bide pkos var bnde cnm
burda acıbadem has. sayfası var cnm ordan buldum zaten çok kişi gidiyor hamile kalanda var aşılamayla çokda ilgileniyormuş hastalarıyla memnn kalmışlar hep çokta pahalı dediğim muaynesi 77 tl kan tahlilide içinde
Geçen gün foto yükledim gördüğünü sandımNeyse bi ara yine yüklerim bebişim
Benim sorunum çıkmadı hsg de yine de hiteroskopi mi çekilse acaba daha mı iyi olur ki :44:
Allah razı olsun pastammmdenizhan beye gitmiştim canım iyi bir doktordu.bi onada git canım eger memnun kalmazsan denizhan beye yada üniversite hastanesine gel derim.insallah bebeiş gelir annesi süpriz yapar sana
Ayy sende foto meraklısı çıktın ha bacımbska foto koyan varmııııı kııııı
Oo kuzum ucuz pahali dgil o kadardaBende pkoyum ama bende hic belirtisi yok ne tuylenme ne adet gecikme ne kilo.bir tek gecen ay 52gun sonra adet oldum.Be tabikide bebek sorunu iste ,benim.yurtaliklar iki kat sis ve o kadar cokki kistler agir pkosun dediler gittigim her hekim.INSALLAH git bakalim ne siyecek bu doktor herseyi sor aklind birsey kalmasin cekinme doktordan sormazsan oyle iki konusup gonderiyorlar canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy sende foto meraklısı çıktın ha bacımSen neden koymuyosun
Bende katılmak istiyorum canımKizlar mayis ayinda beraber hamilelik topiginde arkadaslarla selati tefriciye baslamak istiyorum bebis icin.Boluserek okumayi dusunuyoruz katilmak istiyen var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bide soruyor başka kimler koydu fotosunu diyeaynen valla kendi koymuyo bize koyun diyo
Bide soruyor başka kimler koydu fotosunu diyeSen napıyon baby başladın mı tarlusala
Son bi defa kanda baktırmıcan mı belki bebiş süpriz yapmıştırvalla ya kim koyarsa buna msj atsın
eşim almayı unutmuş bugün yazıp eline verdim unutma dedim
Son bi defa kanda baktırmıcan mı belki bebiş süpriz yapmıştır
Allah razı olsun pastammmRabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Bizlerede
Hmm o zaman başla canım tarlusala en azından yeni ayla yeni umutlar başlamış olursanmıyorum ya hiçbir belirti yok bide zaten 1 hafta önce yaptrdm kan testi
Sende bitanem sendee yuvamız şenlensin inşallah bebek sesleriyleamin insallah canım benim insallah bebegine tez zamanda kavus canım benim
Hmm o zaman başla canım tarlusala en azından yeni ayla yeni umutlar başlamış olur
Sende bitanem sendee yuvamız şenlensin inşallah bebek sesleriyle
Bide soruyor başka kimler koydu fotosunu diyeSen napıyon baby başladın mı tarlusala
aynen valla kendi koymuyo bize koyun diyo
Ayy sende foto meraklısı çıktın ha bacımSen neden koymuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?