- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
benimki en son ne zmn adet oldun diyor bana
kuzum oturmaktan kütürüm oldum,cıkıp yürüyüp dolascam iskele,dondurma,mısır ..
öpüldünüz size iyi sohbetler gelirim ben 1,2 saatee
slm cnm nasılsın?
doktorlarda SAT diyor tatlım aslında son adet tarihi
hosgeldin duygucum .. aynı senle aynı durumdayım kuzum klomen kullandım 3 ay yumos takibi ..
direk hormon ve hsg istedi doktorum,özele mi gidiyosun senn ? insallah anne oluruz bizlerdee ..
O zaman bende içmiyeyim canımm uyarın için teşekkürler bitanemcanımben bugün bi doktora ultrasona girdim dedi bişeler var ama o ilacı içmeseydin olurdu dedi bu ay belki.onu biz tavsiye etmiyoruz dedi o ilacı.senin hormonların zaten dogustan böyle düzelme yapmaz dedi.bu ay içip bırakıcam daha içmiycem:26:
O zaman bende içmiyeyim canımm uyarın için teşekkürler bitanem
İyidir bitanem senden naber? Napıyosun, nasıl geçiyor günlerin? Görünmüyosun hiçkuzummm nbrrr
slm canım nbr hosgeldınSat:11.06.2014
Listeyede ekle nereye eklersen kuzusu ama ben bugün başlayalım diyorum 70.000Lem yelid çekmeye...yer gök dua ile...Kurban olduğum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...Bu arada ben 2ay önce 15gün soğan kürü yaptım o da bi işe yaramadı,bi de incir kürümü yapsakki acep👍
İyidir bitanem senden naber? Napıyosun, nasıl geçiyor günlerin? Görünmüyosun hiç
Valla canım bende 2 gündür şehir dışındaydım az önce geldim. Bildiğin gibi işte ne duysak bebiş için uygulamaya çalışıyoruzywrumm bı kac gun kendıme tatıl ılan ettım gezdım dolaştım saçlarımı boyattım biraz kendime bakıyım yenı cıcıler alıyımm dedimmiyi oldu moral depoladım..siz naptınız ne var ne yok
CNM gormedım superım bugun seytan kulagına kursun sen napıyosun tatlım
tamam kuzum ben başladım bugün bak ara vermek yok ama adet olduğunda da senin yerine başkası okuyor hamile kalsan bile 41 e kadar devam hergün 1 tane tamam mı tatlım bide meryem suresinde tilavet secdesi yapılması gereken bir yer var onu da yapmak lazım unutma kuzucumm
ywrumm bı kac gun kendıme tatıl ılan ettım gezdım dolaştım saçlarımı boyattım biraz kendime bakıyım yenı cıcıler alıyımm dedimmiyi oldu moral depoladım..siz naptınız ne var ne yok
Bende 170boy 53kilodan 63ciktim pko var diye geri zayiflamam lazim.Nasilda sevinmistim kilo aldim diyecok dogru ilk defa bu kilo almamda gobek cikardim sebebi zaten belki pko Doktor zayifsin dedi dinlemedim zayifliyorum geri .Ne yapsak bize zarar anlamadim gitti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?