Öyle mi hamile kaldın tatlım. Nasıl uyguladın peki bitanem kaç güN?Cnm benim de o sorun vardı. .bende cok ugrastim igneler vurdurdum rahim filmi cektirdim olmadi.iki ay corekotu tarcin yedim gayet iyi büyüdü yumurtalar sen denedin mi kuzum denemediysen mutlaka dene
Oyy ölürüm bu fıstığaa [/B][/I]elindeki ne esesimmm ?
Rastlaşmıyoz demek. Ne yapıyosun tarlusalın kaçıncı günündesin bebekim? :26::26:ben hep buralardayım kuzu sen yoksun asıl
Oyy oyy muzda yermiş birde ikram da edermiş17 oldu yasin_i şerifimizz
Rabbim dualarımızı kabul eylesin kuzum insallahhhhhhhhhhhhhhh
bebikin eline kabuğu yeşil muz verdiniz kandırıyonz sarıarıda siz yiyiyonz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Oyy oyy muzda yermiş birde ikram da edermiş
Öyle mi hamile kaldın tatlım. Nasıl uyguladın peki bitanem kaç güN?
Rastlaşmıyoz demek. Ne yapıyosun tarlusalın kaçıncı günündesin bebekim? :26::26:
Öyle mi hamile kaldın tatlım. Nasıl uyguladın peki bitanem kaç güN?
dişi kaşınıyor die .. yeşilimsi olanı sert olanı severiz .
.aalanyada muz portakal doluuuu
Bu ovulasyon testleri eczanede bulunuyor mu canım bende yapayım tatlım belki banada şifa olurCnm iki ay corek otu denedim.ikinci ay corek otuyla ovulasyon testi kullandim.ben bunlara bagliyorum kuzum.1 yemek kasigi bal (ben balparmak kullandim) sen hakiki bulursan onu yap istersen 10 tatli kasigi evde rondodan cektigim corek otu, 10caykasigo toz tarcin karistir cam kaba koy.adetin 2.gunu ac karnına 1 yenek kasigi ye bitene kadar 10.12 gunde bitiyor kuzum.
biliyom bebkim eşimde bi otobüse yakın getrmişti geçen sene ben yoktum ama dağıtmışlar hep
Cnm iki ay corek otu denedim.ikinci ay corek otuyla ovulasyon testi kullandim.ben bunlara bagliyorum kuzum.1 yemek kasigi bal (ben balparmak kullandim) sen hakiki bulursan onu yap istersen 10 tatli kasigi evde rondodan cektigim corek otu, 10caykasigo toz tarcin karistir cam kaba koy.adetin 2.gunu ac karnına 1 yenek kasigi ye bitene kadar 10.12 gunde bitiyor kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?