infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

merhaba kızlarrr nasılsınızz.eses test yaptınmı adet oldunmu ne durumdasın.benim adetim başladı gibi tam belli değil henüz ama akşama iyice olur büyük ihtimalle.bu ay da olmadı ve tammm 12 ay bitti

naptın kuzum bat gecti senin ?

test yaptım bugün canım negatif 12.gündü bugün ilaca başladım adet olmak için adet olayım aşılama yaptıracğm inşllh misafirlerim vardı ondan hiç giremedim kpss çalışmaya başladım sık giremiyorum ondan sizler neler yaptınız

buarada 2 3 kilo almışım ben ya pazar günü düğün var giyeceğim elbiseye zor girdim pazar gününe kadar nasıl kilo verecim azda olsa yaaaa offff

kırmızılar gelmedi ama sivilce bastı beni,stres yapıorum cookk

üzüldümmmmmm
geçmiş olsn yinede cnm bidakine inş.

Hayirlisi bebegim hissetmistim zaten negatif dite oyle bi his varki bende her zaman ne olacagini onceden hissediyrum.INSALLAH zmani gelince olur bebisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlarrrrrr sizler ne yapıyorsunuzz bakalımm
annem & anneannem & yengem & kayınvalidem & teyzem yemek & cay & kahwe derken aksam olduu .. ??

nasip kısmet kuzum insallah anne de oluruzzzzzzz :2::2::2::2:

merhaba kızlarrr nasılsınızz.eses test yaptınmı adet oldunmu ne durumdasın.benim adetim başladı gibi tam belli değil henüz ama akşama iyice olur büyük ihtimalle.bu ay da olmadı ve tammm 12 ay bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…