infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

neyi bıraktn gülm?
cyclyo progynova diye bi ilaç var şekerim adeti düzenliyo birde hamile kalmayı kolaylaştırıyor doktor 3 ay kullan dedi ben sadece 1 ay kullandım onu diodum canım
canım keske 3ay kullansaydın ozaman 2 ay daha kullanabilirsin canım bende sen gibiyim o ilaçtan ona geciyorum sabırsızım canım.
Evet canım tekrar başlıyacam inşallah

O ilaç tüp bebek tedavisinde bir ay kullanılıyo ve daha fazlasını önermiyorlar bence çok iyi araştırmalısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla kuzum biz burda kac arkadasiz 11.gununde yaptik cikmadi.cokkk gecmis olsun tatlim cok zor surecden gecmissin ALLAHim INSALLAH en kisa zamanda bebisini kucagina.almayo nasip eder.Peki biraz bilgi ala bilirmiy senden bugun ignemin 13.gunu ve 4gundur cok kotu lasil agrilarim ozellikle sag kasigim belim ve bacagim.cok kotu cekiyor sizliyor resmen agridan uyku ne ola bilir igneden hemen sonra hic olmadi agri ama 1 hafta dolduktan sonra basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cyclyo progynova diye bi ilaç var şekerim adeti düzenliyo birde hamile kalmayı kolaylaştırıyor doktor 3 ay kullan dedi ben sadece 1 ay kullandım onu diodum canım

devam et gülm o zamn 2 ay daha denemekte yarr var

Doktor ultrasonda kontrol etmesi gerekiyo yumurtalar çatladımı yoksa büyümeye devam ettimi eğer kandada gebelik yoksa küçük kistler olmuş olabilir adetle birlikte hepsi gidiyo

Fatıma sen idrar testi yaptın mı çıkmadı onu anlamadım

sifa olsun gülüm bebiş gelsin insallah

O ilaç tüp bebek tedavisinde bir ay kullanılıyo ve daha fazlasını önermiyorlar bence çok iyi araştırmalısın

hangi ilac canım cyclyo progynovamı

Son düzenleme:
Fatıma sen idrar testi yaptın mı çıkmadı onu anlamadım

Bebegim ben 5.gun ve 10.gun idrar testi yaptim 10dk falan bekledim en fazla negatif cikti.11.gun kan 1.87 cikti.negatif buda yani.simdide 15-16.gunun gelmesini bekliyorumbebegim

Cyclyo ben yanlış hatırlamıyosam böle kahve rengi yuvarlak değilmi

Hımmm anladım canımm ama bilmiyorum içimde garip bi his var sanki hamileymişim gibi yinede Rabbim bilir en iyisini zaten bu ayda olmazsa nasipse ramazandan sonra tüp bebek yapıcam

INSALLAH hamilesin tup bebege gerek kalmaz canim benim.Ne zormus bebek sahibi olmak degilmi bende simdi anliyorum bunu.Moralini guzel tuy INSALLAH hislerin gercek olsun :) :)

Fatıma canım İnşallah allah hepimizin gönlüne göre verir benim evliliğim ekimde 5 e gircez ama bu beşyılı bana sorsalar bir ben bir allah biliyor

Anliyorum canim benim kizenim 6bucuk sene sonra zarzor tedavilerle diyetlerle anne oldu hormonlari alt usttu onin cektiklerini ben biliyorum birde icini gor insanin degilmi INSALLAH ya ALLAHim herrkesiii sevindirsin evlerimiz senlensin .Uzme kendini isyan etmeyelim.olacak INSALLAH .benim yas ilerliyor ondan stres yapiyorum esim tek erkek herkesin gozu bizde dile getirmeselerde buda var yani.6aydir evliyim sanki asirlardir bebel icin ugrasiyorum RABBim hepize sabir versin

Aminnn rabbimm isteyen herkese versin canım ama stresin çok büyük etkisi var

Aminnn rabbimm isteyen herkese versin canım ama stresin çok büyük etkisi var

Ayy stressizde olmuyoki ,is ev bir suru sey sabir tasi olmak lazimki ben cok asabi sinirli insanim bir kere soylerim ikinci kez soylettirmeyecekleresela bama birseyi sinirlerim cok bozuk aslinda doktor sinirlerine tedavi gerekiyor demisti ben icmiyorum ilaclari ama

ohh afiyet olsun cnm

sağol tatlımm benim nasılsın
Bugün amcakızıyla gezdik geldik

♡♥♡♥♡♥ ♣♧♣♧♣♧★☆☆★☆★

Bu süreçte karşılıklı anlayış çok önemli eğer biraz ılımlı olmazsan sen çok üzülürsün

sağol tatlımm benim nasılsın
Bugün amcakızıyla gezdik geldik

♡♥♡♥♡♥ ♣♧♣♧♣♧★☆☆★☆★

h.g cnm nasılsın?
gözümz yollarda kaldı.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…