cyclyo progynova diye bi ilaç var şekerim adeti düzenliyo birde hamile kalmayı kolaylaştırıyor doktor 3 ay kullan dedi ben sadece 1 ay kullandım onu diodum canımneyi bıraktn gülm?
Evet canım tekrar başlıyacam inşallahcanım keske 3ay kullansaydın ozaman 2 ay daha kullanabilirsin canım bende sen gibiyim o ilaçtan ona geciyorum sabırsızım canım.
Yaaa 1 aşılama 2 tüp bebek deneyimim var her seferinde 12. Gün kanda baktılar negatifdi sonra kendiliğinden hamile kaldım onda günüm 12 gün geçmişti tesadüf öğrendim oda düştü bazı formlarda 9. Gün yapanlarda çıkmış bende varsa çıkar dedim gaza geldim yaptım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cyclyo progynova diye bi ilaç var şekerim adeti düzenliyo birde hamile kalmayı kolaylaştırıyor doktor 3 ay kullan dedi ben sadece 1 ay kullandım onu diodum canım
Evet canım tekrar başlıyacam inşallah
başlıcam tekrar bidenemmmdevam et gülm o zamn 2 ay daha denemekte yarr var
cyclyo progynova diye bi ilaç var şekerim adeti düzenliyo birde hamile kalmayı kolaylaştırıyor doktor 3 ay kullan dedi ben sadece 1 ay kullandım onu diodum canım
Evet canım tekrar başlıyacam inşallah
O ilaç tüp bebek tedavisinde bir ay kullanılıyo ve daha fazlasını önermiyorlar bence çok iyi araştırmalısın
Fatıma sen idrar testi yaptın mı çıkmadı onu anlamadım
Hımmm anladım canımm ama bilmiyorum içimde garip bi his var sanki hamileymişim gibi yinede Rabbim bilir en iyisini zaten bu ayda olmazsa nasipse ramazandan sonra tüp bebek yapıcam
Fatıma canım İnşallah allah hepimizin gönlüne göre verir benim evliliğim ekimde 5 e gircez ama bu beşyılı bana sorsalar bir ben bir allah biliyor
Aminnn rabbimm isteyen herkese versin canım ama stresin çok büyük etkisi var
ohh afiyet olsun cnm
sağol tatlımm benim nasılsın
Bugün amcakızıyla gezdik geldik
♡♥♡♥♡♥ ♣♧♣♧♣♧★☆☆★☆★
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?