infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

elaam senın lıstede 6 haziranı bekliyor yazıyo testmi yapcaktın bgun canım.
Dûn yada bgun olmam grktı cnım ya blmym 2 3 gûn gecsn bkalm
evet 23 mayıstan beri iğne yapıyorum, bugün 14.gün ama hala yok oğlu yok.. 3 doz daha kullanacağım,pazartesi tekrar bakacak

Ins büyür cnım ılk asılaman mı sorun varmı esnd weya snd

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Byk ıhtmal ckar cnm

Twety ve nur naptı bılen warmı günlerı gecmş

Pco yuda kafaya tkma bnım ark da pcoluydu 18 ay snra kndlgndn hamle kaldı

Bende pkoyum canim ne yazikki hepimizde oyle olmuyor.INSALLAH bizlerde arkadas gibi sansli oluruz.pkoda herseye dikkat rdilmeli hormonlara sekere kiloya kistler icin surekli ilac yumurtalar tembel bir taraftan bununla ugras ne bileyim .RABBIM hic birimizin kucagini bos birakmasin.

Amın cnım bnd suan adetm glmeye bslyo okadar alsmsmkı üzülemym ble wardr rabbmın bır bldgı buda bzm snavımızms katlancz

Amın cnım bnd suan adetm glmeye bslyo okadar alsmsmkı üzülemym ble wardr rabbmın bır bldgı buda bzm snavımızms katlancz

Eses bat 6 temmuz

Uzulme kuzum RABBIM bu kadar bekletmis hayirli saglikli bebisler versin hepimze kuzucum .INSALLAH onumuzdeki ay hayirli haberini bekliyorum:) :) benimde catlatmamin 10.gunu bugun bakalim ilk catlatma ignem

Ins cnım 2 asılamam basarısz 3.dnesem mı ya kararsz kaldm hc sorun yokken asılama ble tutmuyo acba bska hst gtsem

hiteroskopi ile hsg aynı şey mi canım?

gızz nırdesınn sarışınnn..ben seni göremedim göstert bana kendini

hyr cnm hısteropskopi ile hsg aynı değil..hsg de görülmeyen şeyler histeroskopi ile net şekilde gözüküyor ve ıkı çeşit histeropskopi var bırı tanısal rahımden bakılıyor hsg gibi diğeri operatif hısteroskopi yıne rahımden bakılıyor gerekırse işlem yapılıyor..benımde rahım filmimde hiçbi sorun çıkmamıştı gıttıgım butun doktorlar sorun yok demişti ama en son gittiğim doktor rahmımın tüplere giden kısmının dar olduğunu fark ettı bu şekilde de hamile kalabılırsın dedi ama operasyon yapmak hem gebelıgı kolaylaştırır hemde rahmın durumunu görürüz deyince bende kabul ettim oldum..ıyyıkıde olmuşum doktor bazen gebe kalamamayı kucuk detaylarda araamak lazım dedi..bence tüp bebekten önce kesınlıkle yapılması gereken bi işlem

yok kızcem sorun olanlar ameliyat olur..
Gitmediler canım & pazara kadar buralar. .
Aksilik laptopumu annemde unutmuşum yaa oofff ((

yanlış bılıyorsun tatlım yukarıda anlattığım gıbı iki çeşit histeroskopi var bı tanısal bı operatıf ve hsg den daha detylı rahımın durumu inceleniyor..bende geçen aya kadar rahmımde hıc bı sorun olmadığını sanıyordum..hsg de rahim içi iyi görünmüyor bazen yapışıklık myom vs şeyler oluyor rahımde bunlar tanısal hısteroskopi ile kesinleşiyor..tek bi doktora asla bağlı kalmayın

Eses bat 6 temmuz

cnm geldımı kırmızılar ama ben senden ümitliydim

Gelyo cnım malesef:-(

bugünkü kontrol yine hüsran büyümemiş yine yumikler

slm canım benimde günde 3 klomenle büyümedi yumurtam doktor bi kez daha denene bilir ama zor dedi klomenle bosuna vakit kaybetmeyelim demişti.iğneye gecer canım canını sıkma.bende rahimde perde olmasaydı iğneye gececktik.bi sürüde kür yapmıstım bilyonmu klomen kürler yumurtam yinede büyümedi 15mm de kaldı

Ins cnım 2 asılamam basarısz 3.dnesem mı ya kararsz kaldm hc sorun yokken asılama ble tutmuyo acba bska hst gtsem

Bebegim cok mu stres yapiyorsun acaba?Bir ay ara ver isterseb bi tatile git rahatla biraz kebdini bu kadar yipratma canim benim .RABBim hayirli zamani yazmistir hepimize iste biz bilmiyoruz ALLAHim hic birimizin emegini bos birakmasin .Selati tefriciyeyemi baslasak?4444kere keskin bicak gibi valla annemde ne zaman niyet icin bunu yaptiysa hemencecik kabul olmus.

tatlım ben gonal f iğne yapıyorum zaten 14 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…