infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

inşallahhh cnmm benım bırbırımız için bol bol dua edelim rabbim dualarımızın kabul olmasını engelleyen günahlarımızı bağışlasın dualarımızı kabul etsin inşallaaaaaahhhhhhhhhhh

insallahh kuzum .. Rabbim tertemiz arınmayı nasip etsin bu ramazan ayında .. .
duualarımızı kabuLL ,günahlarımızı bagısladın rabbim insallahhhhhhhhhhhhh ..

benimki basınclı su makinesi var klimacı ya .. onla sürtüyoo miss ..
güclü tabikii .. bosuna mı beslioz .. saolsun kız kocisler

kuzum yaaaa coookk k özledimmm seva falanda gelmio,anotomi kayıp balıkkk

insallahh kuzum .. Rabbim tertemiz arınmayı nasip etsin bu ramazan ayında .. .
duualarımızı kabuLL ,günahlarımızı bagısladın rabbim insallahhhhhhhhhhhhh ..

aminn kuzumm benım inşallah..ramazanın bereketiyle evlerımızde bereketlenir evlerımıze bayram sevıncı gelır mınık mucızelerımızle inşallahhh...ohh mıss kii ne mis..tbiyaa o kadar bakıyoruz az bıraz işe yarsınlar dimi..aanatomıyı facede goruyorum arada ama sevayla pek muhabbetım olmadı cnm ınsallah ıyıdırler

kıscem face adresim yok .. olsa eklerdim ..
iyilerdir umarım ..
seva babama yardımm ediorum iş yerinde demişti en son ..

yıkayıversin güclü kuvvet li lerimiz napalım demi kıscem ..
aksama ne pişirdin kısçem

yavrumm bişey yapmadım kociş 6 da çıkıcak işten ramazan ıcın market alışverısıne gidicektik dışarıda yeriz dedi bende bişey yapmadım yorgunum kaç gündür iyi oldu sen naptın aşkısı

oohh misss

bezelye
bulgur pilawı
yoğurt_ayran
karpuz

Esesim bende 1tane yasin okudum Allah kabul etsin.temizlendim insallah leke falan gelmez.Rabbim kabul eder insalah

ayy kızcem gecen yıl yıkandım basladımdı .. son gün gelmisti .. onuda tuttum 1 günü ..
hamdolsun .. sende sanslısın .. 34 oldu o zmn kıscem Allah kabul eylesin insallahhh ..

мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм

ayy kızcem gecen yıl yıkandım basladımdı .. Son gün gelmisti .. Onuda tuttum 1 günü ..
Hamdolsun .. Sende sanslısın .. 34 oldu o zmn kıscem allah kabul eylesin insallahhh ..

evet gülüm sükür oldum bitti.insallah meryem suresinide okuyacagım.ben zaten ilaçsız adet olamıyom içmiycem ilaç bu ay.ilkkezise yaradı adet olamamakamin allah vesile eylesin amin

evet gülüm sükür oldum bitti.insallah meryem suresinide okuyacagım.ben zaten ilaçsız adet olamıyom içmiycem ilaç bu ay.ilkkezise yaradı adet olamamakamin allah vesile eylesin amin

insallah gülümmmmmmmm
Rabbim gönlümüze göre hayırlısından evlatlar versinn ..
Ramazan suy_ü yüzü hürmetinee

zahi de yetişi dinliyorum izliyorum ramazanı anlatıyor hoca ..

amin insallah Ramazanın bereketi yuvalarımızada gelsin insallah .bende az baktım zahideye.

DiliMizden Dua...

✿ Yüzünüzden Tebessüm....

✿ Yüreğinizden Sevgi...

✿ Eksik Olmasın İns/Allah..

✿ Sevildiğinizi Asla Unutmayın..
.
✿ M *U* T *L *U ✿ R*A*M*A*Z*A*N*L*A*R* ✿.

prolaktinini dengeler kuzum tedaviyle ..
insallah tutar kızcem bebisin ..
bugun gittim üniversitedeki doktora cok şükür hepsi çok iyi çıktı bu sefer fsh lh e2prolaktin hepsi çok iyi dedi aşılama için ilaç kullanmaya başladım dua edin ne olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı olur daha adetim bitmedi malesef canm yasin okuyanadım

klomen mi verdi ? hangi ilacı cnm ..
cok sevindim degerlerin normal olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…