- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
Oglusum iyi cok sukur yurumeye basladi hergunum bambaska geciyo sayesinde iki yasina gekince kesin birakicaktim korunmayi ama gene olmassa diye erknden biraksan mi diyo kafam bu aralar buda bnm balim teyzesi eski yazilarimi okuyorum bugun cok sukur hepsi bi ani aklimda ama hic yasanmamis gibiMerhaba canım. .
Kuzum sen bilirsin. .
Bir bebek daha düşünüyorsanız korumayı bırakın. .
Bizler beklediğimiz için tedirgin olmak normal. .
Siz bilirsiniz canım. .
Oğluş nasıl :)))
Bu erkekler herseyi kadinlardan bekliyo zaten cocuk istiyosa katlancak cnm birseylere rahimden nie parca aliyolar anlamadim cnmBu arada kizlar subat ayina alindi tup bebek tedavimiz.
fakat esim gitmeyelim diyor cok ofkeli bu konuda.
agzimi bile acamiyorum tedavi deyince evde catisma basliyor.
ben o kadar ugrastimki bu tedaviye kabul edilmemiz bile 1 seneyi buldu.
simdi rahimden parca alinip incelenicek.+sperm testi surekli istiyorlar.
bizimki randevu almami bile istemiyooo.cok korkuyorum bu ay onu ikna edemezsem hersey biticek...
cok yorgunum cok umutsuzum herifte hic istek yok yaaa anlamiyorum neyi bekliyor.insan biraz ugrasir...
Maşallah canım çook güzelOglusum iyi cok sukur yurumeye basladi hergunum bambaska geciyo sayesinde iki yasina gekince kesin birakicaktim korunmayi ama gene olmassa diye erknden biraksan mi diyo kafam bu aralar buda bnm balim teyzesi eski yazilarimi okuyorum bugun cok sukur hepsi bi ani aklimda ama hic yasanmamis gibiEki Görüntüle 1734389
Bu arada kizlar subat ayina alindi tup bebek tedavimiz.
fakat esim gitmeyelim diyor cok ofkeli bu konuda.
agzimi bile acamiyorum tedavi deyince evde catisma basliyor.
ben o kadar ugrastimki bu tedaviye kabul edilmemiz bile 1 seneyi buldu.
simdi rahimden parca alinip incelenicek.+sperm testi surekli istiyorlar.
bizimki randevu almami bile istemiyooo.cok korkuyorum bu ay onu ikna edemezsem hersey biticek...
cok yorgunum cok umutsuzum herifte hic istek yok yaaa anlamiyorum neyi bekliyor.insan biraz ugrasir...
Tesekkur ederiz eskiden kimse kalmamis heralde bi goz gezdirdim herkes dagilmisMaşallah canım çook güzel
BILMIYORUM CNM RAHIM FILMINI FALAN CEKMISTIK.Bu erkekler herseyi kadinlardan bekliyo zaten cocuk istiyosa katlancak cnm birseylere rahimden nie parca aliyolar anlamadim cnm
Hmmm yok cnm ben normal yolla hamile kaldim ama bir sene bekletti bizi amin insallh rabbim sanada nasip etsinBILMIYORUM CNM RAHIM FILMINI FALAN CEKMISTIK.
SONUCLARA BAKTILAR SANIRIM SIKINTIMIZIN NE OLDUGUNU TAM ANLAMAMISLAR.
RAHIMDEN PARCA ALIP INCELENCEKMIS.SONRASINDA
PROBLEM VARSA HISTEROSKOPIYLE ALINIYOR GALIBA.
SIZIN BEBIS TUPLEMI OLDU.HAYIRLI SAGLIKLI BI SEKILDE BUYUTUN INS.
Aminnnn insallahhHmmm yok cnm ben normal yolla hamile kaldim ama bir sene bekletti bizi amin insallh rabbim sanada nasip etsin
son bi haftam kaldi ...
umudum yok cunku sancim cok
Oglusum iyi cok sukur yurumeye basladi hergunum bambaska geciyo sayesinde iki yasina gekince kesin birakicaktim korunmayi ama gene olmassa diye erknden biraksan mi diyo kafam bu aralar buda bnm balim teyzesi eski yazilarimi okuyorum bugun cok sukur hepsi bi ani aklimda ama hic yasanmamis gibiEki Görüntüle 1734389
Amin cnm saolAllah bağışlasin
Tesekkur ederiz eskiden kimse kalmamis heralde bi goz gezdirdim herkes dagilmis
Hoşbuldum canım maalesef beklemekten başka çare yok bizim durum karışık 2 buçuk yıldır olmuyo şimdiye kadar sebepsiz infertilite diye oyaladılar şimdide 2 aydır eşimin değerleri düşük çıkıyor tüp diyorlar bakalım hayırlısı sizin sorun neHoşgeldin canım. Allah Kerîm üzme kendine herşeyin bir zamanı var bize beklemek zor gelsede sabretmekten başka çare yok..
Sizin sorun ne
Amin canım yaş 30 olmak üzere o yüzden biraz kaygılıyımHepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. .
Üzülme canım rabbim inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Kaç yaşındasın?
Hoşbuldum canım maalesef beklemekten başka çare yok bizim durum karışık 2 buçuk yıldır olmuyo şimdiye kadar sebepsiz infertilite diye oyaladılar şimdide 2 aydır eşimin değerleri düşük çıkıyor tüp diyorlar bakalım hayırlısı sizin sorun ne
Amin canım yaş 30 olmak üzere o yüzden biraz kaygılıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?