bugünkü kontrol yine hüsranbüyümemiş yine yumikler
Bda gttgnde ıns büyür cnım ıgne mı asılamamı olcn
Dûn yada bgun olmam grktı cnım ya blmym 2 3 gûn gecsn bkalmelaam senın lıstede 6 haziranı bekliyor yazıyo testmi yapcaktın bgun canım.
evet 23 mayıstan beri iğne yapıyorum, bugün 14.gün ama hala yok oğlu yok.. 3 doz daha kullanacağım,pazartesi tekrar bakacak
Byk ıhtmal ckar cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herşey temiz, tek sorun pcoIns büyür cnım ılk asılaman mı sorun varmı esnd weya snd
herşey temiz, tek sorun pco
Pco yuda kafaya tkma bnım ark da pcoluydu 18 ay snra kndlgndn hamle kaldı
Bende pkoyum canim ne yazikki hepimizde oyle olmuyor.INSALLAH bizlerde arkadas gibi sansli oluruz.pkoda herseye dikkat rdilmeli hormonlara sekere kiloya kistler icin surekli ilac yumurtalar tembel bir taraftan bununla ugras ne bileyim .RABBIM hic birimizin kucagini bos birakmasin.
Amın cnım bnd suan adetm glmeye bslyo okadar alsmsmkı üzülemym ble wardr rabbmın bır bldgı buda bzm snavımızms katlancz
evet takmasak iyi de, 1,5 yıl oldu uğraşıyoruz, gelde takmaPco yuda kafaya tkma bnım ark da pcoluydu 18 ay snra kndlgndn hamle kaldı
Amın cnım bnd suan adetm glmeye bslyo okadar alsmsmkı üzülemym ble wardr rabbmın bır bldgı buda bzm snavımızms katlancz
Uzulme kuzumRABBIM bu kadar bekletmis hayirli saglikli bebisler versin hepimze kuzucum .INSALLAH onumuzdeki ay hayirli haberini bekliyorum:) :) benimde catlatmamin 10.gunu bugun bakalim ilk catlatma ignem
hiteroskopi ile hsg aynı şey mi canım?
yok kızcem sorun olanlar ameliyat olur..
Gitmediler canım & pazara kadar buralar. .
Aksilik laptopumu annemde unutmuşum yaa oofff((
Eses bat 6 temmuz
gızz nırdesınn sarışınnn..ben seni göremedim göstert bana kendini
hyr cnm hısteropskopi ile hsg aynı değil..hsg de görülmeyen şeyler histeroskopi ile net şekilde gözüküyor ve ıkı çeşit histeropskopi var bırı tanısal rahımden bakılıyor hsg gibi diğeri operatif hısteroskopi yıne rahımden bakılıyor gerekırse işlem yapılıyor..benımde rahım filmimde hiçbi sorun çıkmamıştı gıttıgım butun doktorlar sorun yok demişti ama en son gittiğim doktor rahmımın tüplere giden kısmının dar olduğunu fark ettı bu şekilde de hamile kalabılırsın dedi ama operasyon yapmak hem gebelıgı kolaylaştırır hemde rahmın durumunu görürüz deyince bende kabul ettim oldum..ıyyıkıde olmuşum doktor bazen gebe kalamamayı kucuk detaylarda araamak lazım dedi..bence tüp bebekten önce kesınlıkle yapılması gereken bi işlem
yanlış bılıyorsun tatlım yukarıda anlattığım gıbı iki çeşit histeroskopi var bı tanısal bı operatıf ve hsg den daha detylı rahımın durumu inceleniyor..bende geçen aya kadar rahmımde hıc bı sorun olmadığını sanıyordum..hsg de rahim içi iyi görünmüyor bazen yapışıklık myom vs şeyler oluyor rahımde bunlar tanısal hısteroskopi ile kesinleşiyor..tek bi doktora asla bağlı kalmayın
cnm geldımı kırmızılar ama ben senden ümitliydim
Evet canımm. Teyzemler malatyada benimde.Malatyada iyi doktorların olduğunu söylüyor teyzem belki bende orada başlarım
bugünkü kontrol yine hüsranbüyümemiş yine yumikler
Ins cnım 2 asılamam basarısz 3.dnesem mı ya kararsz kaldm hc sorun yokken asılama ble tutmuyo acba bska hst gtsem
slm canım benimde günde 3 klomenle büyümedi yumurtam doktor bi kez daha denene bilir ama zor dedi klomenle bosuna vakit kaybetmeyelim demişti.iğneye gecer canım canını sıkma.bende rahimde perde olmasaydı iğneye gececktik.bi sürüde kür yapmıstım bilyonmu klomen kürler yumurtam yinede büyümedi 15mm de kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?