infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım direk tüp bebek önerdiler

Gunaydin tatlim banada ilk gittigim dokyor direk tup bebek dedi bide ustune ne yapacaksin uzulmene gerek yok ALLAHtan gelen bitsey dedi .Kadini bogasim geldi.Ama sonra bit kac farkli doktora daha gittim catlatma dedilet tup brbek son asamadir.Sende doktorunu degis canim RABBim insALLAH hayirli saglukli bebek nasip eulesin.ben 28mayis caylatmami yaptirdim beklemedeyim suan:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaşadıklarınız benimkinden oldukça kötü, çok geçmiş olsun, ki geçmiş, bebiş göbişe girmiş sağlıkla doğar inşallah bunları duymak moral oluyor. çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.

Canım 1 günde 3 ayrı doktora gittik hepsi aynı şeyi söyledi bilemiyorum yaa eşimde sorun çıkabileceği aklımdan geçmiyordu hep kendimde arıyordum sorunu biraz zor zamanlar geçiricez gibi eşimi teselli edicem diye kendimi harap ediyorum hiç takmayan olur zamanı vardır diyen adam 2 günde kafasından çıkarmıyor bebeği napıcaz napıcaz diyor

gözkmüyon artık

canım bu aralar bıraz yoğunum amelıyatımıza 2 gun kaldı eşimi ikna edemedim pijama falan almaya evdekileri giyerim diyo kaynanmla gitcez almaya çamaşır falan terlik bi kaç ihtiyaç var hastanede çok kalmıcaz kimseyede haber vermıcez amelıyatı ama yınede yeni şeyler olsun uzereınde suprız yapıcam

tamm abla geçmiş olsun görüşürz öpüldn

ağlama kuzum
naber nasılsın uzun zamandır girmiosun

eşimin tahlillerini tekrarladık canım geçen ay sıkıntılı çıktı iltihap var ve değerlerimiz çok düşmüş morfoloji ileri hareketli % 1 di. 2 ay için tedaviye başladık umudum yok 2 ay ondan girmiyrum bir daha ki aya kadar bekleyip tahlilleri tekrarlıcaz duruma göre aşılama yada tüp bebek yaptırıcaz. eşim yoğun antibiyotik tedavisi gördü şimdi klomen ve endol kullanıyor 2ay devam dedi keçiboynuzu kürüde yapıyoruz 1 aydır hayırlısı artık ya. bıraktım ucunu arada acaba bu ay olabilir mi diyorum doktor kontrol etti 2 yumurta vardı bize 1 tanecik sperm lazım umut var dedi. ama ben takmıyorum tekrar doktora gidene kadar rahatım. adet falan saymıyorum da hayırlısı için dua ediyorum rabbime.

yarın hastaneye yatıyorum laparaskobi hsg ıcın cumaya amelıyat olcam dua edın bana korkmuyorumda ıste amelıyat sonucta toparlanınca yazarım durumları allahıma emanet olun canlarım :)

canım direk tüp bebek önerdiler

anladım kuzum insallah bebegin seninle olurrrr

Ayy INSALLAH bebegim :) :) :) 1hafta sonta test yapacagim :) :)

ooo haydi güzel sonucu yaz bize fatmaaaaa

kesinlikle öyle
işe gelir gelmez baktım neler olmuş diye, kaynatmışsınız gece

Günaydnlar

günaydın elam nasılsınnnnnn

Asilama olmuyor canim bizim tüp bebek olacak yine yalniz ramazana rast geliyor tedavi ne yapacam bilmiyorum

anladım kuzum hayırlısı hakkınızda nasip kısmettt

umut hep var umudum

yarın hastaneye yatıyorum laparaskobi hsg ıcın cumaya amelıyat olcam dua edın bana korkmuyorumda ıste amelıyat sonucta toparlanınca yazarım durumları allahıma emanet olun canlarım :)

insallah kolay gecer cnm insalllah iyiles ve mutlu sonuclar alalım
eseeeessss ne durumdassııııınnnn??? merak ettim seni. belirtin var mı? batına az kaldııı

efendimmmmmm cemremmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…