amin cnm gecti öfkem :)
sen nasılsın kuzum
Iim canım tembellik var ruhumda fazlasiyla sen nasılsınnasılsın kuzum :)
bi ayakkabı alcam eksik cogunu aldım ..
elbise & şal tamam :) sen nasılsın balım ..
nişana gel oynayalım döktürelim ..
kısçemin tacını & cicegini sectik ..
Ne güzel maslh yaslar 21 22 ler 24 ler benim nisanda 28 dolucak .. hep çok genç anne olmak istemistim.. 2ablam 1 abim var ilkoulda kardeşim olsun isterdim annemde var diyor du bende benden küçük olsun ben ona bakiyim elinden tutayim Diodum..annem anlanlarin olur artik diyordu simdi 5 tane yegenim var :) teyze siz çocuk yakmaktan vazmi gectiniz diyolar :)
ıyı canım ne olsun calısıyorum ıste farklı bırsey yok regl e 5 -6 gun kaldı beklemedeyım:)
Iim canım tembellik var ruhumda fazlasiyla sen nasılsın
Ne güzel maslh yaslar 21 22 ler 24 ler benim nisanda 28 dolucak .. hep çok genç anne olmak istemistim.. 2ablam 1 abim var ilkoulda kardeşim olsun isterdim annemde var diyor du bende benden küçük olsun ben ona bakiyim elinden tutayim Diodum..annem anlanlarin olur artik diyordu simdi 5 tane yegenim var :) teyze siz çocuk yakmaktan vazmi gectiniz diyolar :)
Ne güzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah tez zamanda seninde kucaginda bebisin olsun inşallah canımkuzumm erken anne olmak istedik nasip ama ..
en güzel yasıdır kadının bence 30 lar ..
nasip bee .. teyze olcam bende 18 yasındaki kardesim hamile ..
ohh ne guzel herşey tamam..bızımde ctesı düğünümüz var.. geleyım balım beraber oynarız karşılıklıı
kuzumm erken anne olmak istedik nasip ama ..
en güzel yasıdır kadının bence 30 lar ..
nasip bee .. teyze olcam bende 18 yasındaki kardesim hamile ..
Yani Rabbim ne yazdiysa onu yasiyoruz napalım.. inslh daha çok beklemeyizbende 26 yaşındayım cnm 27 ye giricem..bende hep genç anne olmak ıstemıstım ama allah böyle nasip etmiş..
Ne güzel Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah tez zamanda seninde kucaginda bebisin olsun inşallah canım
Yani Rabbim ne yazdiysa onu yasiyoruz napalım.. inslh daha çok beklemeyiz
ohh yandan yandann
kim evleniyo cnm
kaçan kardeşim hamileymiş ..
aa kaçan kardeşinmi tatlım..ne guzel hayırlısıyla kucagına alır ınsallah..demek teyze oluorsun..konuşuyormusuunuz kardesınle nişana gelıcekmı
Kardes gibi olan goruntu benim hep çok hisuma gitmistir hiç üzülme tatlimdaha kendisi cocuktu , cok duygulandım üzüldüm ..
Yani Rabbim ne yazdiysa onu yasiyoruz napalım.. inslh daha çok beklemeyiz
eşimin kuzeni cnm..ben bısey almadım evdekılerden uydurucam bişey..hamiş halımle gıdıcektım ne guzel soranlara hamıleyım dıycektım ama nasıp olmadı
ewt okudum cnm darısı en yakın zamanda başına ınsallah
canım 1 defa konustum gecen .. cok agladı .. cok özledim diyor ..
mutluyum diyor .. 3 haftalık hamileymis simdi ,nisana gelmicek ailem affetmiyor ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?