Anneleri fazla çocuktan bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden özensizce çekiyor. Dünyanın en önemsiz olayıymış gibi. Oysa sen öyle mi olacaksın?

Yüreğim sebepsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor.yalarım kâbuslara yenik düşüyor. Oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim. Gel bebeğim.

Sen bana daha gelmeden özlemi, hasreti tattırdın, hakkıma girdin. Ama benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak. Gel ki eğer gelirsen, yaşantımıza katacağın neşe ile, varlığına karşı asıl sen beni borçlu kılacaksın.

Biliyor musun bebeğim; yeni doğan bebeklerin kulağına "geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek?" diye fısıldıyorum.

Bilsen, hiç konuşamıyorum. Dudaklarım, sıcaklığına ve "yavrum uyandın mı bebeğim" demeye muhtaç. Rüyalarımda seninle birlikte olup, uyanınca seni kaybediyorum. Ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim?

Peki. Bunca sözden sonra da halen gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin. Ama bil ki ben iyi bir anne olurum, seçim senin. Umarım bir gün beni anlarsın ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz. İnatçı bebek, ahh bebek...

Baban hayallerime bile yasak koyuyor. Her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana, seni düşünmeyi bile yasakladı. "Hayalleri, insanı hayalkırıklığına sürüklermiş" diyor. Hayallerimi de kaybedersem yaşayamam ki! Bir gelsen de babanı da şaşırtsan...

Sana sevgilerimi, öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim. Ve ağlıyorum, gel de dindir gözyaşlarımı... :2::2::2:

Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738

Ay ya cagrma şu pis adetı bend ck ózldm bebegm ya ne gzl ıste kafa dagtmssn bnmkı ızn wermez:-(

insallah gelmez kuzum ama bakalım :2:

ooohh afiyet olsun bugün bnde gezdim sayılır snrada 6da uyumuşm şimdi uyndım :)

saol kuzum gelin beraber olsun ..
oohh uykuyu aldın gece napcan

Bend suan cy ıcyorum misss

afiyet olsun kuzum karşılıklı birlikte oldu bakk,gönüller bir :13:

burdayım gecede ?
senide uyutmm ne yedin akşam yemeğinde:)

nargazeli sakın üzülme kuzum böleleri çok var dünyada malesef snki istemioz biz olmasını ama rabbim ol demezsede olmuyoki

Rabbim vermesse yapabilecegimiz hicbisey yok .. insanlar anlayıssız
ağzı olan konusuyo , cenesi düsesiceler nargazeli üzülme kuzum

bitim naber kuzu,gezdim tozdum eve geldik esimle yemek yedik,cay icelim buyur gelin
Sağolun kızlar beni anladığınız için :2: Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayra çevirsin ve size nasip etsin inşallah

Ewet bebegm

Allah razı olsun canım tez vakitte hepimiz hamiş kalırız inşallah

INSALLAH kuzum .Hele bana cocuk yokmu hii siz simdiki kizlar birsey yapamiyorsunuz bilmem ne sinir seyler ama ben takmiyorum bu bizim imtihanlarimiz .ALLAHim her seyin en guzelini bilir ve bize suan vermiyorsa bir sebebi var icini ferak tut guzel dusuncanim brnim :) Cocugu olmayan kadinlarin gunahlari temizleniyor buda bir sebepmis gunahlardan arinmak icin nasilki ALLAHagir hasyalikla sinar ve gunahlarindan alir goturur buda oyle dusun.Isyan etmeyecegim sukur dua vee sabirla bebislerimizi bekleyecegiz insALLAH kucagimizada alacagiz:) :) :)

ooo foto ya bak masallah kuzum sizeee :123:
tatil nasıldı kuzuum anlatsana nereye gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…