- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Ankaradaym ben etlık zbeydye gdyorum doktrum bsy dmyokı esmın sprmı flnda ıyı anlmdm gtdı bnd de soorun yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ankaradaym ben etlık zbeydye gdyorum doktrum bsy dmyokı esmın sprmı flnda ıyı anlmdm gtdı bnd de soorun yok
insallah tüm listemiz hamiş olur ne güzel olur
canım bende ankaradayım orda hsg cekindim bende 2 ay önce.hacettepeye gitsene canım bence orda iyi bir doktora git.bende hacettepede gürkana yada turgut özal üniversitesini düsünüyorum orda yüksel onarana.doktorun kim???
Bnd hsg faln cekndm orda 27 ve 29. Odaya gdyorum hep brlıkte gtsekmıkı bska hst ye
Bnd gldm umtsuz karılara bkydum reklm grdı
Ya kzlar anlamdgm bsy war ben 2 asılama oldum 2sındde klomenle byutp cat ıgnesı vrunup asılama oldum 2sıde ttmadı ndn ama nye kı ne esmd ne bnd hc sorun yok dyolar ve asılama dyolar oluyorum oda tutmyo napcm netcem kaldm arada özelemı gtsem blemdmkı bsy dyn kzlar ya wala kafayı ycem
Bismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAH�ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
:13: :123::123:
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________
İsim **************** bat ********************** durum
1.)nrycck25 ************ ilk 1. hamişimizz
2).hayyee ************* 2.hamişimizz
3.)Brownim ************** 3. hamişimizz
4.) isyaann ************* 4. hamişimizz
5.)edebineedebine ******** 5. hamisimizz
6.) hatibiiii ************* 6. hamisimizz
7.)CrystalDoll ************* 7.hamisimiz
8.)sadiye20 ************** 8.hamişimiz
9.) blackcinder ************* 9.hamişimizz
10.) 33meleğim 33 ********** 10.hamişimiz
11.) volimm *************** 11.hamişimiz
12.)hicran4242 ************* 12.hamişimiz
13.) liili 88 ************** 13.hamişimiz
14.) pınar45 **************** 14.hamişimiz
15.)sewda 22 ************** 15 .hamişimiz
16.) nurdamla ************** 16 .hamişimiz
♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥
twetyy23 ************** 1 haziran beklemede
nur16 **************5 haziran beklemede
Elaaaam ************** 6 haziran beklemede
Eses07************** 6 haziran beklemede
agustos72 ********* 7 haziran beklemede
umutttt ************* 8 haziran beklemede
Bukili ************* 9 haziran beklemede
mrtly ************* 11 haziranı beklemede
hanife81 ************* 13 haziran beklemede
duaam ************* 13 haziran beklemede
erciyees ************* 14 haziran beklemede
amasias ************* 15 haziran beklemede
Nargazeli ************ 16 haziran beklemede
Bonesera ************************** 16 haziran beklemede
Cemrecinar ********* 16 haziran beklemede
sykapusuz ************* 16 haziran beklemede
Fatima_fth ********** 17 haziran beklemede
lilitiy ************* 17 haziran beklemede
sernes2011 *********** 17 haziran beklemede
bestla ************** 18 haziran beklemede
brsn61 *************** 19 haziran beklemede
selinda *************** 20 haziran beklemede
duacicegi *********** 20 haziran beklemede
semus06 *********** 22 haziran beklemede
luckystar_34 ********* 24 haziran beklemede
shibjiy *********** 25 haziran beklemede
gozdegull *********** 26 haziran beklemede
cemrekara *********** 28 haziran beklemede
zelis82 *************** 29 haziran bekleme
benimaskpastam ****** 1 temmuz beklemede
ebe88 ************** umutla beklemede
anotomi ************ umutla beklemedee
Krizantem ******************* umutla beklemede
Bitirimm ************ umutla beklemede
Sevva7 ************** umutla beklemede
inşallahh listemiz uğurlu gelir de,bu ay hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler
ahh cnmm benım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş..
ama doktor çok önemli cnm ben buzamana kadar en az 10 tane doktor değiştim hiç bi doktora bağlı kalmadım..tekrar aynı doktorda aşılama yaptırma bence..hem aşılamanın tutma şansı zaten cok düşük bi oran cnm..
