Bende akşam okudum canım. Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte gelsin yavrularımıziyim cnm saol sabah kalkıp yasin okudum hepimizn adına
2 günlk ilacm kaldı cnm
sen neler yapıyosn?
herkese kolu komşu akraba
Bende akşam okudum canım. Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte gelsin yavrularımız
Bu ovulasyon testleri eczanede bulunuyor mu canım bende yapayım tatlım belki banada şifa oluradetliyken mi başlanıyor meleğim?
2. gün demişsin heyecandan görmedim canımmmmmBir zarariniz olmaz deneyin.ben 2.ayda faydasini gördüm ise yaramasa bile zarari yok deneyin
Bu kür yumurtlamanın da düzenli olmasını sağlıyo o zamanCnm eczanede cok pahalı degmez 27lira icinde 5 adet var .gittigidiyordan lierac istedim 4 gundr geldi 20 adet 5 gebelik testi 19 liraydi galiba ordan iste.adetin bitince yaomaya basla bence pco duzensiz yumurtlama hangi gun olacagi bilinmiyor.ama benim 14.15.gunu ovulasyon gunumdu kuzum.yumoslar buyumustu cunku.
Cnm eczanede cok pahalı degmez 27lira icinde 5 adet var .gittigidiyordan lierac istedim 4 gundr geldi 20 adet 5 gebelik testi 19 liraydi galiba ordan iste.adetin bitince yaomaya basla bence pco duzensiz yumurtlama hangi gun olacagi bilinmiyor.ama benim 14.15.gunu ovulasyon gunumdu kuzum.yumoslar buyumustu cunku.
iyimiş valla bnde yapıyım adetimde doktora gitmedn
slm bu arda cnm
2. gün demişsin heyecandan görmedim canımmmmmTeşekkürler verdiğin bilgiler için Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bu kür yumurtlamanın da düzenli olmasını sağlıyo o zaman
kuzum bende hic ovülasyon denemedim .. bilmiorm .. :26:
fakat asılama bile tutmadı sence faydası olurmu bana :44:
bugünn menülerde neler var kızçelerr
benim menüm ; taze fasulye, fırında tavuk,princ pilaw,mısır yogurtlama ..
süper kuzum ...
Neler pişirdiniz kızçeler bugun bakalım menüler nedir ?
Cnm yumurta buyuyunce yumurtlama da düzenli oluyor zaten..bide afedersiniz ama iliski esnasinda ince belinizin altina sert yastik birakin kalkmayin sabaha kadar..kendinizi silin wcye gitmeyin.sonra yastigi kaldirip sirtustu uzanin en az yarim saat sonra istesiginiz pozisyonda uyursunuz
yeşil mercimek yemeği bulgur pilavı ayran ve pramit pastam var
Benim yaoacak halim yoktu disaridan istedim cnm
Kuzu hic belli olmaz benim arkadas asilama ile hamile kalamadi normal yolla 2.cocugu oldu.gittigidiyordan lieraz iste cokta uygun corek otuda yap belli mi olur..
yeşil mercimek yemeği bulgur pilavı ayran ve pramit pastam var
oohh yee pastalarıı şişşşşşşşşşşşşş
hayırlısı kuzum kocise söyleyeyim ..
oohh yee pastalarıı şişşşşşşşşşşşşş
hayırlısı kuzum kocise söyleyeyim ..
Soylemeden al ya kargo gebelik testi 20 ovulasyon testi 19 lira
Yeşil mercimek yemeği nasl oluyor canim çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?