napim canım iyim bende şükür ekledinmi benide güzellik listeneyani hemen olmam belki hamişş ama birgün mutlaka olucam Allahın izniyle
ahh kuzum geldiler mi demek :2:
kısmet değilmiş dua et ramazanla gelsin bebislerimiz ..
bende oldum olcam stres yaptım patlamak üzereyim[/Q
rahat ol Allah'a havale et.dua et canım.ben bu ay aşılama olacaktım.900 ml.iğne kullandım ama yan etkisi oldu yumoşlar büyümeden düştü.nası düşüyo onu da anlamadım.burdaki doktorun bişeyden anladığı yok.erzuruma üni.hastanesine kendi doktoruma da gidemedim.yollarımızı pkk kapattı.stresin alası burdasıkma tatlı canını... aşılama da olamadan kırmızıları gördüm hem de 5 gün önce geldi hayırlısı artık.yediğim hormonlar cabası... hayıt tohumunu araştırıyorum şimdi...ya ben normal şartlarda 3 yumoşla başlıyorum adet döngüsüne ama doktora yumoş ölçümü için sürekli gidemediğim için direk ilaç verdi yani...aslında belki de bi sıkıntı yoktur...hayıt kullanayım mı sizce???????????
rahat ol Allah'a havale et.dua et canım.ben bu ay aşılama olacaktım.900 ml.iğne kullandım ama yan etkisi oldu yumoşlar büyümeden düştü.nası düşüyo onu da anlamadım.burdaki doktorun bişeyden anladığı yok.erzuruma üni.hastanesine kendi doktoruma da gidemedim.yollarımızı pkk kapattı.stresin alası burdasıkma tatlı canını... aşılama da olamadan kırmızıları gördüm hem de 5 gün önce geldi hayırlısı artık.yediğim hormonlar cabası... hayıt tohumunu araştırıyorum şimdi...ya ben normal şartlarda 3 yumoşla başlıyorum adet döngüsüne ama doktora yumoş ölçümü için sürekli gidemediğim için direk ilaç verdi yani...aslında belki de bi sıkıntı yoktur...hayıt kullanayım mı sizce???????????
pkk mı
Allah korusun ya ..
hayırlısı elbette kuzum..:2:
hormon değerlerini dengesizleştiriyo die hiçbirşey kullanmadım ben ..
tabiki sen bilirsin faydası olurmu bilmmiyorum acıkcası canımm yaa .. :44:
esescim benuykuya gider :)hayıtı araştırıp onunla ilgili kızlara da bilgi verelimm bence kadınlık hormonlarını dengeleyen süper bi bitki anladığım kadarıyla...hayırlı geceler :)
bencede sen hamilesin ...
kan tahlilinin sonucunu mutlaka yaz kızcem okeyy ..
Ne güzel keşke olsa :)) alıntılar karışmış heralde 😘
insallahh o günlerde gelcek kızsem .. hamisiz dicez..
İnşallah kızçemmm 👪🐣🎈🎈🎈 hayırlısıyla 😘😘😘
beklemek,sabretmek ne zormuss meger ..ögrendim ..
Esesimm
Kuzum sen niye uyumuyosun bu saatte ayaktasın
Öyle canım çok zor hemde çok zor Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nadip etsin inşAllah 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?