- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
taze gelinim,olur bismillah dur ya biz napalım ..:2:
öylee oturuorum kös kös sıkıcı birgün ..
cok takıyom ben eses gelde bi anlat keske relaks olsam.inan bende rahatlıycam.bazen bosveriyom sonra yine takıyorum.ARA ara gelip gidiyor
bende artık sadece cocuk olsun die yasar oldum malesef ..
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh
kızlar şimdi hastahaneden geldim, benim yumikler yine büyümemiş
112,5 2 doz daha gonal f kullanacağım,cuma bir daha bakacak, yine büyümediyse bu ay aşılama iptal, normal seyrinde deneme yapacağız
kızlar şimdi hastahaneden geldim, benim yumikler yine büyümemiş
112,5 2 doz daha gonal f kullanacağım,cuma bir daha bakacak, yine büyümediyse bu ay aşılama iptal, normal seyrinde deneme yapacağız
neleri atlatmadık hayatta bunuda atlatıcaz elbet...gencliğimiz böyle gecip gidiyor yazık ediyoruz kendimize.ama akıldanda cıkmıyor.kendimi yanlız hissediyorum.belki anamın babamın yanında olsam daha iyi olurdum.gurbette herseyi daha cok takıyo insan.geldiğinde kocaman sarılıp koklıycam onuEki Görüntüle 1144729
kuzum üzülme büyür insallahh ..
incir ye cnm kuru incir ...
insallahh cnm hasret cekmekte zor ..
sen nerdesin ?ailen nerde cnm ?
ben ankaradayım canım.ailem memlekette.
evet pkocanım pkomu var niye büyümediki.bal tarcın cörek otu yiyormusun yemiyosan mutalaka ye canım
uyyyy zor ya ben 7 km uzak diorm :26:
evet pkohiç bir şey yemiyorum ya, sanki ilaçlarla birlikte kullanılmazmış gibi düşünüyorum :26: bal tarçın karıştırıp mı yeniyor? ne yememi tavsiye ediyorsunuz söyleyin yiceeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
al benden de 387 km
10 saat bizim mesafe.iyi olsunlarda..
offfffffff
teşekkürler dediklerinizi deneyeceğim hemen bu akşamda itibaren
ben sürekli 1 kg 1 kg taze alıorum aydın inciri günlük yiyorum,ye kızcem büyür yumosun insallah ..
kilon boyun nasıl ? pko musun sen ? yasın kac? kac yıllık evliydin unutkanım kusura bakma tekrardan soruyorum
32 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebiş istiyorum. 82 kg 168 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?