infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar merhaba,nasılsınız? ya bir sorum olacak,bugün adet dışı hafif bi kanama oldu bende,pembe bir kan... ne olabilir acaba bir fikri olan var mı? ilk defa oluyor,adetim biteli 16 gün oldu

selamm kızlarrr nasılsınız hepinizin geçmiş kandili vee cuma günümüz mübarek olsun..ne güzel dualar edilmiş 41 yasin okunmuş..bir dahaki sefere bende katılmak ısterım

doktorlarda SAT diyor tatlım aslında son adet tarihi

Sat: 11.06.2014 (
Listeyede ekle nereye eklersen kuzusu ama ben bugün başlayalım diyorum 70.000Lem yelid çekmeye...yer gök dua ile...Kurban olduğum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...Bu arada ben 2ay önce 15gün soğan kürü yaptım o da bi işe yaramadı,bi de incir kürümü yapsakki acep👍

hosgeldin duygucum .. aynı senle aynı durumdayım kuzum klomen kullandım 3 ay yumos takibi ..
direk hormon ve hsg istedi doktorum,özele mi gidiyosun senn ? insallah anne oluruz bizlerdee ..

Sat:11.06.2014
Listeyede ekle nereye eklersen kuzusu ama ben bugün başlayalım diyorum 70.000Lem yelid çekmeye...yer gök dua ile...Kurban olduğum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...Bu arada ben 2ay önce 15gün soğan kürü yaptım o da bi işe yaramadı,bi de incir kürümü yapsakki acep👍

O zaman bende içmiyeyim canımm uyarın için teşekkürler bitanem

slm canım nbr hosgeldın ben doktoruma sogan kurunu sordum prof faruk buyrunun hastasıyım capada gorew yapıyo suan ozelde bı faydası yok aksıne olan olması gerek surecı de gecıktırıyo dedı ondan sonra yapmadım ha yararını gordugunu soyleyen kısılerde var ne bılem tırstım bende yaptım cunku bı faydası olmadı
ama ıncır kurune hastalar memnun oldugunu soyluyo dedı ama kesın bişi soyleyemem dedı

İyidir bitanem senden naber? Napıyosun, nasıl geçiyor günlerin? Görünmüyosun hiç

ywrumm bı kac gun kendıme tatıl ılan ettım gezdım dolaştım saçlarımı boyattım biraz kendime bakıyım yenı cıcıler alıyımm dedimm iyi oldu moral depoladım..siz naptınız ne var ne yok

ywrumm bı kac gun kendıme tatıl ılan ettım gezdım dolaştım saçlarımı boyattım biraz kendime bakıyım yenı cıcıler alıyımm dedimm iyi oldu moral depoladım..siz naptınız ne var ne yok
Valla canım bende 2 gündür şehir dışındaydım az önce geldim. Bildiğin gibi işte ne duysak bebiş için uygulamaya çalışıyoruz

canım Allah kabul etsin ben yine baslayamadım kaynanamlara gittik gece 11 gibi idi geldik.gec oldu diye okuyamadım anladım canım Allah kabul etsin sen arapcasınımı okuyorsun.insallah bebişin yine gelir ve 9ay seninle olur insallah.bende baslıycam insallah en yakın zamanda bi türlü baslayamadım niyetlendim yine okuyamadım

oooooo güle güle giy cicileri canım .ne renk yaptın sacını canım????

aynen canım direkt göbegim cıktı artık millet hamile sanıyor.kilovermemiz gerek.doktor bir kilo bile fark ediyor dedi.daha güzel yumurtlarsın dedi.bende seviyorum asırı olmamak kaydıyla kiloyu yanaklarım falan doldu baya ama göbüşde doldu.napsak diyetmi yapsak ekmegi kestim ama hareket cok yok

O zaman bende içmiyeyim canımm uyarın için teşekkürler bitanem

aynen canım doktor içme dedi sende zaten pko dogustan gelen bişey dedi bu hapseni düzeltmez dedi.sendede pko varsa belki fayda etmeyebilir canım.ama içimden bi sesde fayda ediyor diyor bende sasırdım diyodum 3 ay içerim.sanırım önümüzdeki ay farlutal içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…