aa neden ? nasip kısmeet bu işlerrr ..
öyle düşünme .. dert etme ! dua et ..
Allah razı olsun. Bir anda kendimi çok ümitsiz hissettim. Doğru söylüyorsunuz. Bu ramazan hepimiz için hayırlı olur inşallah. Hepimize dua edicem (tabi kendime de:))
merhabaa kızlarrr beeenn geldimmmm
ptesiden beri temizlikle boğuşuyordum çok şükür temizlik biitti evim tertemiz olduartık sizinle bol vakit geçirebilirmm..
esocannn bugün kırmızılarda geldi yani bat 27 temmuzz
oohh kısçem banada uğra bee .. hiçbişeye ellemedim .. :26::26:
kısçem nerelerdesin cook ösledim. . tmm ekliorm kızcem ..
ayy esocanımm burdaymışsın bende çk özledim aklım sizde kaldı hep ama yorgunluktan giremedim kuzum yaa
ayy geleyımm yavrumm sen ıste yeterkı halılarım hariç herşey mis oldu çok yoruldum ama degdı bu temızlık 15 gun gider bana..sen napıyonn aşkoo ne var ne yok geçmişede pek bakmdım varmı ıyı haberler
oohhh banada gell kuzu ya .. halılar bile duruyor .. bayrama diye hic ellemedim .. yıkamayıca verseydim ..
hicbir degisiklik yok kıscem buralardayım,kimselerde yok .. napaım .. sıcak hawa çatlicam ramazanda geldi..
sende ne var ne yok senii cok özledim birsenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..
Olsun saglıklı olsun guzum coğul gebeliklere riskli gebelik olarak bakıyorlar
Arkadaşımmmmm çoooookkkkkk sevindimmm:)Aklına hiç öyle şeyler getirme,Rabbim esirgesin korusun inşallahhh🙏👼👼👼darısı başımıza👼👼👼
Sende mi klomen ve iğneyle takip ediliyordun?
kuzumm yakın olsak gelırdım ınan el bırlıgı ıle yapıverırdık..bende ağustosta tatıle cıkıcam dönüşte boyatıcam evımı ozaman halıları yıkatmaya verıcem şimdi silkeledim öyle bi bi ay öncede halı yıkamayla yıkamıştım cok kırlı degıller..aynen yaa ıstanbulda yanıyor ne yapıcaz bilmem..bendee özledimmmmmm cnmm bacımm benım.. kızlarr yokmuuu
Olsun saglıklı olsun guzum coğul gebeliklere riskli gebelik olarak bakıyorlar
Arkadaşımmmmm çoooookkkkkk sevindimmm:)Aklına hiç öyle şeyler getirme,Rabbim esirgesin korusun inşallahhh🙏👼👼👼darısı başımıza👼👼👼
Sende mi klomen ve iğneyle takip ediliyordun?
Âmin inşallh canım gonal f ve iğne kullandım bn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızcem benimkiler de kirli değil .. ama alışkanlık yaz gelince yıkarız ..
şimdi ellemedim .. ramazan bitsin bakalım .. kimseler yok ..
naber duygu
Âmin inşallh canım gonal f ve iğne kullandım bn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hee kuzumm aynen senın bıde kocaman balkonn var ser tut hortumu snde serıl yerleree sserınn serınnn ayy ne güzellloff yaa ramazana kırmızılarla gırıyorum bi hafta oruç tutamayacagımmm
kocisim yıkayıveriyodu saolsun ..
bu sene hep doluyduk pazarlar ..
haa sen kırmızılarlasın .. bende tam ortasında olcam 15 16
kızcem özlemisim seni haaaaaaaaaaa
Selamun Aleykum.
Benim adim ŞABAN.Yarin kardesim RAMAZAN sizi ziyarete geliyor.. yaninda hanimi BEREKET, iki cocugu SAHUR ve İFTAR ile birlikte.
Ayrica 3 de torunlari "MAĞFİRET" "RAHMET ve "CENNET" de beraberinde. 30 gun boyunca sizlerle olacaklar ve sonra melekler ile geri donecekler.
Ricam: Kardesimi iyi agirlayin !
HAYIRLI RAMAZANLAR
kocisim yıkayıveriyodu saolsun ..
bu sene hep doluyduk pazarlar ..
haa sen kırmızılarlasın .. bende tam ortasında olcam 15 16
kızcem özlemisim seni haaaaaaaaaaa
insallah rabbiim hakkıyla geçirmeyi nasip eder ..
hosgeldin ya şehr_ i ramazan
Ohhh yıkasınn tabii güçlü kuvvetli..ayy kızz bende ılk evlendıım sene çatıda eşime yıkatıyım dedım fırçadan tut halıyı neyle yıkadıysa kırdı elınde kaldıkorktum halıyıda parçalıycak dıye ozamandn sonra daha yıkatmadımm
hee yaa benım ramazanım bı hafta sonra başlıyck bakalım sonundan yıne yakalayabılırım bende
bendeee özledimmm kızçemmm:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?