infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Ankaradaym ben etlık zbeydye gdyorum doktrum bsy dmyokı esmın sprmı flnda ıyı anlmdm gtdı bnd de soorun yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende ankaradayım orda hsg cekindim bende 2 ay önce.hacettepeye gitsene canım bence orda iyi bir doktora git.bende hacettepede gürkana yada turgut özal üniversitesini düsünüyorum orda yüksel onarana.doktorun kim???

Son düzenleme:

Bnd hsg faln cekndm orda 27 ve 29. Odaya gdyorum hep brlıkte gtsekmıkı bska hst ye

Bnd hsg faln cekndm orda 27 ve 29. Odaya gdyorum hep brlıkte gtsekmıkı bska hst ye

öylemi yapsak iyi bir doktor bulmamız gerek anatomi gürkan beyden cok memnun hacettepede bizim üniversite hastanesine gitmemiz gerek yüksel onoranıda cok duydum oda turgut özalda

ahh cnmm benım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş..
ama doktor çok önemli cnm ben buzamana kadar en az 10 tane doktor değiştim hiç bi doktora bağlı kalmadım..tekrar aynı doktorda aşılama yaptırma bence..hem aşılamanın tutma şansı zaten cok düşük bi oran cnm..
benim sana tavsıyem bi hısteroskopi yaptır istersen belki rahimde bi sorun var..biliyosun en önemli şey rahim doktorum bana muhtemel hamıle kalıyorsundur ama bebek rahme tutunamayıp düşüyordur demişti..oyuzden hısteroskopi yaptırdım sende tanısal olarak yaptırabilirsin cnm

kızlar doktor baya önmli valla ben bundan 1.5 ay önce gittim doktora adet olmuyorum 7 aydır dedim ınofolıcle glucophage verdi bunları 5 ay iç dedi adetini düzenler dedi bna ben adet olamıyorum ki adetimi düzenlesin 1.5 aydırda içiyorum hala adet olamadm bnde tarlusal aldım onu içip adet oluyum bari dedim
geçende burda bi doktor duydum sadece infertilite ile ilgileniyormuş ona gidicem allah nasip ederse

Esesimm tamda en cok sevdigim mavi rengde yazmissin ismimi :) :) :) bunlar sana ♥♥♥♥♥♥♥

öylemi yapsak iyi bir doktor bulmamız gerek anatomi gürkan beyden cok memnun hacettepede bizim üniversite hastanesine gitmemiz gerek yüksel onoranıda cok duydum oda tuf napcm sastm kaldm yaurgut özalda
n,

Kuzum 7ayda hic regl olamadin mi?Hormonlarin ne durumda ?Nasil doktor bunlar 7ay cok ciddi bir sure .Hangi sehirdesin bildigim.sehirdeysen doktor tavsiye ede bilirim belki

hayır hiç olmadım
Lh sadece yüksek çıktı başkada sorunum yok
kayserideyim ben acıbadem has. gitmeyi düşünüyorum?

hayır hiç olmadım
Lh sadece yüksek çıktı başkada sorunum yok
kayserideyim ben acıbadem has. gitmeyi düşünüyorum?

Kayseride bilmiyorum ne yazikki keske yardimci ola bilseydim canim .Aslan pencesi testere disli olmayan bitkisini mutlaka al ic canim hormonlari duzenliyor.LH zaten buyuk sorun benim 3ay once 18.5cikti ust srviyeyi gecmisti gecen ay 11cikti inmis .Canim netten iyice arastir hangi doktorlara cok gdilmis hangisi iyi.Hemencecik ustune dus lh hormonu fshtan dusuk olmali .gebeligimizide engelliyor.ALLAHim en tez zamanda inSALLAH sifani versin hicbirseyciklerin kalmasin canim benim en kisa zamanda bebisini kucagina alasin:) :) Veee kesinlikle stres yapma lh fhs firliyor.

amin inş. cnm isteyen herkese versin kimsenn kucağını boş bırakmasın rabbim
iyice araştrdım cnm acıbadem has. turgut aydın var tv kanallerınada çıkmış baya pahalı ama napalım artık bnm en yüksek LH:7.11 sennki baya yüksekmiş stres yapmıyorum zaten zamanı vardır elbet birgün olucak diyorum inşallah olurda hepimiznki çabalarımız boşuna gitmez

Ayy kuzum bu deger cokta abartilacak drgil yahuu .Sen guzelce tatliller filmler cekin canim bir baktir sirf bu degerden dolayi olmasi mumkun degil.Birde canim doktor unlu diye kandirmasinlar ben konyada bir cok unlu doktor gordumki sirf 2kat para aliyor ve ilk catlatmayla bebegi oldu bir arkadasin ama ondan onceki doktoru ameliyat demisti ozelde hemde calistigi hastanede hep dertleri para olmus .Kiz iyiki degisti doktorunu 4sene sonra hemen ilk igne ve bebis geldi.hic sevmiyorum bu doktorlari herseyleri para

bide pkos var bnde cnm
burda acıbadem has. sayfası var cnm ordan buldum zaten çok kişi gidiyor hamile kalanda var aşılamayla çokda ilgileniyormuş hastalarıyla memnn kalmışlar hep çokta pahalı dediğim muaynesi 77 tl kan tahlilide içinde

Geçen gün foto yükledim gördüğünü sandım Neyse bi ara yine yüklerim bebişim
Benim sorunum çıkmadı hsg de yine de hiteroskopi mi çekilse acaba daha mı iyi olur ki :44:

Hiç kontrolüne gittin mi canım ? Burda da var deniz erkmen oda iyi ama bi türlü nasip olmadı bebiş

denizhan beye gitmiştim canım iyi bir doktordu.bi onada git canım eger memnun kalmazsan denizhan beye yada üniversite hastanesine gel derim.insallah bebeiş gelir annesi süpriz yapar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…