- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Allah cezasını versinnn
işte o gelmeden izin de yapamam, bakalım ne zaman gelirse
Allah deger vermeyenlere degil evlat hasreti cekenlere versin amin
bende bugün gördüm kırmızıları bu ay allah nasip ederse aşılama yaptırıcam dua edin ne olur rabbim hayurlısını nasip ets,in inş.
ıımmmmhhhh köpüklü köpüklü ellerine sağlıkbuyrun karşılıklı kahwe keyf :)
Eki Görüntüle 1165787
amiiiiinnn inşallahAllah deger vermeyenlere degil evlat hasreti cekenlere versin amin
inşallah canım,inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimbende bugün gördüm kırmızıları bu ay allah nasip ederse aşılama yaptırıcam dua edin ne olur rabbim hayurlısını nasip ets,in inş.
ıımmmmhhhh köpüklü köpüklü ellerine sağlık
o ne demek? neden?hemde ne sıkıcı artık eşimden bile rahatsz lmaya başladım rabbim sonumuzu hayretsin inş.
hoşbulduk cnm stresliyim valla aşılama yaptırıcam bu ay allah nasip ederse yarın dktoa gidicem
hosgeldin kıscem nasılsın
ahh cnm .. nasip degilmis ..
yeni bat nedir ? 23 temmuz mu yazaım
buyrun karşılıklı kahwe keyf :)
Eki Görüntüle 1165787
valla canım yaklaşık bir yıldır düzwnli ilşiki yapa yapa mahvolduk :) ondan yani :))o ne demek? neden?
valla canım yaklaşık bir yıldır düzwnli ilşiki yapa yapa mahvolduk :) ondan yani :))
ıımmmmhhhh köpüklü köpüklü ellerine sağlık
hoşbulduk cnm stresliyim valla aşılama yaptırıcam bu ay allah nasip ederse yarın dktoa gidicem
25 temmuz cnm(
oooo müthiş görünüyo yaa afiyet olsun:)
Herkeslere merhabalar
Geçen hafta izindeydim kafamı topladım geldim bi de rahim filmi çektirdim bişey çıkmadı çok şükür yumurtlama gününü de yakaladım bakalım artık
off evet ya o işi ödev gibi yapmak gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?