Canım hiç kendini üzme tıp günden güne ilerliyor derdi veren Allah şifayı da vermiştir. Bak bizde yıllardır uğraşıyoruz yumurta rezervimiz günden güne azalmakta ama napalım buna da şükr..3 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.
çok kafaya takmaya başladım. Ya hiç olmazsa diye korkuyorum. 10 ay oldu evleneli. Sırf zamanım az diye acele ediyorum. Çok istiyorum bi an önce bebiş sahibi olmayı
3 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.
çok kafaya takmaya başladım. Ya hiç olmazsa diye korkuyorum. 10 ay oldu evleneli. Sırf zamanım az diye acele ediyorum. Çok istiyorum bi an önce bebiş sahibi olmayı
Canım hiç kendini üzme tıp günden güne ilerliyor derdi veren Allah şifayı da vermiştir. Bak bizde yıllardır uğraşıyoruz yumurta rezervimiz günden güne azalmakta ama napalım buna da şükr..
Cnım sakn ûzlme alhm yrdmcmz olsun ıns bk bna 2sene 25 gün oldu ama bebegm olmyo hmd hc problm yokken drdı veren alhm drmanıda verır dua et hp dua et cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok şükür cnm iyi olmaya çalışıyorum rahim filmi cektirdim şimdi aşılama için gün sayıyorum siz neler yaptınız ben yokken
benim öncelikle sabretmeye alışmam gerekiyo galiba..
Canım hiç kendini üzme tıp günden güne ilerliyor derdi veren Allah şifayı da vermiştir. Bak bizde yıllardır uğraşıyoruz yumurta rezervimiz günden güne azalmakta ama napalım buna da şükr..
Günaydınnn şekerimmm bende hazırlıyacam şimdi afiyet olsunn prensesimmmkuzummm günaydınnn balımmmm
nasılsın nargazelimmmm gel kahwaltı edelimmm
Günaydınnn şekerimmm bende hazırlıyacam şimdi afiyet olsunn prensesimmm
Oyy yerim o tebessümünü miniğimmooyyy meleğimmmm sabah sabah tebessüm ettim
haydiiiii karsılıklı kahwaltı edelimm kuzumm,afiyetlerr olsunnnn
Oyy yerim o tebessümünü miniğimmSen nasılsın erken uyudun dinlenebildin mi fıstık
Valla şkerim bende 1 alandı uyudum sabah 8'de uyandım.ooyy kuzumm benimmm cookk saolll ..
iyiki varsınnnn,evet erkenden uyudum,deliksiz uyudum.
Aksam 22 den sonra uyumusum,sabah 8 de ayaktaydım.
Sen neler yapıosunn balımmmm,hayırlı cumalar olsunn.
Dua eder dua beklerim, Rabbim dualarımızı kabul etsin ins.
Valla şkerim bende 1 alandı uyudum sabah 8'de uyandım.
Hayırlı cumalar fıstığım Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayra çevirsin ve bizlere nasip etsin inşallah
amiiiinnn kuzummm insallahhhhhh
Günydn kzlar hayrlı cumalar dün 3te yttm kusa kusa oldm fna üstdüm ya smd de gç kalktm cy koydum hmen
kızlar mrb. bugün iğnemin onuncu günü test yapsam çıkarmıki off bekleyemiyorum artık
Byk ıhtmal ckar cnm
iğnenin etkisi gitmişmidirki?
günaydınnn kızlarr, aksam erken yattım simdide erkenden kalktımm..
Telefondan giriyorumm malesefff laptop um annemdee oofffffff :2:
kahwaltı hazırladım kendıme sımdıı buyrun beraber olsun kızlarrrrrr
amiiiinnn kuzummm insallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?