infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Nargazeli & 1 yasin_i Şerif
Eses07 & 3 yasin_i Şerif

+

Toplam 4 yasin_i şerifimiz var..

Hahaha valla bilmiyorum en son kızgındı eşine arayı düzeltmiş olmalı
Kardelenim canım sen yasin okumayı biliyomusun biz bu cumaya kadar 41 yasin okumayı planlıyoruz da

bilmezmiyim canım ya ben Meryem suresiyle fetih suresinide okuyorum 1 haftadır yasinde yarın okurum ekleyin benide

bilmezmiyim canım ya ben Meryem suresiyle fetih suresinide okuyorum 1 haftadır yasinde yarın okurum ekleyin benide

Tamam balım okuyunca sayısını yazarsın..
İnşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz. .dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Yasin-i şerifi cuma gününe kadar bitirdikten sonra da meryem suresi okuyacaz inşallah. Rabbim daha fazla kucağımızı boş bırakmasınn (Amin)

Yasin-i şerifi cuma gününe kadar bitirdikten sonra da meryem suresi okuyacaz inşallah. Rabbim daha fazla kucağımızı boş bırakmasınn (Amin)

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn tamma okuruz salat-ı tefriciyye de okuyalım 4444 defa dağıtırız kızlara çabucak biter perşembeyede kandil inş. dua edelim bol bol

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn tamma okuruz salat-ı tefriciyye de okuyalım 4444 defa dağıtırız kızlara çabucak biter perşembeyede kandil inş. dua edelim bol bol
Zaten dağıtıldı tatlım salatı tefriciye. Kişi başına 404 tane ben 200 tane okudum eğer okumak istiyosan seninle paylaşabiliriz canımcımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…