Öyle canım ama ne yapayım,o kadar çektiğimiz acılar,maddi manevi zorluklar ve biz bu kadar mücadele vermemize rağmen,tesadüfen anne olan bu tiplerin çocuklara eziyet etmesi,bizim kucaklarımızın boş kalması,tüm sevgimizin içimizde patlaması,gözyaşı olup akması,ne bileyim çok zor,inan anlayamıyorum...Gobe aynen ya..böyle haberleri görünce gelde isyan derecesine gelme .. Rabbime sığınmak tan başka elimizden gelen yok.
Sağol tatlım ♡Kolay gelsin canım. Benim ki daha gelmedi ama eli kulağında
Bu arada haberlerde gördünüz mü bilmiyorum...Bu seferde bir öz anne,çocuklarını dövüyor diye tutuklandı.Ama ne dövmek yani hem dövmek hem beddua,çocuğun kalbine kalbine vuruyor,arabanın altında kal inşallah,bende kına yakarım filan diyor...Ey Allah'ım sen çok büyüksün isyan etmek istemiyorum ama,bizim olsa biz pamuklara saracağız,dövmek ne kelime o ponpiş topuklarından öpeceğiz,mis kokusunu bağrımıza basacağız...Ey Allah'ım bu kadının neden 2 tane çocuğu varda bizim yok...Allah'ım sen duy sesimizi,ne para ne pul ne ev ne araba istemiyoruz,sadece hayırlı bir evlat istiyoruz,sen yardım et bize.
Evet canım perşembe başladım.Bir mucize,bir ümit...
Âmin canım âmin...Olmaz olsun öyle anne
Hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere de
Sağol tatlım ♡
İnşallah bebiş gelir ..
Öyle canım ama ne yapayım,o kadar çektiğimiz acılar,maddi manevi zorluklar ve biz bu kadar mücadele vermemize rağmen,tesadüfen anne olan bu tiplerin çocuklara eziyet etmesi,bizim kucaklarımızın boş kalması,tüm sevgimizin içimizde patlaması,gözyaşı olup akması,ne bileyim çok zor,inan anlayamıyorum...
Âmin canım âmin...
Amin
Hasret çeken herkese Allah sağlıklı evlat nasip etsin.
Çok güzel ifade etin. Anca özlem çeken ve evlat kokusuna hasret olanlar böyle hisseder.. inşallah değer bilen herkes evladına kavuşur
Rabbime göre güçlük yok inşallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder yengeme hersey yapılmş htaa onsan önce düşüğü vardı 8 sene olmadı 9.sene kutay beyin sayesinde bide problme neymş biliyomusn vücut ısısı yumurtlama için düşükmüş 96 yılnda bunu nasıl anlamş pes diyorum şimdiki doktrlar teknoloji gelişöşken anlayamoyolar düşün benm rahm içi bebhğimi dış gebelk diyip aldılar şans mıdrı nasip midir inan bilemiyorum artık Rabbim yüzümüzü güldrsnCanım birde ben söyledim çekelim diye ısrar ettim yani düşün.Sonra zaten korktuğum başıma geldi yani.O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi.Tüm olumsuzluklar bende toplanmış sanki...Bakalım son çare bir doktor kaldı gelecek ay ona gideceğim,kutay bey i de araştırayım.
Merhaba kızlar 2 buçuk yıldır yenemediğim infertilite beni boğuyor bitiriyor sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor çok kötüyüm çokbeni de aranıza alır mısınız
Bu arada haberlerde gördünüz mü bilmiyorum...Bu seferde bir öz anne,çocuklarını dövüyor diye tutuklandı.Ama ne dövmek yani hem dövmek hem beddua,çocuğun kalbine kalbine vuruyor,arabanın altında kal inşallah,bende kına yakarım filan diyor...Ey Allah'ım sen çok büyüksün isyan etmek istemiyorum ama,bizim olsa biz pamuklara saracağız,dövmek ne kelime o ponpiş topuklarından öpeceğiz,mis kokusunu bağrımıza basacağız...Ey Allah'ım bu kadının neden 2 tane çocuğu varda bizim yok...Allah'ım sen duy sesimizi,ne para ne pul ne ev ne araba istemiyoruz,sadece hayırlı bir evlat istiyoruz,sen yardım et bize.
Esescim nasilsin bn sadiye20 ismimi degistirdim uzun zamn sonra topige geri gelme karari aldim ikinci bebek icin kafam karisik bu aralar oglum iki yasina gelince dusunuyodum ama gene uzun surer mi ki die terettut ediyorum acaba biraksammi ki korunmayi gene ugrascam die korkuyorum
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın. .Umutla beklemede
Merhaba kızlar 2 buçuk yıldır yenemediğim infertilite beni boğuyor bitiriyor sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor çok kötüyüm çokbeni de aranıza alır mısınız
AMIN ....aminnnOlmaz olsun öyle anne
Hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?