infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

anladım kuzum insallah bizlerinde olurr bebislerimiz ..
kac yasındasın ? nerden cnm ? kac yıllık evlisin ? :13:

2 yıllık evliyim 27 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :))))) inşallah beklemekten başka çare yok sanrım

2 yıllık evliyim 27 yaşındayım yarışmaya eskişehirden katılıyorum :))))) inşallah beklemekten başka çare yok sanrım

memnun oldum kızcem bende 23 yasındayım alanyadan katılıyorum 3 bucuk yıllık evliyim hatta ekim gelirse 4 yıl olcakk
zaman nasıl geciyor anlamıorum ..ilk 2 yıl istemedik 1 bucuk yıldır olmuyoo .. ocakta asılama oldum tutmadı .. umutlarım azaldı :2:

sizde olmama sebebi var mı cnaım sağlık açısından

sizde olmama sebebi var mı cnaım sağlık açısından

benim eşim 2013te ocakta varikosel ameliyatı oldu ..:2:
benim hormonlar hsg normal cnm ..
doktor ameliyattan sonra olur dedi değerler normal dedi..
20 milyon spermlerimiz ..
1 buucuk yıl oluyo oolmadı,asılama da tutmadı :2:

benim eşim 2013te ocakta varikosel ameliyatı oldu ..:2:
benim hormonlar hsg normal cnm ..
doktor ameliyattan sonra olur dedi değerler normal dedi..
20 milyon spermlerimiz ..
1 buucuk yıl oluyo oolmadı,asılama da tutmadı :2:

bizdede hareketlilik ve sayı çok kötü idi şimdi 29 milyon sperm hareketlilikte 45 lerde bişi zaten o değerlerin çıktığı ay hamile kaldım acaba diyorum değerler yine mi düştü eşim tekrar test vermeye gidecek önmüzdeki aylarda...tekrar aşılamaya neden devam etmediniz peki belki ilkinde tutmamıştır???

maddi & manevi istemedim ben .. :2:
simdilikte hazır hissetmiyorum ..
cok üzüldüm,yıprandım anlatamam ..
evet cnm bencede test yaptırın ..
sperm cok önemli faktör

maddi & manevi istemedim ben .. :2:
simdilikte hazır hissetmiyorum ..
cok üzüldüm,yıprandım anlatamam ..
evet cnm bencede test yaptırın ..
sperm cok önemli faktör
ya orası da var kendini hazır hissetmek ben şuan için hazırım ama ilk hüsranı aldığımda nasıl olurum bilmiyorum eşime de dedim bir git diye adam alındı sanki kötü bişi dedim tamam bir ara giderim dedi...meğerse bugün gidecekmiş bende dedim boşver gitme aşılama zamanı istiyorlarmış o zaman yaptırırsın demez mi ben bugün gidecektim ama neyse sonra gideyim :)))) hayyy demet dedim diline eşşek arısı sokmasın :)))) demek ki bizimde zamanımız var kuzum üzülüyoruz yıpranıyoruz ama meleklerimiz geldiğinde seviincimiz katkat artacak inşallah

insallah kuzum .. esimde kendini suclu hissediyor ..
bu nasip kısmet meselesi .. insallah bizlerde anne oluruz ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…