anladım canım sağol inşallah yükselir degerim.seninde bebişin hayırlı olsun umarım sağlıcakla alırsın kucağınaMerhaba canım bende dayanamayıp sabah eşimden gizli tıp merkezinde test yaptırdım. Transferimin 9. gününde sonucum 19.04 cıktı. Hastaneyi aradım hemşirem herşey yolunda erken yapmışsın ama gebelik var dedi ama katlarsa saglıklı konusabiliriz dedi. Şimdi aşılamada 8.gün erken olabilir. istersen braz daha bekle yada doktorunu ara, inan 9.güne bile erken aslında ama umut heycan sabırsızlık stres bizi bu hale getiriyo. umarım değerin artar.
Iyi gecelerIyi geceler arkadaşlar...
amin inşallah cümle isteyene nasip etsinmrb yoldaşlar :) heppp bekliyoruz bir an önce meleklerimize kavuşmayı kızlarr bakalm yarın çok mübarek gün bolbol dua edelim vericek olan şüphesz Rabbim dualarm tüm evlat hasreti çekenlere :)))
BİZDEN DUALARINIZI esirgemeyin canm Rabbim sizede hayrlı kolay doğumlar sağlık sıhhat nasip etsn yavrunuzla:)amin inşallah cümle isteyene nasip etsin
amin canım cümlesine ben herkes için hep dua ediyorum hep giriyorum sayfaya inşlallah nasip olacak bende 2 sene bekledim çünküBİZDEN DUALARINIZI esirgemeyin canm Rabbim sizede hayrlı kolay doğumlar sağlık sıhhat nasip etsn yavrunuzla:)
Geçmiş olsun. Benim iki aşılama negatifselam kızlar bende adet oldum yanı aşılamam tutmadı
Üzülme semusum nasip kısmet biliyorum çok zor yeni umutlarla eli bomboş olmak ama iyi olmak zorundayızselam kızlar bende adet oldum yanı aşılamam tutmadı
Üzülmuyorum kuzum var bir hayır diyorum vakti gelmemiş daha diyorumÜzülme semusum nasip kısmet biliyorum çok zor yeni umutlarla eli bomboş olmak ama iyi olmak zorundayız
Aynen öyle canım benim bende deniycem aşılama yı doktorum son kez deniycek bu ay sonra ara verip aşılama yapcakmis hakkımızda hayırlısı gelecekler bi gün inşallah benim durum da bu ay garip adetim gecikti ama içerde büyüyen yumos var bitane diğer ileri büyüyüp çöktüler inşallah buda buyur ama cokmezÜzülmuyorum kuzum var bir hayır diyorum vakti gelmemiş daha diyorum
inşallah canımm hayırlı haberlerle gellAynen öyle canım benim bende deniycem aşılama yı doktorum son kez deniycek bu ay sonra ara verip aşılama yapcakmis hakkımızda hayırlısı gelecekler bi gün inşallah benim durum da bu ay garip adetim gecikti ama içerde büyüyen yumos var bitane diğer ileri büyüyüp çöktüler inşallah buda buyur ama cokmezyarin kontrol var bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?