Bilmiom valla hiç kimsecikler yok en azından bitirim gelseydi şenlendirirdi topiği
Nargazeli & 1 yasin_i Şerif
Eses07 & 3 yasin_i Şerif
+
Eses07 & 3 yasin_i Şerif
+
bende okurum yarın
bilmezmiyim canım ya ben Meryem suresiyle fetih suresinide okuyorum 1 haftadır yasinde yarın okurum ekleyin benide
Yasin-i şerifi cuma gününe kadar bitirdikten sonra da meryem suresi okuyacaz inşallah. Rabbim daha fazla kucağımızı boş bırakmasınn (Amin)Tamam balım okuyunca sayısını yazarsın..
İnşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz. .dualarımızı kabul etsin inşallah. .
nörüyonuzz bakem canlaarrrrr
İyiki varsınız kızcelerimmmm
Üzgünüm ama yokkardelennnn i de çağırayım bize dahil olsun en azından 3 kişi oluruz
Yasin-i şerifi cuma gününe kadar bitirdikten sonra da meryem suresi okuyacaz inşallah. Rabbim daha fazla kucağımızı boş bırakmasınn (Amin)
İyiki varsınız kızcelerimmmm
Tamam balım okuyunca sayısını yazarsın..
İnşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz. .dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Zaten dağıtıldı tatlım salatı tefriciye. Kişi başına 404 tane ben 200 tane okudum eğer okumak istiyosan seninle paylaşabiliriz canımcımmmamiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn tamma okuruz salat-ı tefriciyye de okuyalım 4444 defa dağıtırız kızlara çabucak biter perşembeyede kandil inş. dua edelim bol bol
Zaten dağıtıldı tatlım salatı tefriciye. Kişi başına 404 tane ben 200 tane okudum eğer okumak istiyosan seninle paylaşabiliriz canımcımmm
Bacımmmmm bilemedim kiinsan haber verir aşkolsun( birdahakine okurum artık ama eksik varsa alırım yinede
Bacımmmmm bilemedim kieksik var canım benim 204 taneyi istersen okuyabilirsin canım Maksat duadan payımızı almak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=726117&page=26 buradan ismini yazdır canıminsan haber verir aşkolsun( birdahakine okurum artık ama eksik varsa alırım yinede
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=726117&page=26 buradan ismini yazdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?