benim sana tavsıyem bi hısteroskopi yaptır istersen belki rahimde bi sorun var..biliyosun en önemli şey rahim doktorum bana muhtemel hamıle kalıyorsundur ama bebek rahme tutunamayıp düşüyordur demişti..oyuzden hısteroskopi yaptırdım sende tanısal olarak yaptırabilirsin cnm
n,öylemi yapsak iyi bir doktor bulmamız gerek anatomi gürkan beyden cok memnun hacettepede bizim üniversite hastanesine gitmemiz gerek yüksel onoranıda cok duydum oda tuf napcm sastm kaldm yaurgut özalda
n,
kızlar doktor baya önmli valla ben bundan 1.5 ay önce gittim doktora adet olmuyorum 7 aydır dedim ınofolıcle glucophage verdi bunları 5 ay iç dedi adetini düzenler dedi bna ben adet olamıyorum ki adetimi düzenlesin 1.5 aydırda içiyorum hala adet olamadm bnde tarlusal aldımonu içip adet oluyum bari dedim
geçende burda bi doktor duydum sadece infertilite ile ilgileniyormuş ona gidicem allah nasip ederse
Kuzum 7ayda hic regl olamadin mi?Hormonlarin ne durumda ?Nasil doktor bunlar 7ay cok ciddi bir sure .Hangi sehirdesin bildigim.sehirdeysen doktor tavsiye ede bilirim belki
hayır hiç olmadım
Lh sadece yüksek çıktı başkada sorunum yok
kayserideyim ben acıbadem has. gitmeyi düşünüyorum?
Kayseride bilmiyorum ne yazikkikeske yardimci ola bilseydim canim .Aslan pencesi testere disli olmayan bitkisini mutlaka al ic canim hormonlari duzenliyor.LH zaten buyuk sorun benim 3ay once 18.5cikti ust srviyeyi gecmisti gecen ay 11cikti inmis .Canim netten iyice arastir hangi doktorlara cok gdilmis hangisi iyi.Hemencecik ustune dus lh hormonu fshtan dusuk olmali .gebeligimizide engelliyor.ALLAHim en tez zamanda inSALLAH sifani versin hicbirseyciklerin kalmasin canim benim en kisa zamanda bebisini kucagina alasin:) :) Veee kesinlikle stres yapma lh fhs firliyor.
amin inş. cnm isteyen herkese versin kimsenn kucağını boş bırakmasın rabbim
iyice araştrdım cnm acıbadem has. turgut aydın var tv kanallerınada çıkmış baya pahalı ama napalım artık bnm en yüksek LH:7.11 sennki baya yüksekmiş stres yapmıyorum zaten zamanı vardır elbet birgün olucak diyorum inşallah olurda hepimiznki çabalarımız boşuna gitmez
Ayy kuzum bu deger cokta abartilacak drgil yahuu .Sen guzelce tatliller filmler cekin canim bir baktir sirf bu degerden dolayi olmasi mumkun degil.Birde canim doktor unlu diye kandirmasinlar ben konyada bir cok unlu doktor gordumki sirf 2kat para aliyor ve ilk catlatmayla bebegi oldu bir arkadasin ama ondan onceki doktoru ameliyat demisti ozelde hemde calistigi hastanede hep dertleri para olmus .Kiz iyiki degisti doktorunu 4sene sonra hemen ilk igne ve bebis geldi.hic sevmiyorum bu doktorlari herseyleri para
Hiç kontrolüne gittin mi canım ? Burda da var deniz erkmen oda iyi ama bi türlü nasip olmadı bebişaaa ne güzel canım ya.evet canım iyi doktorlar var üniversite hastanesi gayet iyi bide denizhan deniz var oda iyi
gızz nırdesınn sarışınnn..ben seni göremedim göstert bana kendini
hyr cnm hısteropskopi ile hsg aynı değil..hsg de görülmeyen şeyler histeroskopi ile net şekilde gözüküyor ve ıkı çeşit histeropskopi var bırı tanısal rahımden bakılıyor hsg gibi diğeri operatif hısteroskopi yıne rahımden bakılıyor gerekırse işlem yapılıyor..benımde rahım filmimde hiçbi sorun çıkmamıştı gıttıgım butun doktorlar sorun yok demişti ama en son gittiğim doktor rahmımın tüplere giden kısmının dar olduğunu fark ettı bu şekilde de hamile kalabılırsın dedi ama operasyon yapmak hem gebelıgı kolaylaştırır hemde rahmın durumunu görürüz deyince bende kabul ettim oldum..ıyyıkıde olmuşum doktor bazen gebe kalamamayı kucuk detaylarda araamak lazım dedi..bence tüp bebekten önce kesınlıkle yapılması gereken bi işlem
yanlış bılıyorsun tatlım yukarıda anlattığım gıbı iki çeşit histeroskopi var bı tanısal bı operatıf ve hsg den daha detylı rahımın durumu inceleniyor..bende geçen aya kadar rahmımde hıc bı sorun olmadığını sanıyordum..hsg de rahim içi iyi görünmüyor bazen yapışıklık myom vs şeyler oluyor rahımde bunlar tanısal hısteroskopi ile kesinleşiyor..tek bi doktora asla bağlı kalmayın
cnm geldımı kırmızılar ama ben senden ümitliydim
Hiç kontrolüne gittin mi canım ? Burda da var deniz erkmen oda iyi ama bi türlü nasip olmadı bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?