Gebeliğe çok benziyor belirtilerin bence hamilesin hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım
kuzum sayı harikaymıs ama .. tedavi uygulanacakmı ?
üzülme kuzum Rabbim ol der de oluverir insallah bizlerinde
canım direk tüp bebek önerdiler
merhaba yazını okuduğumda hemen cevap yazmak istedim.. ben 3 yıllık evliyim yalnız eşimle 6 yıldır aynı evde yaşıyoruz parasızlıktan düğün yapamamıştık.. ilk günden beri çocuk istiyorduk ikimizde ama bir türlü olmuyordu testler testler testler yok yok yok her şey normal ama yok.. sonra ben 2 sene sonra gebe kaldım ardı ardına düşükler yaşamaya başladım uygulanmayan tedavi kalmadı artık umudumuzu yitirmiştik.. Alakasız bir şey için doktora gittiğimde rahmimin çift olduğunu fark etti ultrason çeken doktor ki adam asıl böbreklerime bakıyordu.. birden araştırma içerisinde bulduk kendimizi sonra üni. lere taşındık apar topar ameliyata alındım ama doktorum hiç iç açıcı konuşmamıştı yani sana garanti edemem bebek sahibi olacağını dedi ama ben umudumu kesmedim burada ne mucizeler okudum dua ettim dua isteyene de yardım ettim.. bol bol çocuk sevindirdim ve Rabbime sonsuz şükürler olsun şu an gebeyim tam 3 ayı bitirdim bugün.. doktorum halen riskler var diyor ama ben umutluyum sakın umudunu yitirme her şey bir sınav.. doğru tedavi doğru insanlarla karşılaştırsın Allah'ım ve sağlıklı bebeklerin olsun dualarım tüm isteyenlere
calısmak en güzeli ki
kızlar bi anda çıktı ya noldu anlamadım ..:26:
hepiniz gitmişsiniz görüşrüz iyi akşamlar ..
Gunaydin tatlim banada ilk gittigim dokyor direk tup bebek dedi bide ustune ne yapacaksin uzulmene gerek yok ALLAHtan gelen bitsey dedi .Kadini bogasim geldi.Ama sonra bit kac farkli doktora daha gittim catlatma dedilet tup brbek son asamadir.Sende doktorunu degis canim RABBim insALLAH hayirli saglukli bebek nasip eulesin.ben 28mayis caylatmami yaptirdim beklemedeyim suan:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
göreveee :2: kuzum hakkımızda hayırlısı ?ikinci asılama mı tüp mü ?_
Aynen canım ben çok kaptırıyorum kendimi insnılmaz duygusalım zaten ne olsa ağlıyorum 😢
gözkmüyon artık
canım bu aralar bıraz yoğunum amelıyatımıza 2 gun kaldı eşimi ikna edemedim pijama falan almaya evdekileri giyerim diyo kaynanmla gitcez almaya çamaşır falan terlik bi kaç ihtiyaç var hastanede çok kalmıcaz kimseyede haber vermıcez amelıyatı ama yınede yeni şeyler olsun uzereınde suprız yapıcam
ağlama kuzum
naber nasılsın uzun zamandır girmiosun
16 hamisimiz varrrr yeterlimi
Darısı basımıza kuzum naber
yarın hastaneye yatıyorum laparaskobi hsg ıcın cumaya amelıyat olcam dua edın bana korkmuyorumda ıste amelıyat sonucta toparlanınca yazarım durumları allahıma emanet olun canlarım :)
Hadi inşallah gelsin bebişin şenlensin yuvanAyy INSALLAH bebegim :) :) :) 1hafta sonta test yapacagim :) :)
canım direk tüp bebek önerdiler
Ayy INSALLAH bebegim :) :) :) 1hafta sonta test yapacagim :) :)
kesinlikle öyle
işe gelir gelmez baktım neler olmuş diye, kaynatmışsınız gece
Günaydnlar
Asilama olmuyor canim bizim tüp bebek olacak yine yalniz ramazana rast geliyor tedavi ne yapacam bilmiyorum
eşimin tahlillerini tekrarladık canım geçen ay sıkıntılı çıktı iltihap var ve değerlerimiz çok düşmüş morfoloji ileri hareketli % 1 di. 2 ay için tedaviye başladık umudum yok 2 ay ondan girmiyrum bir daha ki aya kadar bekleyip tahlilleri tekrarlıcaz duruma göre aşılama yada tüp bebek yaptırıcaz. eşim yoğun antibiyotik tedavisi gördü şimdi klomen ve endol kullanıyor 2ay devam dedi keçiboynuzu kürüde yapıyoruz 1 aydır hayırlısı artık ya. bıraktım ucunu arada acaba bu ay olabilir mi diyorum doktor kontrol etti 2 yumurta vardı bize 1 tanecik sperm lazım umut var dedi. ama ben takmıyorum tekrar doktora gidene kadar rahatım. adet falan saymıyorum da hayırlısı için dua ediyorum rabbime.
yarın hastaneye yatıyorum laparaskobi hsg ıcın cumaya amelıyat olcam dua edın bana korkmuyorumda ıste amelıyat sonucta toparlanınca yazarım durumları allahıma emanet olun canlarım :)
eseeeessss ne durumdassııııınnnn??? merak ettim seni. belirtin var mı? batına az kaldııı
eseeeeeesssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?