yasım 23 evet ilk olacak rabbimin izni ile 18 aydır beliyorduk cok şükür geldi 18 ayda yavruminşallah yaş kaç ilk cocugunmu
yasım 23 evet ilk olacak rabbimin izni ile 18 aydır beliyorduk cok şükür geldi 18 ayda yavrum
Allah bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah : (Kızlar yasmin kullanıp hamile kalan oldumu bilginiz varmı
Rabbim yanında o seni görüyor hiç eksik değilsin canim ben biliyorum bizim de olacak hemde ikiz verir inşallah
kızlar ben profilime resim koyamiyorum nasil oluyor
İnşallah kuzuminşallhhh cnm bnm en kısa zamanda
Yoktu cnm tesk eşimin ileri hateketi %15 yi degeri emodex hak içiyordu 2 aydır bide havuç suyu içiyordu her akşam sıkıyordu.m katı meyve sıkacagi ile zaten bu ay adetten sonra ilişki oldu bide 12.14 günlerde ilişki oldu cnmherhangi bir sorununuz varmıydı arkadaşım eşinde yada sende
Nasıl yani hapı kullanırken hamile kalmak mı??Kızlar yasmin kullanıp hamile kalan oldumu bilginiz varmı
Benim 23 şubatBatları yazalım lütfen kızlar
Tamam canım benim ♡Benim 23 şubat
Benimde bugün bitti adetim esra git doktora yarin 3 günde bak bakalim ne diycekAllah bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah : (
Adet oldum bugün :///
Evet canım bu ay aşılama iptal oldu içerde yumurta varmış dengesiz büyüyen çökecek sanırım adet ol bidaha ki ay yapalım dedi bizi olumsuz etkiler diye adet olmam için verdi yanıNasıl yani hapı kullanırken hamile kalmak mı??
Ben 1 sene kullandım yasmini bıraktım 4. Ayimda hamile kaldım. Korkma yanı 1 aydan birşey olmaz.Evet canım bu ay aşılama iptal oldu içerde yumurta varmış dengesiz büyüyen çökecek sanırım adet ol bidaha ki ay yapalım dedi bizi olumsuz etkiler diye adet olmam için verdi yanı
İnşallah galiba rahmi temiiyomus bırakıp hamile kalan çok varmış inşallah aşılama iyi sonuçlanır kullanırken de hamile kalan varmış bakalim neler olucakBen 1 sene kullandım yasmini bıraktım 4. Ayimda hamile kaldım. Korkma yanı 1 aydan birşey olmaz.
Canım o güçlü bir doğum kontrol hapı. Bütün doğum kontrol hapları gibi kist varsa onu götürüyor aynı zamanda regli düzenliyor. İnşallah istediğin gibi olurİnşallah galiba rahmi temiiyomus bırakıp hamile kalan çok varmış inşallah aşılama iyi sonuçlanır kullanırken de hamile kalan varmış bakalim neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?