inşallahhh cnmm benım bırbırımız için bol bol dua edelim rabbim dualarımızın kabul olmasını engelleyen günahlarımızı bağışlasın dualarımızı kabul etsin inşallaaaaaahhhhhhhhhhh
benimki basınclı su makinesi var klimacı ya .. onla sürtüyoo miss ..
güclü tabikii .. bosuna mı beslioz ..saolsun kız kocisler
kuzum yaaaa coookk k özledimmm seva falanda gelmio,anotomi kayıp balıkkk
insallahh kuzum .. Rabbim tertemiz arınmayı nasip etsin bu ramazan ayında .. .
duualarımızı kabuLL ,günahlarımızı bagısladın rabbim insallahhhhhhhhhhhhh ..
aminn kuzumm benım inşallah..ramazanın bereketiyle evlerımızde bereketlenir evlerımıze bayram sevıncı gelır mınık mucızelerımızle inşallahhh...ohh mıss kii ne mis..tbiyaa o kadar bakıyoruz az bıraz işe yarsınlar dimi..aanatomıyı facede goruyorum arada ama sevayla pek muhabbetım olmadı cnm ınsallah ıyıdırler
kıscem face adresim yok .. olsa eklerdim ..
iyilerdir umarım ..
seva babama yardımm ediorum iş yerinde demişti en son ..
yıkayıversin güclü kuvvet li lerimiz napalım demi kıscem ..
aksama ne pişirdin kısçem
yavrumm bişey yapmadım kociş 6 da çıkıcak işten ramazan ıcın market alışverısıne gidicektik dışarıda yeriz dedi bende bişey yapmadım yorgunum kaç gündür iyi oldusen naptın aşkısı
oohh misss
bezelye
bulgur pilawı
yoğurt_ayran
karpuz
ohh acıktımm valla süpermiş..cnm eşim aradı hazrlan dedi ben hazırlanıyım görüşürüz
görüşürüz kızçem
öpüldünnn nanakdann
Esesim bende 1tane yasin okudum Allah kabul etsin.temizlendim insallah leke falan gelmez.Rabbim kabul eder insalah
ayy kızcem gecen yıl yıkandım basladımdı .. Son gün gelmisti .. Onuda tuttum 1 günü ..
Hamdolsun .. Sende sanslısın .. 34 oldu o zmn kıscem allah kabul eylesin insallahhh ..
evet gülüm sükür oldum bitti.insallah meryem suresinide okuyacagım.ben zaten ilaçsız adet olamıyom içmiycem ilaç bu ay.ilkkezise yaradı adet olamamakamin allah vesile eylesin amin
evet gülüm sükür oldum bitti.insallah meryem suresinide okuyacagım.ben zaten ilaçsız adet olamıyom içmiycem ilaç bu ay.ilkkezise yaradı adet olamamakamin allah vesile eylesin amin
insallah gülümmmmmmmm
Rabbim gönlümüze göre hayırlısından evlatlar versinn ..
Ramazan suy_ü yüzü hürmetinee
amin insallah Ramazanın bereketi yuvalarımızada gelsin insallah .bende az baktım zahideye.
bugun gittim üniversitedeki doktora cok şükür hepsi çok iyi çıktı bu sefer fsh lh e2prolaktin hepsi çok iyi dedi aşılama için ilaç kullanmaya başladım dua edin ne olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı olur daha adetim bitmedi malesef canm yasin okuyanadımprolaktinini dengeler kuzum tedaviyle ..
insallah tutar kızcem bebisin ..
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizehepimiz aynı dertteyiz canım dua et bol bol
bugun gittim üniversitedeki doktora cok şükür hepsi çok iyi çıktı bu sefer fsh lh e2prolaktin hepsi çok iyi dedi aşılama için ilaç kullanmaya başladım dua edin ne olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı olur daha adetim bitmedi malesef canm yasin okuyanadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?