infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bu ovulasyon testleri eczanede bulunuyor mu canım bende yapayım tatlım belki banada şifa olur adetliyken mi başlanıyor meleğim?

Cnm eczanede cok pahalı degmez 27lira icinde 5 adet var .gittigidiyordan lierac istedim 4 gundr geldi 20 adet 5 gebelik testi 19 liraydi galiba ordan iste.adetin bitince yaomaya basla bence pco duzensiz yumurtlama hangi gun olacagi bilinmiyor.ama benim 14.15.gunu ovulasyon gunumdu kuzum.yumoslar buyumustu cunku.

Bu kür yumurtlamanın da düzenli olmasını sağlıyo o zaman

kuzum bende hic ovülasyon denemedim .. bilmiorm .. :26:
fakat asılama bile tutmadı sence faydası olurmu bana :44:

iyimiş valla bnde yapıyım adetimde doktora gitmedn
slm bu arda cnm

2. gün demişsin heyecandan görmedim canımmmmm Teşekkürler verdiğin bilgiler için Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu kür yumurtlamanın da düzenli olmasını sağlıyo o zaman

Cnm yumurta buyuyunce yumurtlama da düzenli oluyor zaten..bide afedersiniz ama iliski esnasinda ince belinizin altina sert yastik birakin kalkmayin sabaha kadar..kendinizi silin wcye gitmeyin.sonra yastigi kaldirip sirtustu uzanin en az yarim saat sonra istesiginiz pozisyonda uyursunuz

bugünn menülerde neler var kızçelerr

benim menüm ; taze fasulye, fırında tavuk,princ pilaw,mısır yogurtlama ..

kuzum bende hic ovülasyon denemedim .. bilmiorm .. :26:
fakat asılama bile tutmadı sence faydası olurmu bana :44:

Kuzu hic belli olmaz benim arkadas asilama ile hamile kalamadi normal yolla 2.cocugu oldu.gittigidiyordan lieraz iste cokta uygun corek otuda yap belli mi olur..

Son düzenleme:

saol cnm denicem dediğin karışımı

oohh yee pastalarıı şişşşşşşşşşşşşş

yeşil mercimek yemeği bulgur pilavı ayran ve pramit pastam var

Benim yaoacak halim yoktu disaridan istedim cnm

Kuzu hic belli olmaz benim arkadas asilama ile hamile kalamadi normal yolla 2.cocugu oldu.gittigidiyordan lieraz iste cokta uygun corek otuda yap belli mi olur..

hayırlısı kuzum kocise söyleyeyim ..

Toplam 17 yasin_i şerifimiz var ..
41 e tamamlarız inşallah cuma gününe ..
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ins ..
Dualarımızı insallah Rabbim kabul eder ..

oohh yee pastalarıı şişşşşşşşşşşşşş

hayırlısı kuzum kocise söyleyeyim ..

gündüz 2 küçk dilim yedim 1 saat yürüdm cicim saat 4 te 1 kase ekmeksiz mercimek yemeği yedim 1 tane börek 2 dilim pasta 1 saat yürüyş ve boğazm kapandı artık yamm uyurm böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…