- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Bugün gittim canım doktor hiç vakit kaybetmeye gerek yok direk aşılama yapalım dedi adet bekliyip aşılamaya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin bende sizde benim dualarimdadinininşallah canımm hayırlı haberlerle gell
Progesteron yüksek çıkmış belki yükselir yarın vak bakalım ama ben 2 bekle öyle tekrarla derim çünkü hcg değeri 2 günde bi yükseliyor Rabbimin vardır bi bildiği canım belki zamanı değildir üzme kendi bunu söylemek kolay oluyo ama yaşaması zor hepimiz aynı yolda yuruyoruzSlm kizlar tup bebek yaptidim bugun test gunumdu 2
0.26 cikti hcg -pregastoron 20.67cikti aglamaktan gozlerim sisti yari tekrarla testi dediler yukselir mi ki acaba 17yildir olmuyo 3.denememdi.
İnşallah dualarım hepimiz için kızlar güzel haberlerimizi verelimBugün gittim canım doktor hiç vakit kaybetmeye gerek yok direk aşılama yapalım dedi adet bekliyip aşılamaya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin bende sizde benim dualarimdadinin
Amin inşallah canım benim.. Hem korkuyorum hem çok heycanliyim doktorum iyi güzel şeyler diyo bilmiyorumİnşallah dualarım hepimiz için kızlar güzel haberlerimizi verelim
Benim tutmadı senin ki insallah tutar canım hakkında Hayırlısı olsunBugün gittim canım doktor hiç vakit kaybetmeye gerek yok direk aşılama yapalım dedi adet bekliyip aşılamaya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin bende sizde benim dualarimdadinin
Aminnnn semusum hem korkuyorum hem heycanlıyım Rabbim ikimizede kavuştursun en kısa zamanda evlatlarimiza insallahBenim tutmadı senin ki insallah tutar canım hakkında Hayırlısı olsun
Merhaba bende aynı durumdayım... Tüp bebek denememiz büyük bir ihtimalle kimyasalla sonuçlanıyormrb kızlar son günlerde iyice depresif agresif bişey oldum(((((((
EMİN MİSİN CANM KAN TESTİ YAPTRDIN MI DEĞİLDİR İNŞAALLHMerhaba bende aynı durumdayım... Tüp bebek denememiz büyük bir ihtimalle kimyasalla sonuçlanıyor
Yaptırdım canım değerim 7,38 çıktı çok düşük. Doktorum ilaçlara devam etmemi ve kan testimi de pazartesi tekrar etmemi söyledi. Ama umutlu konuşmadıEMİN MİSİN CANM KAN TESTİ YAPTRDIN MI DEĞİLDİR İNŞAALLH
Transfer gününü saymazsak 11. gün yaptırdım canım.Doktorum o güne tarih vermişti seçim giricek vs dedi ne alakaysa sonuçta kan verdiğim yer özel... İnşallah canıminşallah yükselir cnm erken mi yaptrdın?????
Çok sağol canım , inşallah hepimizin yüzü gülsünİNşaallah canm ümi,dni kaybetme inşaalh yüzün güler rabbm hayrlısını nasip etsn erkenmiş dha yükselebilr
Adet belirtilerim başladı yine
benm adete daha cook var da yumurtlama belırtısı olmuyor bende yahu neden acep
Pko musun?
canım nerelerdesin sennn ? iyimisinAdet belirtilerim başladı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?