infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Oo kuzum ucuz pahali dgil o kadardaBende pkoyum ama bende hic belirtisi yok ne tuylenme ne adet gecikme ne kilo.bir tek gecen ay 52gun sonra adet oldum.Be tabikide bebek sorunu iste ,benim.yurtaliklar iki kat sis ve o kadar cokki kistler agir pkosun dediler gittigim her hekim.INSALLAH git bakalim ne siyecek bu doktor herseyi sor aklind birsey kalmasin cekinme doktordan sormazsan oyle iki konusup gonderiyorlar canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen gün foto yükledim gördüğünü sandım Neyse bi ara yine yüklerim bebişim
Benim sorunum çıkmadı hsg de yine de hiteroskopi mi çekilse acaba daha mı iyi olur ki :44:

bska foto koyan varmııııı kııııı

denizhan beye gitmiştim canım iyi bir doktordu.bi onada git canım eger memnun kalmazsan denizhan beye yada üniversite hastanesine gel derim.insallah bebeiş gelir annesi süpriz yapar sana
Allah razı olsun pastammm
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Bizlerede

Kizlar mayis ayinda beraber hamilelik topiginde arkadaslarla selati tefriciye baslamak istiyorum bebis icin.Boluserek okumayi dusunuyoruz katilmak istiyen var mi?

bnda gittiğim doktor söledi pko lusun diye geçen devletdede çekildim ultrason pko yok sende dedi anlamadım bişey valla bende 1 ay snra gidicem işde allah kısmet edrse aşılama yaptrmak istiyorum çünki ben endokrin bölümünede gidiyorum dr. um ya aşılamayla bebğin olur dedi yada tüp bebekle olur dedi normal yolla olmazmış öle dedi bna 3 yıldır gidiyorum endokrine ben bide böbrek üstü bezlermde timör çıktı

Kizlar mayis ayinda beraber hamilelik topiginde arkadaslarla selati tefriciye baslamak istiyorum bebis icin.Boluserek okumayi dusunuyoruz katilmak istiyen var mi?

Bende katılmak istiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…