Selam arkadaşlar yazdıklarınızı devamlı siteden takip ediyordum fakat üye olmak bugüne nasip oldu.ben 1,5yıldır evliyim ve yaklaşık 1yıldır bebek istiyoruz.bu sene şubat ayında adetimin 3.günü kadın doğuma gittim hormon testlerim yapıldı sonuç temiz.eşim spermyogram verdi sonuç temiz,progesteron çok güzel,rahim filmi hsg çekildi önce açık denildi,sonra yeterli görülmedi konseye soktular,onlarda konseyde herşey yeterli dedi,tüpler açık sıkıntı yok,muom vardı onun için sulu ultrason yapıldı myom rahim duvarının arkasında bebeğe bi etki etmez denildi ve beni yumurta takibine çağırdılar,şubattan bu güne kadar tevekkül ettim ve dr.a gitmedim nasıl olsa hag den sonra yapışıklıklarda açılıyo kolay hamiş kalırım dedim olmadı.bugün adetimin 3.günü ve farklı bi hastaneye gittim.vajinal ultrasonda bu ay yumurtlamadığımı söyledi dr ve klomen yazdı.bugün itibariyle 5gün aynı saatte ve tok karnına içmem gerektiğini bel bölgemdeki yağların gitmesi için 5kg kilo vermem gerektiğini ve ilacın kullanımı bittikten 3-4gün sonra tekrar ultrason yapılacağını söyledi.bende heyecanla bekliyorum bakalım ne olacak???bu arada burda bazı arkadaşların hsg gilmi çekilmeden yumurta takibine yada aşılamaya çağıran hekimler olmuş ...benim gittiğim hastane hsg olmadan hiçbişeye kara vermiyo yahuuu...
70.000 Lem yelid çekmeliymişiz,bebek sahibi olmak için.gün ve zaman sonırı yok,Bebek için niyet edip,Rabbimize sığınıcaz...
hosgeldin duygucum .. aynı senle aynı durumdayım kuzum klomen kullandım 3 ay yumos takibi ..
direk hormon ve hsg istedi doktorum,özele mi gidiyosun senn ? insallah anne oluruz bizlerdee ..
Özele gitmiyorum ilk tahlil ve tetkiklerim Ankara zübeyde Hanımda yapıldı,Allah razı olsun tüm Dr.larım işinin ehli ve insan psikolojisinden anlayan kişilerdi,bugünde Zekai Tahir Burak doğum evine gittim,bugünkü dr.umda çok ciciydi ve herşeyden önemlisi açıklama yapmaktan çekinmemeleriydi..ama ne yalan söyleyim özel dr.a tmeyi süşünüyordum,bir tanıdığım vazgeçirdi,iyiki de vazgeçmişim diyorum kendi kendime...sonuçta devlet hastanesinde daha çok vaka görülüyor ve tecrübe artıyor.ama Rabbim izin verirde hamiş olursam inşallah doğum özelde olur...Kurban olduğum Rabbim bugünün ve bu güzel 3ayların yüzü suyu hürmetine evlat diye ellerini mevlama açan tüm arkadaşlarımıza hayırlı haberler almayı nasip eder...
insallah canım kac yasındasın? bat nedir? listemize ekleyeyim senide ?
Özele gitmiyorum ilk tahlil ve tetkiklerim Ankara zübeyde Hanımda yapıldı,Allah razı olsun tüm Dr.larım işinin ehli ve insan psikolojisinden anlayan kişilerdi,bugünde Zekai Tahir Burak doğum evine gittim,bugünkü dr.umda çok ciciydi ve herşeyden önemlisi açıklama yapmaktan çekinmemeleriydi..ama ne yalan söyleyim özel dr.a tmeyi süşünüyordum,bir tanıdığım vazgeçirdi,iyiki de vazgeçmişim diyorum kendi kendime...sonuçta devlet hastanesinde daha çok vaka görülüyor ve tecrübe artıyor.ama Rabbim izin verirde hamiş olursam inşallah doğum özelde olur...Kurban olduğum Rabbim bugünün ve bu güzel 3ayların yüzü suyu hürmetine evlat diye ellerini mevlama açan tüm arkadaşlarımıza hayırlı haberler almayı nasip eder...
31yaşındayım:)bat nedir onu bilmiyorum ama😘
beklenen adeet günü
mrhb o zaman ankarada yaşıyorsunnnn demektirrrr
çok haklısın bazı doktrlarımız özeldeki doktorlardan çok daha iyi oluyorrrr
doktorlarda SAT diyor tatlım aslında son adet tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?