Kardes gibi olan goruntu benim hep çok hisuma gitmistir hiç üzülme tatlim
Yarin 28. Günüm gelmesin kirmizi diye yalvariyoruminsallah gelir cnm bu sene bebislerimiz :)
torunu duyunca affederler belki cnm..
Yarin 28. Günüm gelmesin kirmizi diye yalvariyorum
hayırlısı birsenim be , sana bisey olmasın insallah gene hamis kalırsın ..
daha ben hic hamile de kalamadım , bazen anne olamicam gibi gelior ..
olmazsa sosyal hizmetlerden almayı düşünmeye basladım ..
Benm 3 yil doldu ilk bikaç ay esim korundu doal yontemle.. bu 29. Ayiminşallah cnm..sen ne kadardır ıstıyorsun..
anlamadım ..
çokmu katı duydumu torunu
Benm 3 yil doldu ilk bikaç ay esim korundu doal yontemle.. bu 29. Ayim
ewt cnm hayırlısı ınsallah cnm..çarşamba doktor kont. var ınsallah temızlenmıstır ıcım doktor korunun fln demez ınsallah..
duu bakalım cnm daha hıc tedavı görmedınkı sen 1 kere aşılama oldun oda hapla benım doktorum hapla aşılama gecersızdır demişti..bi kaç aşılama yapabılırsın tüp bebek var daha sen hıc bırını deenemeden ne çocuk alması..olucak cnm ınanıorum ama doktora gıtmeyı ıhmal etme daha fazla
ben şubatta 4 sene olucak cnm bızde ılk bı kac ay dogal yontemlerle korunduk..tam 3 sene uzerıne hamıle kaldım ama kaybettım..sizde bi sorun varmıydı cnm
Böyle devrik cümle yi anlamamis olman doal .. Anne ile cocugu Kardes gibi gorunur ya genç anneler de onu demek istedim
Esimde hareketlilik düsük %30 likwfiben şubatta 4 sene olucak cnm bızde ılk bı kac ay dogal yontemlerle korunduk..tam 3 sene uzerıne hamıle kaldım ama kaybettım..sizde bi sorun varmıydı cnm
esimde likefikasyon 1 saat hareketlilik dusuk %30 Tatlimben şubatta 4 sene olucak cnm bızde ılk bı kac ay dogal yontemlerle korunduk..tam 3 sene uzerıne hamıle kaldım ama kaybettım..sizde bi sorun varmıydı cnm
insallah gerek kalmadan hamis kalırız birsenim bee
en eski benmi varım şifamla
Esimde hareketlilik düsük %30 likwfi
esimde likefikasyon 1 saat hareketlilik dusuk %30 Tatlim
Esimde hareketlilik düsük %30 likwfi
esimde likefikasyon 1 saat hareketlilik dusuk %30 Tatlim
bende ınanıorum cnm olucak rabbım nasıp edıcek..
ee bende eskıyım 4 senelık olcam 4 ay var aramızda
kuzum lısteden sılebılırsın benı hala hamıs gozukuorum
Kismet iste bende güya 5 sene istemicektim tavana tirmaniyorum20 yasında evlendim,esim kücüksün dedi ..
nisnlıyken 3 yıl bebek istemicez die konustuk ..
simdi de bebis bizi istemiyor .. 24 olduk ..
2 yıldır istiyruz,esimin ileri hızı biraz yavas , bende sorun yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?